Dostlarım ,sohbetimize buyrun burdan devam edelim..

Elfi kayınvalden resmen size nisbet yapıyo çok ayıp ve cahilce cidden:KK20:ama böyle yaparsa oğlunu kaybeder yanlış yapıyo..ev olayı ne oldu peki şimdi bence o size blöf yapıyo gelirr..kızdırmak için kendini kıymete bindirmek için böyle yapıyo gel ne olurrrr anne demenizi bekliyo:KK22:

Ben bişey anlamadım zaten o kadından. bu sabahta eşim diyorki ayhan beyde (k.validemin patronu) bizim etaptan ev almış. aa onunla gider gelirim ben diyor :)) Akşam eşime dedim bu ev meselesini kapatalım annem o güne kadar 400 tane fikir değiştirir dedim. Tamam dedi.

Sonra yabancı bi film vardı adını unuttum ya gerçek dedikodumuydu neydi. Kızın üstünde parlament mavi saten gecelik vardı benimde aynı renk saten şortlu askılı badi takımım var kıskandım bende giyicem dedim :)) Tabi giyince eşim rahat vermedi. Sonra yine duşa girmek zorunda kaldık :))

:)) tamm canımbişey demedik :KK70:

ay şlimdi bitti

daha eve gidince halılarımı yıkıcam..kaynanama çıkardım yolluklarla yatak odasını..benm gelmeme yakın ıslat dedim gelince yıkarız...çamaşırlar var, perdelerde var..kapılar duvarlar avizeler:KK50:
belkim yatmaya gelen olur pikelere falnda yıkayıp ütülemem lazım:KK59:

Oo zuzu bir sürü işin varmış pikeleri niye yıkıyon zaten misafirler kullanınca mecburen yıkayacan. Yeni pike çıkarmıcanmı zaten.

ben bişey anlamadım zaten o kadından. Bu sabahta eşim diyorki ayhan beyde (k.validemin patronu) bizim etaptan ev almış. Aa onunla gider gelirim ben diyor :)) akşam eşime dedim bu ev meselesini kapatalım annem o güne kadar 400 tane fikir değiştirir dedim. Tamam dedi.

Sonra yabancı bi film vardı adını unuttum ya gerçek dedikodumuydu neydi. Kızın üstünde parlament mavi saten gecelik vardı benimde aynı renk saten şortlu askılı badi takımım var kıskandım bende giyicem dedim :)) tabi giyince eşim rahat vermedi. Sonra yine duşa girmek zorunda kaldık :))

bencede üzerine düşmeyin o sizin peşinizi bırakmaz:KK9:ooo elfiş akşam bende verdim bi randeevu:89::94:

zuzum seninki büyük temizlikmiş işin zor canım keşke bi yardımcı olsa:KK50:1 günde bitiremezsin canım yorulursun:KK31:

oo zuzu bir sürü işin varmış pikeleri niye yıkıyon zaten misafirler kullanınca mecburen yıkayacan. Yeni pike çıkarmıcanmı zaten.

evet çok işim var :KK43:
ne bilim elfii yeni şeyler bana bi tuhaf kokuyo da ondan yıkayım dediydim
napayım şimdi yıukamayım mı...

buara bizde öyle randevu trafiği yaşıyoruz:KK17:hormonlarımız mı coştu ne:KK60:

:)))hehehehe aynenn yawwww

Kızlar yemeğe çıkıyom..daha da giremem heral :KK43: burdada çok işim var..
Hee yarında sabh erken kalkcam anneme gitcez çeyiz çıkcak ablamın evini düzcez :)

hadi iyi tatiller size:KK58:

selam kızlar. ben de şimdi birşeyler atıştırıp temizliğe girişcem. tatil dönüşü eşim yapmıştı temizliği. bugün sıra bende:KK1::KK1: ben regl dönemindeyim diye randevular iptaldi. bugün sabah itibariyle bitti sayılır. hafta sonu full çekeriz artık:KK60::KK60::KK60::KK60:

hepinizi çok özledim bu hafta:KK14::KK14:

evet yarenay bende özledim seniii :KK70:

bi bakıp kaçayım dedim...haftaya böle olmasın bolbol yaz :)

inşallah canım ya. benim odayı pazartesi tamamlarız. orda çok daha rahat olcam. işler de izin verirse bol bol yazarım. :KK48::KK48::KK48::KK48:

kızlar aynı muhabbetimiz burdan da devam ediyor, böyle bölünme hiç hoşuma gitmedi benim
(evet fundanın hep aklında vardı yeni topik açmak, ama bölünmeyelim demiştik kapanmıştı konu)
eylül ekim gelinleri topiğinden kızlar geliyor arada, güzel oluyor..
fatma var, luxxor var, dilek var.. ben yine oraya yazmaya devam edicem..
bir kişi için topik bölünmesin lütfen, hem o kişiyi de seviyorum ben.. hepinizi seviyorum :KK54:
beni özleyen oraya da yazar artık arada :))
hoş sohbetler size :KK16:

canım zaten burası gizli odamız oldu :)) gene sindy bbeğin topike yazıcaz :)))

sindi bebeğin topiğinde 2-3 msj var ama bugün :26: ve gizli bişi yazılmamış ki normal konuşulmuş ama burda :KK70:
neyse funda kızmasın bana, topiki için bişi demiyorum ben sadece eksi halimiz güzeldi onu anlatmaya çalışıyorum :))

fikrimi belirtmeye de korkuyorum hem, Funda hep beni yanlış anlıyo :KK19: :KK19:
Fundaaam ben iyi bişi yazdım litfen yanlış anlama olur mu? :26: :KK19:

selam.

bende spora gittim geldim iyi gecti

yavas yavas yaptim esimde beni korkutuyor. 4 ay kaldi dikkat et diyor falan benimde her an aklimda yavas yapiyorum ama korkuyorum yinede.

kızlar aynı muhabbetimiz burdan da devam ediyor, böyle bölünme hiç hoşuma gitmedi benim
(evet fundanın hep aklında vardı yeni topik açmak, ama bölünmeyelim demiştik kapanmıştı konu)
eylül ekim gelinleri topiğinden kızlar geliyor arada, güzel oluyor..
fatma var, luxxor var, dilek var.. ben yine oraya yazmaya devam edicem..
bir kişi için topik bölünmesin lütfen, hem o kişiyi de seviyorum ben.. hepinizi seviyorum :KK54:
beni özleyen oraya da yazar artık arada :))
hoş sohbetler size :KK16:
biz orayada yzıyoruzki canım sadece bizşey olduğu zaman buraya geliyoruz bazen burdanda muhabbet ediyoruz:KK48:sevebilirsin nigarcım:KK19: ben sevmiyorum samimi doğal bulmuyorum yalaka olduğunu düşünüyorum açık açıkta yazıyorum valla benim içim dışım birdir bilirsiniz:KK9:öyle bi insan ne normal hayatta ne sanal ortamda arkadaşım olamaz:KK19:
canım zaten burası gizli odamız oldu :)) gene sindy bbeğin topike yazıcaz :)))
evet canımcım gizli odamız dün elfinin canı sıkkındı bende bi sorunmu var diye buraya geldik kuyruk burayı bilmiyo ya:KK34:kaynanasıgilden falan konuştuk hatta:KK34:
fikrimi belirtmeye de korkuyorum hem, Funda hep beni yanlış anlıyo :KK19: :KK19:
Fundaaam ben iyi bişi yazdım litfen yanlış anlama olur mu? :26: :KK19:
:KK48::KK48::KK48:
selam kızlar. ben de şimdi birşeyler atıştırıp temizliğe girişcem. tatil dönüşü eşim yapmıştı temizliği. bugün sıra bende:KK1::KK1: ben regl dönemindeyim diye randevular iptaldi. bugün sabah itibariyle bitti sayılır. hafta sonu full çekeriz artık:KK60::KK60::KK60::KK60:

hepinizi çok özledim bu hafta:KK14::KK14:
full ha:89::94:geçen hafta bizde full çektik :KK17:bizde seni çok özledik yarenay:KK70:dün bende birsürü temizlik yaptım:KK8::KK62:küçük görümcemi çağırdım beraber yaptık çok temiz yapıyo maşallah:nazar:ona ödül olarak pizza ve köstebek pasta yaptım:KK48:yedik ..bugün planlar daha net değil ne yapıcaz bilmiyorum ..hafta içi erken kalkmaya alıştım ya hafta sonuda uyuyamıyorum:KK31:9.30da kalktım:KK1:

Son düzenleme:
annemle konuşunca içime bir huzur doluyor ya. Allah'ım en kısa sürede İzmir'e, annemin yakınına gitmeyi nasip eder hayırlısıyla inşallah:KK70::KK70:

X