çok iyiymiş geçen ay 3 gelişmemiş yumurtanız varmış, olmasını beklerdim. kısmet, hayırlısı olsun. bu ayda yumurtalarım var demişsiniz, bu ay olur inşallah. benim 1. klomende 2 yumurta, 2. klomende 1 yumurta oluşmuştu sadece.. bakalım femara daha iyi gelecekmi? kasık ağrım geçen aylarda çatlatma iğnesi yaptırdığımdaki gibi, özellikle sağda daha fazla. bu kadar erken yumurta çatlamaz heralde, daha femara tedavisi yapsrlken? bu arada sağ yumurtalığım daha iyi çalışıyormuş, dr öyle dediBen ilk femara tedavimde yani gectigimiz ay adetin 5.gunü başlayıp 10 gün x1 içtim
adetin 16.gününe denk gelen günde ovitrelle çatlama iğnesi yapıldı 3 tane gelişmiş yumurtam vardı 19/21mm civarlarında..36 saat arayla ilişki takvimine de uyduk fakat olmadı hatta adetimi de 3 gün geciktirmisti bu ilac..
Benim adetim 4 gün sürüyor nadiren 5 gün dedigim icin bu ay adetin 3.günü başlattı yine 10 gün ama x2 tane..
Şu ana kadar hic bir sıkıntım olmadı dün kontrole gittim yine gelişmiş yumurtalarım var şükür 16 mm civarında
pazartesiyi bekleyelim gelişsinler 10 günü tamamlayalım dedi dr m yrn gidicem işte muhtemelen çatlama iğnesi yapılacak yine..