Dostlarım ,sohbetimize buyrun burdan devam edelim..

elfi belkim kuyruk burayı bulamaz :)
aaa evet yaa belki o açıdan işe yarar bu topik :KK8:

ay demin patronumla ben nerdeyse 1 ekmeği yedik birazz arttı...sıcak ekmek aldım gerçi ılık diyim :) helva peynir fanta koyduk masaya yedik :))))
e insan zayıf, çıtır ve genç olursa yer tabisi :KK19: metabolizma da çalışıyor yarasın kuzuma :KK48:

taaa aylar öncesinden alınmış hazır mantı var evde biblo niyetine duruyor dolapta hala. garip ama benim eşim mantı sevmez ki :KK22: du bakiim az daha düşüniim belki de yaparım :))))

ayy inş. sizden çıkmaz cnm neyse ki 400 600den daha iyidir ödesin bi an önce siz de kurtulun stresten o da :KK1:
ben de öğlen eve gittiğimde kıyam indirdim dolaba ama o da çözülmez şimdi, ne yapıcağımı da bilmiyorum hoş :KK31:
öylemi yapim:44:

allahım korktum valla:KK30:

teşekkür ederim pek hayırlı olmadı:KK1:dayanamadım geldim evet sizi özledim:KK5:

yaparım yalnız bıraktınız ama beni:KK5: Demiyomuyduk daha öncedende hep beraber olalım yeni topik açalım diye:KK22:

geldim kimse yoktu bende bidaha girmedim:KK19:
evet lafı geçti, ama zuzum bölünmeyelim demişti :KK70: kapandı konu
yalnız bırakan yok ayrıca 10 sayfa oldu kii :KK19: :KK48:

öylemi yapim:44:

allahım korktum valla:KK30:

teşekkür ederim pek hayırlı olmadı:KK1:dayanamadım geldim evet sizi özledim:KK5:

yaparım yalnız bıraktınız ama beni:KK5: Demiyomuyduk daha öncedende hep beraber olalım yeni topik açalım diye:KK22:

geldim kimse yoktu bende bidaha girmedim:KK19:

kork benden :KK70:

funda geri dönsün topiği açıcam bak haaaa :KK3: :KK3: :KK3:

ahahahahaha :))))

tamam öyle yapalım:KK31: Vazgeçemiyosunuz ordan:KK22:benim için önemli olan sizsiniz sizin için geliyodum ben:KK34:

dimi canım :KK48:

canım yapmacık davranışlarına uyuz oluyorum:KK19:okumuycam bundan sonra yazdıklarını görmezden gelicem en iyisi öyle yapmak:KK34:

tamam canım:KK19:

biz topikten değil, birbirimizden vazgeçemiyoz yafrumm :89:

tamam canım sizi üzmüycem gelicem söz:KK48:ama arada buraya kaçalım oki:KK55:

Canımsınız benim sizi çok seviyorum:KK48:koşunnn olduğu zaman burda toplaşalım:KK1:

tamam sen çok sıkıldığında "koşuuuuuun" de biz koşar geliriz sıkıntını almaya :KK1:

parola süperrr "koşuunnn" yada sadece bu " :KK55: " :))))

aaa evet yaa belki o açıdan işe yarar bu topik :KK8:

E insan zayıf, çıtır ve genç olursa yer tabisi :KK19: Metabolizma da çalışıyor yarasın kuzuma :KK48:

Ben de öğlen eve gittiğimde kıyam indirdim dolaba ama o da çözülmez şimdi, ne yapıcağımı da bilmiyorum hoş :KK31:

Evet lafı geçti, ama zuzum bölünmeyelim demişti :KK70: Kapandı konu
yalnız bırakan yok ayrıca 10 sayfa oldu kii :KK19: :KK48:

bencede burda sırlarımızı paylaşabiliriz kuyruk bulamaz burayı:KK52:

Evet ya kuyruk açısındanda iyi oldu. Gerçi hiç takıntım kalmadı ama olsun en azndan orda görümcemden k.validemden bahsetmem. biliyorsunuz bana karşı kullanacaktı onları.

:KK1::KK1:evet bende çok kullanıyorum mesela birimiz:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:böyle yaparsa anlayınki burdayız:nazar:burası bizim gizli evimiz olsun:82::KK1:

Ama bi tek :KK55: buda olmaz konuşma arasında parantezli :-)10:) varsa mesaj olarak kabul edelim

Son düzenleme:
Tamam okurum:KK1:iyi olmuş sende yazarsın artık:KK1:
Parola bu canım:-)10::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:)diğerleri çaktırmadan buraya gelsin direk:KK9:

yemin eder başım döndüüüü :KK9: hızınıza yetişemiyorum bugün :KK14:

X