Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada sıkıntılarınızı paylaşabiliriz koşun deyin toplaşalım
aaa evet yaa belki o açıdan işe yarar bu topikelfi belkim kuyruk burayı bulamaz :)
e insan zayıf, çıtır ve genç olursa yer tabisi metabolizma da çalışıyor yarasın kuzumaay demin patronumla ben nerdeyse 1 ekmeği yedik birazz arttı...sıcak ekmek aldım gerçi ılık diyim :) helva peynir fanta koyduk masaya yedik :))))
ben de öğlen eve gittiğimde kıyam indirdim dolaba ama o da çözülmez şimdi, ne yapıcağımı da bilmiyorum hoştaaa aylar öncesinden alınmış hazır mantı var evde biblo niyetine duruyor dolapta hala. garip ama benim eşim mantı sevmez ki du bakiim az daha düşüniim belki de yaparım :))))
ayy inş. sizden çıkmaz cnm neyse ki 400 600den daha iyidir ödesin bi an önce siz de kurtulun stresten o da
evet lafı geçti, ama zuzum bölünmeyelim demişti kapandı konuöylemi yapim:44:
allahım korktum valla
teşekkür ederim pek hayırlı olmadıdayanamadım geldim evet sizi özledim
yaparım yalnız bıraktınız ama beni Demiyomuyduk daha öncedende hep beraber olalım yeni topik açalım diye
geldim kimse yoktu bende bidaha girmedim
öylemi yapim:44:
allahım korktum valla
teşekkür ederim pek hayırlı olmadıdayanamadım geldim evet sizi özledim
yaparım yalnız bıraktınız ama beni Demiyomuyduk daha öncedende hep beraber olalım yeni topik açalım diye
geldim kimse yoktu bende bidaha girmedim
funda geri dönsün topiği açıcam bak haaaa
tamam öyle yapalım Vazgeçemiyosunuz ordanbenim için önemli olan sizsiniz sizin için geliyodum ben
dimi canım
canım yapmacık davranışlarına uyuz oluyorumokumuycam bundan sonra yazdıklarını görmezden gelicem en iyisi öyle yapmak
tamam canım
tamam canım sizi üzmüycem gelicem sözama arada buraya kaçalım oki
Canımsınız benim sizi çok seviyorumkoşunnn olduğu zaman burda toplaşalım
tamam sen çok sıkıldığında "koşuuuuuun" de biz koşar geliriz sıkıntını almaya
aaa evet yaa belki o açıdan işe yarar bu topik
E insan zayıf, çıtır ve genç olursa yer tabisi Metabolizma da çalışıyor yarasın kuzuma
Ben de öğlen eve gittiğimde kıyam indirdim dolaba ama o da çözülmez şimdi, ne yapıcağımı da bilmiyorum hoş
Evet lafı geçti, ama zuzum bölünmeyelim demişti Kapandı konu
yalnız bırakan yok ayrıca 10 sayfa oldu kii
ben onu smiley olarak kullanıyorum amaaBu daha ii bence zuzum
ben onu smiley olarak kullanıyorum amaa
parola yaparsanız parantez içine alın barim :82:
Elfii kaynanalarla ilgili topik açılmış çok komik şeyler var
Bu daha ii bence zuzum
ben onu smiley olarak kullanıyorum amaa
parola yaparsanız parantez içine alın barim :82:
Elfii kaynanalarla ilgili topik açılmış çok komik şeyler var
bence ımmmm
+