Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok canım yazarım ben sana buraya, ama bölünmeseydikYaz canım istediğin yere yaz serbestsinbiz sürekli yeni topik açmayı planlıyoduk diye açtım ben hep beraber burda oluruz sanmıştımneyse arada ziyaret edersiniz artık beni
ay evet o kötü oluyo, ben sarımsaklı bişi yediysem eşime de zorla yediriyorum...yalnız bırakmayız canım seni merak etme şu sevmediklerini özelden yazsana kıs merak ettim valla
he cnm aç kaldım yine:)
valla kociş yemeyince ben tek sarımsak yiyip adamın yüzüne yüzüne vurmak istemiyom sarmsak kokusunu:))kötü oluyor
of kızlar yaa minübüste bir çocuk kusuyodu peşete birde kusunca dıştan torbayla oynamaya başladı böyle hala gözümün önünde tiksindim ne biçimmm :120:
Funda sende bende eklisin ama çevirimdışı gibisin. Yazıyorumda hatta sana.
boşver bolcum önemli kimse değil zaten
biz öylede yapıyoruz canım ama genelde kayseri mantısını salçalı üzerine sarımsak yoğurt dökülüyo o şekilde yapıyolarcanım mantı çektine yapacak acaba kayınvalden
Zuuzm nerdesin gel beni yalnız bırakma
of kızlar yaa minübüste bir çocuk kusuyodu peşete birde kusunca dıştan torbayla oynamaya başladı böyle hala gözümün önünde tiksindim ne biçimmm :120:
kızlar siz yine devam edin oraya yazmaya arada kalmayın ..benim ordaki arkadaşı görmeye tahamülüm yok kusura bakmayın o yüzden gelmek istemiyorum oraya çocukluk olarak düşünmeyin lütfen sadece samimi bulmuyorum..sizlerle yine konuşuruz faceden msnden:79::79:
kızlar siz yine devam edin oraya yazmaya arada kalmayın ..benim ordaki arkadaşı görmeye tahamülüm yok kusura bakmayın o yüzden gelmek istemiyorum oraya çocukluk olarak düşünmeyin lütfen sadece samimi bulmuyorum..sizlerle yine konuşuruz faceden msnden:79::79:
boşver canım ya..faceden konuşuruz seviyorum seniarada gir face
Bola katılıyorum bence gel konuşma.
siteyi terketmeye kalkıyo allam yaaaaboşver canım ya..faceden konuşuruz seviyorum seniarada gir face
hayırlı olsun cnm topiğinnn
ben de bol'a katılıyorum ayrıca face'tede yazdığım gibi sallamazsın olur biter. Sen yumuşak kalplisinnnnn yine dayanamaz gelirsinnnnn dimi fundacımmm
ben ne yemek yapıcam bugün yaa bişi yok ki evde markete gitmeli acilenn. listeyi hazırladım kociş gelsin akşama çıkıcazzz
napiimmmm
gelmezse acıtırım ama:94:
lfii vergi d. gittik cartdak kestiler 600 cezayı.... indirim dilekçesiyle 400 e iniyo 2 ay süresi var ödemeye...
bana bişy demedi adam, bize ödetcek gibi durmuyo..şuan biz sessizdeyiz