- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Az once doyurdum karnını şimdi uyudu bende öyle bi dolanayım dedimAyyy ne enerjiksin 10 günlük bebisin var biyerlerde öldüm bittim diye sizman gerekirdi
Canım ben sezaryen oldum isteğe bağlı . Ama istesem de normal doğum yapamazmışım nabzım çok yükseldi onu düşürmeye uğraştı doktorlar . Panik atak var bende çok stres sıkıntı yaptım o da nabzımi yukseltmisGozunaydinnormal doğum mu acısi ağrısı nasildi nasıl oldu .
Huzurla büyüt canımCanım ben sezaryen oldum isteğe bağlı . Ama istesem de normal doğum yapamazmışım nabzım çok yükseldi onu düşürmeye uğraştı doktorlar . Panik atak var bende çok stres sıkıntı yaptım o da nabzımi yukseltmis
Amin teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsinHuzurla büyüt canım
Hic sıkma canını dostinex bitmeden hamile kalırsın ben de yeni basladim inan hemen hemen her kullanan arkadaşın tecrübesini okudum yüzde doksan beş kalmışlar. Ama önemli olan stres yapma ben uyumadan önce içiyorum fakat hiçbir yan etki olmadı aksine göğüslerim çok rahatladı ağrısını aldı ben de inofolic kullanıyorum ek olarak. Dilerim kısa zamanda kalırız . İlaç çok etkili zaten uzun sürmez sık dişiniMerhaba hanımlar, Prolaktin seviyem çok yüksek diye doktor bana dostinex diye bir ilaç verdi cumartesi bir doz salı bir doz al dedi. Beraberinde yumurta kalitem artsın diye femara verdi. Femarada 5 gün sabah akşam. Daha öncede 3 gün femara içmiştim o zamanda çok kötü olmuştum. Şimdi ikisi birleşti diyemidir nedir..Allaam bir insan nasıl 20 saat uyuyabilir. Başım felaket ağrıyor.. başımı kaldıramıyorum.. Vücudumda ağrımayan eklem yerim yok. Ne yağıcağımı bilemedim. Cumartesi sabah içtim ve öğlenden pazar akşamına kadar yataktaydım. Bugün işe geldim daha iyiyim ama Dostinex nasıl bir ilaçmışş öylee. Bir tek banamı öyle oldu..Yarın gene içmem gerekiyor ve işe geleceğim ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. Evlat sahibi olmak istediğimiz bu yolda her şey mübahtırda mahvoldum resmen.. Mide bulantısı da cabası.. Eşim birde iç yat işte deyince dahda sinirleirm hopladı.. Tüm cefayı çeken biz...
Ayriyeten inofolicte kullanıyorum..
Doktor sigarayı bırak dedi ama bu kadar sinir strese çok zor.. iyice kapana kısıldım.
Farkındayım konuyu çok uzattım ama daha önceden dostinex veya femara kullanıp sonrasında hamile kalan oldumu?
O kadar ihtiyacım varki güzel şeyler duymaya...
Psikolojim alt üst oldu artık..
Siz dostinex yada femara kullandınızmı sonrasında güzel sonuçlar aldınızmı?
Yumurtlamayı kolaylaştırıyor ve yumurta kalitesini artırıyorMerhaba inofolic ne için
20 lerde olsa kalırsın rahat . Ama 40,50 ile kalanlar da varMeehaba.kaç olmalıymis normalde prolaktin
Folic asit değul dimi bu ? Yada femara klomen filan gbi biey değil sanirimYumurtlamayı kolaylaştırıyor ve yumurta kalitesini artırıyor
Tsekkur ederim20 lerde olsa kalırsın rahat . Ama 40,50 ile kalanlar da var
Folik asit kullanıyorum ben de ama femarayi araştırdım şimdi o da yumurta çatlatma için kullanılıyormuş bilemedim çok kimyasal almamamk lazım aslindaFolic asit değul dimi bu ? Yada femara klomen filan gbi biey değil sanirim
Yumurtlamayı gördüğümüz gün bırakmamız mı gerekiyor?? Ben de de aynı sizin gini oldu 12. günüm bugün içiyorum. yumurtam benim hemen çatlardı ama 2 gündür hala çatmalamdı. Bıraksam mı acaba içmeyi?Ben yaradığını düşünüyorum şöyle ki önceki ay yumurtlamayi 21.gun görmüştüm ve bir gün sürdü ama bu ay 14. Gün yumurtladim ve 2 gün sürdü yine ben Mart ayında yüksek çıktığında içmiştim kimyasal yaşadım
ben bırakmıştım yumurtlamayi görünce bence bırak ne olur ne olmaz nasıl yumurtladigini hissedebildin miYumurtlamayı gördüğümüz gün bırakmamız mı gerekiyor?? Ben de de aynı sizin gini oldu 12. günüm bugün içiyorum. yumurtam benim hemen çatlardı ama 2 gündür hala çatmalamdı. Bıraksam mı acaba içmeyi?
Tamam canm bırkaıyorumo zaman bu sabah içtim ama akşam içmem artık. Ben fsh düşşsün diye istemiştim.ben bırakmıştım yumurtlamayi görünce bence bırak ne olur ne olmaz nasıl yumurtladigini hissedebildin mi
İnşallah işe yarar sendeTamam canm bırkaıyorumo zaman bu sabah içtim ama akşam içmem artık. Ben fsh düşşsün diye istemiştim.
Yumurtlaam eve şöyle hissettim kasıklarımda batmalı bir şekilde ağrı ve kasılma geçen aylarda hiç bu kadar hissetmemiştim ağrı vs. Ve benim 24 saat içinde çatlar dı ymurta şimdi 2 gündür ovu testi uyguluyorum hala çatlamamış. Buıgün de şimdi gidip yapacağım bakalı çatlamış mı?
yaptınızmı uvalasyon testini? valla bende pazartesi doktora gittim gün aşırı ilişki önerdi yarında kontrole gidicem çatlamışmı diye dün kasıklarımda batma hissettim bende ve bildiğiniz yumurta akı gibi akıntı..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..Bu stres bekleyiş beni hasta edicek sonunda..Yok yumurtlamışmıyım yok çatlamışmı,,döllenmişmi..Tutmuşmu derken daha yolun başında bile sinir stres sahibi oldumTamam canm bırkaıyorumo zaman bu sabah içtim ama akşam içmem artık. Ben fsh düşşsün diye istemiştim.
Yumurtlaam eve şöyle hissettim kasıklarımda batmalı bir şekilde ağrı ve kasılma geçen aylarda hiç bu kadar hissetmemiştim ağrı vs. Ve benim 24 saat içinde çatlar dı ymurta şimdi 2 gündür ovu testi uyguluyorum hala çatlamamış. Buıgün de şimdi gidip yapacağım bakalı çatlamış mı?
SElam canım,yaptınızmı uvalasyon testini? valla bende pazartesi doktora gittim gün aşırı ilişki önerdi yarında kontrole gidicem çatlamışmı diye dün kasıklarımda batma hissettim bende ve bildiğiniz yumurta akı gibi akıntı..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..Bu stres bekleyiş beni hasta edicek sonunda..Yok yumurtlamışmıyım yok çatlamışmı,,döllenmişmi..Tutmuşmu derken daha yolun başında bile sinir stres sahibi oldum
baş ağrısı, sinir ve halsizlik .valla bilemiyorum doktor öyle kullanmamı söyledidozunuz çok yüksek dostinex yarım içilir. 1 tanesini 1 hafta içersiniz bu şekilde verildiğini hiç duymadım.. bu ay ben de femara kullandım akşam çok başım ağırıyor parol içiyorum
bunu mutlaka doktorunuza sormanız lazım. Kimisi 3 gun sabah akşam kullanın diyor kimisi duruma göre 5 gun sabah akşamKizlar acil yardım eder misiniz femara kullanıyorum günde 2 adet kutuda 10 günlük hap var kaç gün kullanmaliyim doktorum bişi demedi ilacı içmeye basladigimin 8.gunu gideceğim 8 gün kullanmalı mıyım 5. Günde kesmeli miyim ?
inş darısı benim başıma sonradan tekrar bakmadık ama bu bilgi bile bana umut olduBen dostinex kullandım. Yarım yarim pazartesi Perşembe günleri hamile kaldım 16 ya düşmüştü prolaktinim. 20 nin altına düşmediği takdirde gebe kalınmıyor malesef...gebeligin ilk ayın da da kullanmıştım düşük olmaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?