Dostlarım ,sohbetimize buyrun burdan devam edelim..

annemle konuşunca içime bir huzur doluyor ya. Allah'ım en kısa sürede İzmir'e, annemin yakınına gitmeyi nasip eder hayırlısıyla inşallah:KK70::KK70:

canım benim ya:KK5:inşallah yarenim en kısa zamanda kavuşursun ailene :KK16:bende çok özlüyorum günde kaç kere konuşuyorum:KK9:

Kuyruk burayı bilmiyor bari burdan size bi derdimi yazayım

bu görümceme bakarsan abisi ile arasını açan benmişim gibi. Nerden anladığımı yazayım

eşimle görümcem aynı yerde çalışıyorlar ya bunların maaş kartı vardı garantiden. Artık maaşlar bankaya yatmayacakmış Eşim ile görümcem kendi arasında kararlaştırmışlar. görümcem kendi kartını iptal edecekmiş eşiminki kalacakmış ordan birlikte kirayı göndereceklermiş.bu arada 6 ayda bi kesilen 38 tl yi yani yılda toplam kesilecek olan 78 tl işlem bedelini yarı yarıya vereceklermiş. Arabada konuşuyoruz bana mantıksız geldi benimde paracardım var eşimin başka bankada var ayrıca neden bi tane ortak kartımız olacak ki. Onuda geçtim yılda 38 tl neden verelim ki. demiştim ki bende o anda eşime "senin vakıfbankta bankamatiğin var oraya yatıralım neden garantiyi iptal ettirmiyorsun sende iptal et " görümcem bozuldu gibi.

Bugünde bana diyorki sizin ev sahibinin hesap numarasını vereyimde size sen yatır kiranızı. Benim kredi kartım olan bankadan bankamatik istedim ben. Herkes kendi kirasını kendi yatırsın. 1 yıldır o yatırıyo eşime bi gün olsun demedim bende yatırabilirim diye. Ama görümcem herşeyi anlamak istediği gibi anlıyor

Demin eşimi aradım bu kira konusu ile ilgili bi konuşma geçtimi aranızda diye. yok dedi ama ben konuyu açıcam eşime. dicem bi gün olsun demedim verin kirayı ben yatırayım ama kardeşin anlamak istediği gibi anlıyor

parolamızı bilen kızlar eğer gelirseniz demeyin sadece fundayı çağırdı.

Amacım kimse anlamasın diye. Bizim topiğe gelen farklı nickler var ya ondan.

kafam karıştı, hiç bişi anlamadım
niye ortak karta yatıyo paraları, onun evi ayrı değil mi?
birde sizin kirayı niye görümcen ödüyo ay yandı devrelerim :101:

Görümcem eşimden önce evlenmiş bizim evin çoğu şeyini üstlenmiş kirayı eşim karta yatırıyor eft işlemini görümcem yapıyordu. Eşimin yatıracağı kartı ortak kullanmak istemişler.
Mesela görümcemde kira parasını verecek eşime eşimde bizimkini onunkini karta yatırıyor görümcem eft işlemini yapıyor. Ama ortak kartımız olsun demiş bende dedim zaten bir sürü kartımız var bi kart daha niye?

Görümcemin adını boşuna iç işleri bakanı koymadım ben. Görümcem evlendiği zaman kendi ailesininde hayatını hep takip etmiş kira eft işlerini yapıyormuş yine yaparım demiş. eşiminde işine gelmiş. bi ara bizim evimize giren paranında hesabını yapıyordu hatta hatırlarsanız. İstiyorki evimizde ne olursa olsun o bilsin. eşim annesi ile tartışıyor k.validem eşime kızgınsa görümcem nedenini öğrenmek için kırk takla atıyor. K.validem desen damadı atsın kızını torununu alsın dibine. Ondan mutlusu olmaz

Bizimde bi annemiz var ama bizim hayatımıza hiç müdahele etmezler. K.validem hala kızının hayatını yönetmek istiyor. Kızı dara düşmüş setini bozdurmuş. K.validem küplere biniyor falan. anlamadım ben bunlarda bişey ya

Ay yine takıntı haline getirdim. Benim kafama takılan görümcemin bu şekilde yansıtıp işte bak anne gelinin geldi benim yıllardır yaptığım işi bile elimden alıyor der gibi bi imaj sergilemesi.

Kim ne düşünürse düşünsün ya evimizin kirasını bundan sonra ben yatırıcam.

çok fazla içinize sokmayın canım ben hiç sevmem öyle şeyleri bizim evimiz bizim hesabımız bizim borcumuz kimseyi ilgilendirmez:KK19:

çok fazla içinize sokmayın canım ben hiç sevmem öyle şeyleri bizim evimiz bizim hesabımız bizim borcumuz kimseyi ilgilendirmez:KK19:

hıh tam olarak istemediğim şeyler bunlar. Ben kendi aileme söylemiyorum bile şu kadar borcumuz var şu kadar paramız var. ama görümcem hep bilmek istiyor. Sağolsun k.validemde geri kalmasın diye naklen anlatıyor ona.

Tamam sağolun kızlar konuy kapattım gitti. Ne düşünürse düşünsün. Onu ilgilendirmediğini anlasın

elfişim bence de takma sen. al hesap numarasını, bundan sonra sen yatır. konuyu bir daha açarsa da kıvır hemen. de ki, senin kendi yükün kendine yeter, bugüne kadar sen uğraşmışsın saol ama bundan sonra ben ilgilenirim, sen bi de bununla kafanı yorma. ben zaten bütün gün bilgisayar başındayım de geç. maksat onun için yapıyormuşsun gibi görün yani. ne diye benim evimin borcunu, hesabını başkası bilsin ki.:KK19::KK19:

X