- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi PembeLokum
-
- #2.101
kızlar ben yine bir yüzük beğendim yine aşık oldummm
çok farklı bir model yaaa yorum istiyorumm sizce nasıll
yaa ben ille de farklı olacak istiyorum ya ne olacak bakalım neyde karar vereceğim en son
-1. model- Eki Görüntüle 1056044
-2. model- Eki Görüntüle 1056045
-2. modelin başka rengi- Eki Görüntüle 1056046
her iki modelin de 3 cesit rengi var yani beyaz altın - rose altın - sarı altın
NOT: Tek taş ile alyansı beraber kullanmayacağım ben. o nedenle alyans-tektaş uyumu aramıyorum.. tek taşı tek başına değerlendirelim
aslında iki model arasında sadece taş farkı var.. 1. model daha ucuz.. taşlar elmas bu arada..
peki bu nişan tepsisi nasıl
Eki Görüntüle 1056117
şu alyanslara dibim düştüüüüüü
Eki Görüntüle 1056127 Eki Görüntüle 1056128
aslında o da çok beğendi ama icraate geçmedi anlamadım
bu arada sana özel mail attım bi baksana
pırlanta yüzüklerin şöyle en az 0.10 carat olsun istiyosan (ki 0.10 küçük bişey) 800-900 lira oluyor
yani yüzüğün fiyatı normal
işçilik var iştee
çiçek şeklinde
Canım ikinci model yüzüğü beğendim ben, çok zarif
Ama alyanslara böyle bakamıyorum ben, yani içine ille isim yazılsın istiyorum o yüzden bunlar alyans gibi gelmiyor bana:44:
Normal yüzük gibi düşündüğümden ona bişey diyemiycem ama tepsi güzelmiş
Tamam bakıyorum hemen kuzum :) Evet normal fiyatı ama siz kendi aranızda konuşun :) İşçilik olunca fiyat artıyor ama yarın öbürgün diyelim ki bozdurmaya kalkıldığında işçilik çok deyip yarı yarıya bile almıyolar
sen de 2. yi beğendiiiiiinnnn
canım bu alyansları hayatta alamam zaten bunlar 3-4 bin dolar
evet alyansım yine böyle işlemeli olur ama içine isim yazılacak şekilde zemini olur yanii bunun gibi boşluk olmaz
ama yüzükler çok güzel beeeehhh
tepsiyi de fb de keşfettim kaç para acaba bilmiyorum ama
sen napıyosun canım..
diğer modellerimi de hatırlıyorsan ne dersin.. bu 2. olan ı mı dersin :)
evet işçilik olunca fiyat artıyor yoksa elmas taş böyle pahalı değil ki.. pırlanta koysalar ne olur acaba fiyatı
aman ben elmasında pırlantasında değilim şu yüzüğü alsın artık ya yiteeer
bunu alsın da sıra alyanslara gelsin
Valla canım bilemedim ki bu güzel geldi gözüme
ay iyiyim ne olsun asker yolu beklemece işte
Hahahahh ne heyecanlısındır şimdiPırlanta aşırı pahalı yaa Alır alır kuzum sen araştırmaya devam et :) ay bana noluyosa ben bile heyecan yaptım
kızlar ben yine bir yüzük beğendim yine aşık oldummm
çok farklı bir model yaaa yorum istiyorumm sizce nasıll
yaa ben ille de farklı olacak istiyorum ya ne olacak bakalım neyde karar vereceğim en son
-1. model- Eki Görüntüle 1056044
-2. model- Eki Görüntüle 1056045
-2. modelin başka rengi- Eki Görüntüle 1056046
her iki modelin de 3 cesit rengi var yani beyaz altın - rose altın - sarı altın
NOT: Tek taş ile alyansı beraber kullanmayacağım ben. o nedenle alyans-tektaş uyumu aramıyorum.. tek taşı tek başına değerlendirelim
aslında iki model arasında sadece taş farkı var.. 1. model daha ucuz.. taşlar elmas bu arada..
3 ünüde beğenmedim ya ben
ama içlerinden 2 daha iyi
Tepsii çok güzeellll :)
Alyanslar pek alyans gibi gelmedi bana, birde nişanlım böyle çiçekli desenli bi alyansı takmak istememişti onu da göz önünde bulundur lokumm
Son olarak yüzüktenden de 2. si güzel ama şey gibi değilmi ya herhangi bi akseasuar mağazasında satılan imitasyon yüzüklere benzemiyor mu sence:26:
2. bana da diğerleri arasında en güzel geldi
ahahah nasıl duygu asker yareni olmak anlat bakalım
oy kıyamamm
yaa kuzum bu begendigim kacıncı model anlamıyorum yaa almıyo niye anlamıyorum
begenmekle kalıyorum ben sadece
Ama alınması gerekiyor tatlım belki daha zaman var diye acele etmiyordur ya :) Erkekler bizim gibi aceleci değil
ahahah hadi yawneden begenmedin onu da söyle canım
canım alyansları öylesine koydum yaa çok güzel modeller diye onlar aşırı pahalı şeyler koleksiyon gibi bişey
öyle adi bişey gibi mi duruyor hmm
uff zor valla bi tanecik yüzük beğenmek
çiçek kısmı varya bana çok basit gibi geldi çok daha güzellerini bulabilirsin bence canım
valla al da demiyorum direk ama hanii sürekli model begenip göndermem al demek olmuyor mu anlamıyor mu bu cocuk yaen son care kuzenime filan söylettircem yani lokum yüzük bekliyo farkında değil misin desin
Ah bea eniştemizde azıcık odunmuşBiraz daha bekle bakalım eğer hala almaya niyeti yoksa söyletirsin :)
çiçek kısmı varya bana çok basit gibi geldi çok daha güzellerini bulabilirsin bence canım
Tepsii çok güzeellll :)
Alyanslar pek alyans gibi gelmedi bana, birde nişanlım böyle çiçekli desenli bi alyansı takmak istememişti onu da göz önünde bulundur lokumm
Son olarak yüzüktenden de 2. si güzel ama şey gibi değilmi ya herhangi bi akseasuar mağazasında satılan imitasyon yüzüklere benzemiyor mu sence:26:
2. bana da diğerleri arasında en güzel geldi
ahahah nasıl duygu asker yareni olmak anlat bakalım
oy kıyamamm
yaa kuzum bu begendigim kacıncı model anlamıyorum yaa almıyo niye anlamıyorum
begenmekle kalıyorum ben sadece
eylülde de yüzük gelmezse artık söyleteceğim
sen biliyon beni yaa 2 yıldır fln yüzük beğeniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?