Dostlarım ,sohbetimize buyrun burdan devam edelim..

cannıııımmmmm yeni topikimiz hayırlı uğurlu olsunnnnn:124::KK1:
ay dışardaydım anca gelddiiimmmmm

Yaz canım istediğin yere yaz serbestsin:KK64:biz sürekli yeni topik açmayı planlıyoduk diye açtım ben hep beraber burda oluruz sanmıştım:KK55:neyse arada ziyaret edersiniz artık beni:KK1:
ok canım yazarım ben sana buraya, ama bölünmeseydik :KK43:
gel gidelim hadi topiğe :KK31:

yalnız bırakmayız canım seni merak etme şu sevmediklerini özelden yazsana kıs merak ettim valla:KK1:

he cnm aç kaldım yine:)
valla kociş yemeyince ben tek sarımsak yiyip adamın yüzüne yüzüne vurmak istemiyom sarmsak kokusunu:))kötü oluyor:KK1:
ay evet o kötü oluyo, ben sarımsaklı bişi yediysem eşime de zorla yediriyorum...
mesela masada sarımsaklı kabak var bakıyorum çaktırmadan o yemiyosa, çatalla arada ağzına sokuyorum :KK60:

of kızlar yaa minübüste bir çocuk kusuyodu peşete birde kusunca dıştan torbayla oynamaya başladı böyle hala gözümün önünde tiksindim ne biçimmm :120:

of kızlar yaa minübüste bir çocuk kusuyodu peşete birde kusunca dıştan torbayla oynamaya başladı böyle hala gözümün önünde tiksindim ne biçimmm :120:

iiiiiiiiiyyyyyyyyyyyy çok iğrençç:KK53:

ayy bu kız küstü gitti valla yaa..

Funda sende bende eklisin ama çevirimdışı gibisin. Yazıyorumda hatta sana.

tekrar ekleşin :)

boşver bolcum önemli kimse değil zaten:KK19:
biz öylede yapıyoruz canım ama genelde kayseri mantısını salçalı üzerine sarımsak yoğurt dökülüyo o şekilde yapıyolar:KK56:canım mantı çekti:KK1:ne yapacak acaba kayınvalden:KK9:

evet sizin salçalı sulu dimmi

Zuuzm nerdesin gel beni yalnız bırakma:KK19:

burdaym bacım müşterideydim anca geldim...

öğğğğğğğğ
ama oynaması hem iğrenç hem komik:KK60:

kızlar siz yine devam edin oraya yazmaya arada kalmayın ..benim ordaki arkadaşı görmeye tahamülüm yok kusura bakmayın o yüzden gelmek istemiyorum oraya çocukluk olarak düşünmeyin lütfen sadece samimi bulmuyorum..sizlerle yine konuşuruz faceden msnden:KK19::79::79:

kızlar siz yine devam edin oraya yazmaya arada kalmayın ..benim ordaki arkadaşı görmeye tahamülüm yok kusura bakmayın o yüzden gelmek istemiyorum oraya çocukluk olarak düşünmeyin lütfen sadece samimi bulmuyorum..sizlerle yine konuşuruz faceden msnden:KK19::79::79:

cnm olurmu öle şey ya sende gir ama onla konuşma mecbur değilsinki onla konuşmaya niye kendini soyutluyosunki olmaz öyle:KK47:

boşver canım ya..faceden konuşuruz seviyorum seni:KK73:arada gir face :KK34::KK19:

1 kişinin faturasını bize mi kesiyonn:KK22:
taa urfaya gelir döferim seni:KK57:

hayırlı olsun cnm topiğinnn :KK3: :KK3:

ben de bol'a katılıyorum ayrıca face'tede yazdığım gibi sallamazsın olur biter. Sen yumuşak kalplisinnnnn yine dayanamaz gelirsinnnnn dimi fundacımmm :KK70: :KK70: :KK70:

ben ne yemek yapıcam bugün yaa bişi yok ki evde markete gitmeli acilenn. listeyi hazırladım kociş gelsin akşama çıkıcazzz :KK1:

fundaaa kızıyom ama, gel topikinin başında dur.....
geliyoz gidiyoz yoksun hadi bacım..
gel gelll acımıcakkkk:89:

hayırlı olsun cnm topiğinnn :KK3: :KK3:

ben de bol'a katılıyorum ayrıca face'tede yazdığım gibi sallamazsın olur biter. Sen yumuşak kalplisinnnnn yine dayanamaz gelirsinnnnn dimi fundacımmm :KK70: :KK70: :KK70:

ben ne yemek yapıcam bugün yaa bişi yok ki evde markete gitmeli acilenn. listeyi hazırladım kociş gelsin akşama çıkıcazzz :KK1:

Ayşam benim gibi yap kolayına kaç boldan duydum mantı yapacakmış bende hazır mantı alıcam ama ev mantısı. Onu yapıcam

:KK1: napiimmmm
gelmezse acıtırım ama:94:

lfii vergi d. gittik cartdak kestiler 600 cezayı.... indirim dilekçesiyle 400 e iniyo 2 ay süresi var ödemeye...
bana bişy demedi adam, bize ödetcek gibi durmuyo..şuan biz sessizdeyiz

:KK1: napiimmmm
gelmezse acıtırım ama:94:

lfii vergi d. gittik cartdak kestiler 600 cezayı.... indirim dilekçesiyle 400 e iniyo 2 ay süresi var ödemeye...
bana bişy demedi adam, bize ödetcek gibi durmuyo..şuan biz sessizdeyiz

Canım iyi sessizde kal ama 2 ay baktın ödemedi hemen el at

Son düzenleme:
ay demin patronumla ben nerdeyse 1 ekmeği yedik birazz arttı...sıcak ekmek aldım gerçi ılık diyim :) helva peynir fanta koyduk masaya yedik :))))

X