- 10 Haziran 2010
- 6.867
- 0
mantımıhazır mantımı??
yok cnm annem yapmıştı saolsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mantımıhazır mantımı??
yok cnm annem yapmıştı saolsun:)
Ben bundan sonra oraya yazmıycam kızlar gelirseniz burdan devam edelim..yoksa ben girmiycem artık kk ya faceden falan görüşebilirizsamimi bulmadığım kişilerin saçmalıklarını okumak istemiyorum yapmacık buluyorum doğal bulmuyorum..sohbet samimiyse hoş olur
ımm afiyet olsun siz mantıyı nasıl yapıyosunuz ?
boşver bolcum önemli kimse değil zaten
biz öylede yapıyoruz canım ama genelde kayseri mantısını salçalı üzerine sarımsak yoğurt dökülüyo o şekilde yapıyolarcanım mantı çektine yapacak acaba kayınvalden
aşkım dışarı çıkmıştı krediyi yatırmaya yemek yemiş yazık kıyamamış banada yaptırmış
he bizdede sarımsaklı yoğurt dökülür ama eşimin midesini rahatsız ediyo sarımsak o yüzden koymuyorm:)benimde çekti valla..
Ben biliyorm kesin ıspanaklı börektireşime diyorum ne yapıyomuş ne bilim aç sor diyo sanki çok samimiyimde
Niye çağırıyo bugünde biliyomusn ablası annesindekalıyoya cumaları kendi evine geçiyo oğlu götürsün evine bıraksın diye çağırıyo sırf
he bizdede sarımsaklı yoğurt dökülür ama eşimin midesini rahatsız ediyo sarımsak o yüzden koymuyorm:)benimde çekti valla..
Ben biliyorm kesin ıspanaklı börektireşime diyorum ne yapıyomuş ne bilim aç sor diyo sanki çok samimiyimde
Niye çağırıyo bugünde biliyomusn ablası annesindekalıyoya cumaları kendi evine geçiyo oğlu götürsün evine bıraksın diye çağırıyo sırf
ay Allahım yaa, aç kaldın deseneanam noldu kıss kim onlar?
normal haşlıyorum cnm suyunu süzüyorum üstüne yoğurt onun üstünede domates salçası,kırmızı biber,nane yakıyom ımm çok güzel olur..
şimdi eşim aradı harika kayınvalidem harika yemeklerini yedirmek için çağırmış
sarımsaksız mantı mı olurmuuuuşhe bizdede sarımsaklı yoğurt dökülür ama eşimin midesini rahatsız ediyo sarımsak o yüzden koymuyorm:)benimde çekti valla..
ben biliyorm kesin ıspanaklı börektireşime diyorum ne yapıyomuş ne bilim aç sor diyo sanki çok samimiyimde
niye çağırıyo bugünde biliyomusn ablası annesindekalıyoya cumaları kendi evine geçiyo oğlu götürsün evine bıraksın diye çağırıyo sırf
aslında benimde midemi ağrıtıyo canımama çok seviyorum dayanamıyorum yiyorumçok bencil ama sen ıspanaklı börek sevmiyosunkikayınvalden amma uyanıkmış evleriniz uzakmı canım:44:
öyle cnm oğlu seviyoya ona yeter geçende gittiğimizde tavuklu patates vardı tamammı yedim az bişe tavuğunu yemedim ablası topluyodu masayı dedim şu tavuğa dokunmadım hiç al istersen aldı dedi kedilere verelim yesinler yazık Gerizekalı bol keseden tabi koca tavuğu gitti verdi kedilere..çok yakın sayılmayız cnm allahtan..
Yaz canım istediğin yere yaz serbestsinbiz sürekli yeni topik açmayı planlıyoduk diye açtım ben hep beraber burda oluruz sanmıştımneyse arada ziyaret edersiniz artık beni
ay Allahım yaa, aç kaldın desene
sarımsaksız mantı mı olurmuuuuş
Fundam madem sen burdasın, buraya da yazarım ama oraya da yazarım, eylül ekim gelinlerine de yazarım heryere yazarım ben