Dostlarım ,sohbetimize buyrun burdan devam edelim..

Ay evet çünkü görümcemin huyunu bilirim ben, bişeye uyuz olmuşsa mutlaka laf çarpıttırır.bende onu alt edicem. Yaşasın kötülükkkk :KK47:

Kızlar bende gelişmeler var :))

Tuvalete gittim leş gibi sigara kokuyor. Sekreteri uyarmak istedim hep çekindim. karar aldım ne olursa olsun söylicem dedim. Dedimki kıza bak tuvalette cam yok ayrıca sigara içiyorsun orda. üstümüz başımız sigara kokuyor. e o zaman söyle bana nerde içeyim dedi. Nerde içersen iç dedim bugün öğlen yukarda içiyordun git iç orda dedim. Yerime kim bakacak dedi. Madem yerine bakacak kimse yok o zaman içtikten sonra kapıyı kilitleme biraz koku çıksın sonra git kilitle.

Biz 4 kişi kullanıyoruz ve anahtarla kilitliyoruz. erkekler girmesin diye

çikolata geçen hafta geldi, tuğbaymış adı sanırım..
spidiyi de ben çeyiz topikinden azcık tanıyorum :))

nigarım yeni kişileride tanıma fırsatı veriyorum onlarlada sohbet ediyorum samimi olduğum kişilerle daha çok konuşuyorum ondan sana öyle gelmiştir:KK1:ben yeni katıldığım zamanları hatırlıyorum çok keyifliydi onu kastettim canım:KK70:..

slmm hayırlı olsun topik funda

:nazar: En Büyük KK :KK71:

niye böyle bişey yapma gereği duydun anlayamadım, neyi kaçırdık bişeymi oldu diğer topiğe ?

slmm hayırlı olsun topik funda

:nazar: En Büyük KK :KK71:

niye böyle bişey yapma gereği duydun anlayamadım, neyi kaçırdık bişeymi oldu diğer topiğe ?

teşekkür ederim arsecim:KK19:diğer topiğe devam ediyoruz yine canım bazen sıkıldıkça buraya geliyoruz senide bekleriz:KK19:

sen kime sinir oldun anlamadım ama , biri seni kızdırmış belli ,

ben zaman buldukça geliyorum ama hangisine yazıcaz anlamadım şimdi :26:

X