Dostlarım ,sohbetimize buyrun burdan devam edelim..

Canım iyi sessizde kal ama 2 ay baktın ödemedi hemen el at

yok yaa birebir bize demezse hani hatırlatsaydınız falan zıtlaşmassa hiçççç sesimi çıkarmıcam..napayım yaa kusuruma bakmasın yazık ama bende 400 veremem yanii:KK50: benm tek hatam son kez hatırlatmama..ben onu uyarmıştım süreyi geçirme cezası var diye :26:

Ayşam benim gibi yap kolayına kaç boldan duydum mantı yapacakmış bende hazır mantı alıcam ama ev mantısı. Onu yapıcam
taaa aylar öncesinden alınmış hazır mantı var evde biblo niyetine duruyor dolapta hala. garip ama benim eşim mantı sevmez ki :KK22: du bakiim az daha düşüniim belki de yaparım :))))
:KK1: napiimmmm
gelmezse acıtırım ama:94:

lfii vergi d. gittik cartdak kestiler 600 cezayı.... indirim dilekçesiyle 400 e iniyo 2 ay süresi var ödemeye...
bana bişy demedi adam, bize ödetcek gibi durmuyo..şuan biz sessizdeyiz

ayy inş. sizden çıkmaz cnm neyse ki 400 600den daha iyidir ödesin bi an önce siz de kurtulun stresten o da :KK1:

Ayşam benim gibi yap kolayına kaç boldan duydum mantı yapacakmış bende hazır mantı alıcam ama ev mantısı. Onu yapıcam

evt cnm ev mantısı al ben geçende bulamadım fresh aldım allahım ne kötüydü anlatamam kapkalın bi hamura yapmışlar ne tadı ne tuzu vardı:KK50:

evt cnm ev mantısı al ben geçende bulamadım fresh aldım allahım ne kötüydü anlatamam kapkalın bi hamura yapmışlar ne tadı ne tuzu vardı:KK50:

bizim orda bi yufkacı var o satıyor ev mantısı diye. Hiç almadım ama denicem bu akşam

ben gene buryada gelirim tabisiii ama bölünmesin bizim muhabbetimiz gene aynıki değişmedi fıstıkım :) kim gelirse gelsinnn

bola katılıyorum bence gel konuşma.
öylemi yapim:44:
1 kişinin faturasını bize mi kesiyonn:KK22:
Taa urfaya gelir döferim seni:KK57:
allahım korktum valla:KK30:
hayırlı olsun cnm topiğinnn :KK3: :KK3:

Ben de bol'a katılıyorum ayrıca face'tede yazdığım gibi sallamazsın olur biter. Sen yumuşak kalplisinnnnn yine dayanamaz gelirsinnnnn dimi fundacımmm :KK70: :KK70: :KK70:

Ben ne yemek yapıcam bugün yaa bişi yok ki evde markete gitmeli acilenn. Listeyi hazırladım kociş gelsin akşama çıkıcazzz :KK1:
teşekkür ederim pek hayırlı olmadı:KK1:dayanamadım geldim evet sizi özledim:KK5:
siteyi terketmeye kalkıyo allam yaaaa :KK47:
Bir kez daha böyle yapmıştınnn :KK19:
yaparım yalnız bıraktınız ama beni:KK5: Demiyomuyduk daha öncedende hep beraber olalım yeni topik açalım diye:KK22:
fundaaa kızıyom ama, gel topikinin başında dur.....
Geliyoz gidiyoz yoksun hadi bacım..
Gel gelll acımıcakkkk:89:
geldim kimse yoktu bende bidaha girmedim:KK19:

canm gel eskisi gibi olsun, kızların dediği gibi istemediğinle muhattab olma cevap verme hatta mesajlarınında okuma :KK34:
tamam öyle yapalım:KK31: Vazgeçemiyosunuz ordan:KK22:benim için önemli olan sizsiniz sizin için geliyodum ben:KK34:
ben gene buryada gelirim tabisiii ama bölünmesin bizim muhabbetimiz gene aynıki değişmedi fıstıkım :) kim gelirse gelsinnn
dimi canım :KK48:
fundacım gel işte ya aranızda bi tartışma bile geçmedi ki. Cevap vermezsin olur biter
canım yapmacık davranışlarına uyuz oluyorum:KK19:okumuycam bundan sonra yazdıklarını görmezden gelicem en iyisi öyle yapmak:KK34:
evt cnm zuzuşun dediği gibi boşver takma sen cvpda verme biz yine birbirimizle zaten konuşuyoruz..

tamam canım:KK19:

tamam sen çok sıkıldığında "koşuuuuuun" de biz koşar geliriz sıkıntını almaya :KK1:

X