Dostinex ve femara kullanarak hamile kalan varmı?

Bulunduğunuz ili bilmiyorum ama güzel araştırma hastanesine gidin devletin. özeller ağır geliyor ben kan tahlilleri devlette yaptirip sonra özele gidiyorum bir de bu süreç ne kadar devam eder bilemiyor insan. Hayırlısı ile olsun tabi . Ben kısa mola vermiştim iki ay kadar vücudum dinlensin diye hem de bıkmıştim hastaneye gitmekten. Şimdi tekrar basliycam . Allah yardımcımız olsun hepimizin

ben kimyasal gebelik yaşadığım için malesef gene femaraya başlattı doktor 8 gün sonra kontrole gel dedi. Ayriyetten bir ton test istedi
özel testmiş eşimdende kromozom istedi bendende. Bakalım inş olur ama paikolojim bozuldu artık

Ben uc ay kullandım 3.ayimda simdi 6 haftalik gebeyim

Tabiki dua ederim zor bir surec ama bence femera duzenli kullanimda etkili rabbim isteyen herkese evlad sevgisi tattirsin insallah

Femara nasıl bı ilac

Merhaba dostınex hamıleykendemı kullanndınız degerınız kactı acaba?bebişinizi sağlıkla inş kucagınıza almıssınızdır.prolaktın yukseklıgı düşükmü yapıyormuz hamılelıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…