• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostlarım Buyurun, İçeride Lokum Var :)

:) iyi seyirler tatlım. Sen calisiyor muydun canim gunlerini nasil geciriyorsun :)

Evet kuzum meb de calisiyorum vhki yim.Aksamlari yorgun argin oluyom.Haftasonlari cumartesi gezerim genelde pazarda sohbet felan oluyo oraya gidiyom ole iste geciyo gunler :1:

Evet kuzum meb de calisiyorum vhki yim.Aksamlari yorgun argin oluyom.Haftasonlari cumartesi gezerim genelde pazarda sohbet felan oluyo oraya gidiyom ole iste geciyo gunler :1:

Vhki meslegini ilk defa duyuyorum ya nasil bir sey? Ne mezunusun :) ben de serseri gibi geziyorum bugunlerde :)

Vhki meslegini ilk defa duyuyorum ya nasil bir sey? Ne mezunusun :) ben de serseri gibi geziyorum bugunlerde :)

Günaydınnn tatlımmmm

Vhki (Veri hazırlama kontrol işletmeni) Bilgisayar işletmeniyle aynı cnm hemen hemen bilgisayar Programcılığı mezunuyum
Peki sen çalışıyomusun ne iş yapıyon nasıl geçer günlerinn:9:

Günaydınnn tatlımmmm

Vhki (Veri hazırlama kontrol işletmeni) Bilgisayar işletmeniyle aynı cnm hemen hemen bilgisayar Programcılığı mezunuyum
Peki sen çalışıyomusun ne iş yapıyon nasıl geçer günlerinn:9:

Ben okuyorum yaa canım hukuk unuttun muu :)
yeni bir yabancı diziye basladımm onu izlemekle geçiyor günlerim :)

Hyr kuzum yekta eski bir nickimdir :))

anladim canim yekta ismini çk beğeniyorum yaa erkek ismi diye biliyorum

hangi dizi?????????????

arrow canım

Kuzum çok yoğun geçti son günlerim ondan pek muhabbet edemedik :)) Nasılsın neler yapıyosun :54:

iyiyim canım ne olsun yeni bir diziye basladım adı arrow

/////

bu aksam nostalji yapasım var kızlar eskii müziklere bakıyorum youtubeden yerli/yabancı

anladim canim yekta ismini çk beğeniyorum yaa erkek ismi diye biliyorum

arrow canım

iyiyim canım ne olsun yeni bir diziye basladım adı arrow

/////

bu aksam nostalji yapasım var kızlar eskii müziklere bakıyorum youtubeden yerli/yabancı

Hımm nasıl bi dizi güzel mi ? Ben doktor WHO nun 3. bölümüne başladım sonra beğenmedim pek bıraktım belki bu akşam yine izlerim :D

Hımm nasıl bi dizi güzel mi ? Ben doktor WHO nun 3. bölümüne başladım sonra beğenmedim pek bıraktım belki bu akşam yine izlerim :D

bi adam babasıyla filan yat kazası geçiriyor canım çok zenginler
bu adam 5 yıl adada kalıyor kurtuluyor sonra
bunu anlatıyor konusu güzel :)

bi adam babasıyla filan yat kazası geçiriyor canım çok zenginler
bu adam 5 yıl adada kalıyor kurtuluyor sonra
bunu anlatıyor konusu güzel :)

Ooo süper çok severim o tarz filmleri :) Bi ara lostu izliyodum o da öyleydi ya sonunu öğrendim izlemedim bi daha. Sonu çok anlamsız çünkü :D

Ooo süper çok severim o tarz filmleri :) Bi ara lostu izliyodum o da öyleydi ya sonunu öğrendim izlemedim bi daha. Sonu çok anlamsız çünkü :D

ya bu adamın adadan kurtulduktan sonrasını anlatıyor da zaman zaman flashback lerle adada yaşadıklarını anlatıyor
güzel ben beğendim :)

Bu şarkıyı bilenler var mı :16::16: çok hoş parça yaa

Santana - Smooth

[video=youtube;6Whgn_iE5uc]http://www.youtube.com/watch?v=6Whgn_iE5uc[/video]

ya bu adamın adadan kurtulduktan sonrasını anlatıyor da zaman zaman flashback lerle adada yaşadıklarını anlatıyor
güzel ben beğendim :)

Güzele benziyor bi izlerim bakalım bende beğenirsem devam ederim kuzum :)

Back
X