Dostlarım ,sohbetimize buyrun burdan devam edelim..

Allah'tan dün akşam bir daha bakmamışım ben ya. gerçekten üzüldüm. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalır ve bu sefer sağlıkla kucağına alır bebişini.

teşekkür ederim sinemcim:KK19:
evet sinem arada buraya kaçıcaz bunalırsak:KK34::KK55::KK55::KK55:gördüğün zaman kop gel buraya:KK1:

Allah'tan dün akşam bir daha bakmamışım ben ya. gerçekten üzüldüm. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalır ve bu sefer sağlıkla kucağına alır bebişini.

benim dün aklıma geldi bu kız girmiyo bişeymi var acaba dedim çünkü evde olduğu için rahat bi şekilde giriyodu..inşallah canım benim inşallah..yavrum ne çok istiyodu allahım inş en kısa zamanda tekrar bebik verir :KK49:

Günaydın kızlarrr burda da eski topikte de kimsecikler yok aski gibi ben de yine erken kalktım kocişle kahvaltı edip yolladım onu temizliğe girişeyim diyorum bi...

Güle güle sinemcim:79:
Ayşecim sorma benimde birsürü işim var temizlik yapıcam bugün:18:biran evvel evime gitseydim ya:KK5:akşamada yemeğe davetliyiz yemekten yine yırttım:KK64:

Benimde temizlik yapmam lazım 6 da lazerimde var. yemek yapamıcam valla gelince uyduruk bişeyler yaparım.

Görümcem bu hafta hep yarım gün çalıştı bebeği evde. bakıcı memlekete gitti. Yarım gün eşi baktı sonra eve gitti.K.validem kızı Evde olmasına rağmen ona dolma götürmüş bide diyorki bebeğe götürdüm. Kızıda diyo anne dolmalar çok güzel olmuştu.Bende eşime dedimki elif evde yemek yapmıyor annen işyerinden yemek taşıyor. Biz çalışıyoruz demiyor evede dolma götüreyim. Eşimde dün yüzüne vurdu annesinin. Sen kızına götür yemekleri. ne oluyor sana anlamadım kızın kıymete bindi bi anda dedi. Dünde eşim dediki 50.000 tl zararı soktun bizi gelmicektin madem ben niye evi büyük aldım kii Diyoki fenamı işte 3 - 4 çocuk yaparsınız koca evde oturursunuz. Bende dedim bu gidişle bi tane bile yapamayız ayrıca o evide ödeyemeyeceğimiz için elden çıkartırız.

Elfi kayınvalden resmen size nisbet yapıyo çok ayıp ve cahilce cidden:KK20:ama böyle yaparsa oğlunu kaybeder yanlış yapıyo..ev olayı ne oldu peki şimdi bence o size blöf yapıyo gelirr..kızdırmak için kendini kıymete bindirmek için böyle yapıyo gel ne olurrrr anne demenizi bekliyo:KK22:

yapamadim ne yapiyiimmm..

:)) tamm canımbişey demedik :KK70:

Zuzuuuuuuuuuuu bitmedimi kuzum temizliğin:KK31:

ay şlimdi bitti

daha eve gidince halılarımı yıkıcam..kaynanama çıkardım yolluklarla yatak odasını..benm gelmeme yakın ıslat dedim gelince yıkarız...çamaşırlar var, perdelerde var..kapılar duvarlar avizeler:KK50:
belkim yatmaya gelen olur pikelere falnda yıkayıp ütülemem lazım:KK59:

Zuzum seninki büyük temizlikmiş işin zor canım keşke bi yardımcı olsa:KK50:1 günde bitiremezsin canım yorulursun:KK31:

X