• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex ve femara kullanarak hamile kalan varmı?

Merhaba bende dostinex kullandım bildiğiniz butün yan etkilerini yaşadım ilaç öyle bi ilaçki hayatımda böyle birşey görmediö birde çalışan bi bayansanız hayatınızı maf ediyo 1 aydır bomboş yaşıyorum sankii.. ilacım suan bitti ama adet olmadım halan ılac bıttıkden ne kadar sonra adet oldunuz acaba
ben allahtan cumartesi başladım ama cumartesi öğleden pazar akşamına kadar kafamı kaldıramadım en ağırı ilk 2 gun du.. diğer kalan 3 gunde allah biliyo nasıl zorlandım iştene ve gidip direk yattım ve bas agrısıyla uyuyp baş ağrısıyla uyandım hep.

Merhaba inofolic ne için
hem folik asit ve bir kaç vitamin var içinde hamile kalmadan önce kullanılıyor yumurta kallitesini ve birton şeyi destekliyor. Bu konu hakkında çok konu açılmış hamileliğin ilk 3 ayına kadar devam ediliyor. Hamileliğe hazırlık gibi. Ben önceki hamileliğimde 1 ay inofolic kullanmıştım ve diğer ay hamile kalmıştım belki tesadüftü.. ama malesef bebegımı kaybettım

Hic sıkma canını dostinex bitmeden hamile kalırsın ben de yeni basladim inan hemen hemen her kullanan arkadaşın tecrübesini okudum yüzde doksan beş kalmışlar. Ama önemli olan stres yapma ben uyumadan önce içiyorum fakat hiçbir yan etki olmadı aksine göğüslerim çok rahatladı ağrısını aldı ben de inofolic kullanıyorum ek olarak. Dilerim kısa zamanda kalırız . İlaç çok etkili zaten uzun sürmez sık dişini
hadi inşallah:) bat ne zaman sizin?

SElam canım,
evet dün öğlen 12 de yaptım çatlamıştı baya silikti ikinci çizgi. ama dün eve gititğimde başım aşırı derecede ağrıyordu bu yüzden değerlendirme olmadı. Gece kalktım ilaç içtim yani uykumdan bile uyandırdı beni ağrı. adetin 21 günü progestreona bakarak çatlamış mı çatlamamış mı anlayabilirsin. Ben şimdi infertiliteden randevu aldım dire adetliyken gideceğim hormon testlerimi tekrarlıycam ve amh bakılmasını isteyeceğim. Bakalım yapacaklar mı?
sonuc ne oldu gittinizmi?

valla kendi konum olmasına rağmen bildirim gçstermiyor. Ondan görmedim mesajlarınızıki her gün burdayım kusura bakmayın..

Dostinex hamileyken kullanılmaz zaten çok etkili bir ilaç hemen düşürür ama hamile kalındığı öğrenildiği an hemen bırakılır
Ben hamilelikten şüpheleniyorum bu ay için yani 10 gün sonra belli olacak ama bıraksam mi acaba şuan için .

Ben dostinex ve maxijuno kullanarak hamile kalanlardanim 😊 haftada yarim yarim 1 tam seklinde kullanmistim. Toplamda 4 tane kullandim sonra korunmasiz iliski olsun artik diye biraktim, doktor ilaci kullanirken korun demisti cunku. Adet donemim suresince kullandim ve biraktim, prolaktin 36 ydi 😊 cok etkili bir ilac, ben ilk 1 tane ictim doktor yarim dememisti basimi butun gun kaldiramadim. Ama bir sure sonra ayni saatlerde alinca bunye alisiyor galiba ikinci hafta gayet iyiydim yarim yarim alinca 😊 son adet tarihim 10 agustostu, 19 nda yumurtam catladi ve 29 nda ogrenmistim hamile oldugumu 😊 en kisa zamanda sizde guzel haberleri alirsiniz insallah 🙏

Ben dostinex ve maxijuno kullanarak hamile kalanlardanim 😊 haftada yarim yarim 1 tam seklinde kullanmistim. Toplamda 4 tane kullandim sonra korunmasiz iliski olsun artik diye biraktim, doktor ilaci kullanirken korun demisti cunku. Adet donemim suresince kullandim ve biraktim, prolaktin 36 ydi 😊 cok etkili bir ilac, ben ilk 1 tane ictim doktor yarim dememisti basimi butun gun kaldiramadim. Ama bir sure sonra ayni saatlerde alinca bunye alisiyor galiba ikinci hafta gayet iyiydim yarim yarim alinca 😊 son adet tarihim 10 agustostu, 19 nda yumurtam catladi ve 29 nda ogrenmistim hamile oldugumu 😊 en kisa zamanda sizde guzel haberleri alirsiniz insallah 🙏
Amiinnnnn. Benim de 52 idi. Toplamda 4 adet kullandim düşmüştür kesin iki hafta ara vereyim . Ne güzel darısı başımıza inşallah 🙏

super valla hayirli olsun :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

çokta çabuk öğrenmişsiniz. Belirti olarrak ne yaşadınız. Kaç gün önce test yada kan tahlili verdiniz?

Back