- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
-
- #2.121
Geceleri, uykun kaçarsa, çok acıtıyor asker yareni olmak...
Hahahah bilmez miyimmmmmEskiden bende öyleydim ya gelinlik bakardım, nişan elbisesi bakardım şimdi hiç içimden gelmiyo açıkçası Çünkü çok hevesleniyorum baktıkça ve üzüyorum kendimi psikopata bağlıyorum
bir de şöyle bir model beğenmiştimmm
bu nasıll
rose altın olması beni biraz düşündürüyor
Eki Görüntüle 1056164
lokumm, ben de şahsi fikrimi diyim mii, farklı olsun diye çok da direnme
ben hem tek taşın hem de alyansın daha ziyade manevi anlamına takılıyorum, yani parmağımdaki herhangi b,r yüzük gibi değil, bariz bi şekilde tek taş ve alyans olarak duracak, parmağıma bakan nişanlı/evli olduğumu anlayacak yani direk
evet bu işteçok ağır ne olduğu belli oluyor bende bundan iStiyorum
canım ben vintage modellerini seviyorun da o nedenle böyle farklı olsun dediğim vintage olsun yaniii
yoksa mesela şu an aramızda taktığımız yüzük o kadar sade kii
onu da çok seviyorum ama ben hiç bir model özelliği yok
[sıze=3]bu da gerçekten hoş ama yine soruyorum rose altın olur mu ya söz yüzüğü / tek taş..
çünkü bu yüzükte başka seçenek yok
Beyaz altın sarı altın yok[/sıze]
bu da gerçekten hoş ama yine soruyorum ROSE altın olur mu ya söz yüzüğü / tek taş..
çünkü bu yüzükte başka seçenek yok
beyaz altın sarı altın yok
ah canım yaaa 17 gün oldu sanırım alışamadın mı daha
benim de bakma seanslarım ayda 1 e fln indi
ayda bir heves ediyorum artık
o da gelmeyeceğini bildiğim için artık hobi olarak
hhımmm, şu son eklediğin, tek taş modeli güzel ama bak, en azından anlaşılıyor tek taş olduğuu
ah canım yaaa 17 gün oldu sanırım alışamadın mı daha
benim de bakma seanslarım ayda 1 e fln indi
ayda bir heves ediyorum artık
o da gelmeyeceğini bildiğim için artık hobi olarak
Lokum şu yüzüğün linkini atabilir misin banaaaaaaaaaaaa
bence bi problem yok canım ama illa beyaz/sarı olsun işstersen bu modelin aynısını yaptırabilirsiniz, ben buna taktım şu an kafayı çok hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
olur neden olmasınn, ben nişan alyansımı alırken beyaz altın ve rose altın karışımı alıcam meselaa, çünkü benimki sarı altın sevmiyorben de hoşlanmıyorum sarı sarı
Son eklediğin yüzükte harikaymış yalnızBakma fazla kuzum ya hayal kurdukça o hayaller yıkılınca toparlanmak zor oluyo bi de benim gibi hassas bi kız için. Ben anladım ki hayatta ince bi çizgin olacak ne çok umutlanacaksın bişey için ne de çok umutsuzluğa düşeceksin. Bunu ayarlamak zor akışına bırakacaksın yani. O zaman herşeye hazırlıklı oluyo insan :)
Canım ya, sevdiceğin yokluğuna alışmak kötü şey, boşver alışmayım ben, 18 gün sonra sevdiceğimi göreceğim, sarılacağım sımsıkıı inşallaah
Lokum şu yüzüğün linkini atabilir misin banaaaaaaaaaaaa
https://www.etsy.com/listing/182139...sanite-ring-vs-accent?ref=shop_home_active_14
buyur canımm
iyi bunu begendiniz
rose altın moda oldu zaten yaaa hem erkek için söz yüzüğü yok sonucta o nedenle sıkıntı olmaz galiba
evet canım beklentin çok olmayacak o zaman sıkıntı olmuyorr
son modeli de begendin demekk
yemin törenine mi gideceksin canım????
[sıze=3]yalnız yüzükten 1 adet var nabacazz
Bu sitedeki yüzükler hep 1 eradet el yapımı[/sıze]
Tişikküüürrrrrrrrrrrrrrrrr ederimbenimkine diyimde evlenme teklif ederken bunu alsın bana
yaptırtırız ya nolcek modeli dursunda elimin altında
https://www.etsy.com/listing/182139...sanite-ring-vs-accent?ref=shop_home_active_14
buyur canımm
iyi bunu begendiniz
rose altın moda oldu zaten yaaa hem erkek için söz yüzüğü yok sonucta o nedenle sıkıntı olmaz galiba
evet canım beklentin çok olmayacak o zaman sıkıntı olmuyorr
son modeli de begendin demekk
yemin törenine mi gideceksin canım????
Anaaaaa çokta pahalı değilmişşşşşşşşşşşşş
Yok canım yemin töreni bu cuma, ona gidemiyorum, usta birliğine geçecek direk Ankara'ya ben de oraya geleceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?