- Konu Sahibi britneyyyyy
-
insandan insana değişiyor galiba etkisi.. Dostinex i kaç ölçü ve kaç defa kullanıcaksınız toplamda? Sizin prolaktin seviyeniz kaç çıktı? Ben 4 gün arayla 2 tam kullanıcam bittikten 6 gün sonrada yumurta kontrolüne ve prolaktin seviyeme baktırmaya gideceğimMerhaba ben de bu ay dostinex kullandım ilaç ağır biraz o yüzden gece yatarken aldım ☺ seninki kadar yan etkisi olmadı sadece ertesi gün biraz sersemletti o kadar bir de benim gibi dene ☺ femarayi da hiç bilmiyorum
Benimki 37ydi en son pzt persembe tam kullandım sizin kaçinsandan insana değişiyor galiba etkisi.. Dostinex i kaç ölçü ve kaç defa kullanıcaksınız toplamda? Sizin prolaktin seviyeniz kaç çıktı? Ben 4 gün arayla 2 tam kullanıcam bittikten 6 gün sonrada yumurta kontrolüne ve prolaktin seviyeme baktırmaya gideceğim
benimkisi 49 çıktı - normal değere göre baya yüksekmişte bakalım hayırlısını diyelimBenimki 37ydi en son pzt persembe tam kullandım sizin kaç
Aynen hayırlısı olsun hakkımızda ben hapa ek olarak yumurtlamayi görene kadar her gün testere dişli aslan pençesi içtimbenimkisi 49 çıktı - normal değere göre baya yüksekmişte bakalım hayırlısını diyelim
Aynen hayırlısı olsun hakkımızda ben hapa ek olarak yumurtlamayi görene kadar her gün testere dişli aslan pençesi içtim
Ben yaradığını düşünüyorum şöyle ki önceki ay yumurtlamayi 21.gun görmüştüm ve bir gün sürdü ama bu ay 14. Gün yumurtladim ve 2 gün sürdü yine ben Mart ayında yüksek çıktığında içmiştim kimyasal yaşadımişe yaradımı peki?
Merhaba inofolic ne içinMerhaba hanımlar, Prolaktin seviyem çok yüksek diye doktor bana dostinex diye bir ilaç verdi cumartesi bir doz salı bir doz al dedi. Beraberinde yumurta kalitem artsın diye femara verdi. Femarada 5 gün sabah akşam. Daha öncede 3 gün femara içmiştim o zamanda çok kötü olmuştum. Şimdi ikisi birleşti diyemidir nedir..Allaam bir insan nasıl 20 saat uyuyabilir. Başım felaket ağrıyor.. başımı kaldıramıyorum.. Vücudumda ağrımayan eklem yerim yok. Ne yağıcağımı bilemedim. Cumartesi sabah içtim ve öğlenden pazar akşamına kadar yataktaydım. Bugün işe geldim daha iyiyim ama Dostinex nasıl bir ilaçmışş öylee. Bir tek banamı öyle oldu..Yarın gene içmem gerekiyor ve işe geleceğim ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. Evlat sahibi olmak istediğimiz bu yolda her şey mübahtırda mahvoldum resmen.. Mide bulantısı da cabası.. Eşim birde iç yat işte deyince dahda sinirleirm hopladı.. Tüm cefayı çeken biz...
Ayriyeten inofolicte kullanıyorum..
Doktor sigarayı bırak dedi ama bu kadar sinir strese çok zor.. iyice kapana kısıldım.
Farkındayım konuyu çok uzattım ama daha önceden dostinex veya femara kullanıp sonrasında hamile kalan oldumu?
O kadar ihtiyacım varki güzel şeyler duymaya...
Psikolojim alt üst oldu artık..
Siz dostinex yada femara kullandınızmı sonrasında güzel sonuçlar aldınızmı?
Meehaba.kaç olmalıymis normalde prolaktinBen dostinex kullanırken hamile kaldım. Prolaktin 52ydi benim
Valla canım normali tam olarak kaç bilmiyorumMeehaba.kaç olmalıymis normalde prolaktin
Tsekkur ederm canım cocuguna bugün yarın kavusuyormusun çok heyecanlı ya çok korkunç hemdeValla canım normali tam olarak kaç bilmiyorum
Benimde bi defa yükseldi bir ay ilaç kullandim
Ya kavuştum ben bebişime 4 eylülde uygulamayı kaldırmayı unutmuşumTsekkur ederm canım cocuguna bugün yarın kavusuyormusun çok heyecanlı ya çok korkunç hemde
Ayyy ne enerjiksin 10 günlük bebisin var biyerlerde öldüm bittim diye sizman gerekirdiYa kavuştum ben bebişime 4 eylülde uygulamayı kaldırmayı unutmuşum
GozunaydinYa kavuştum ben bebişime 4 eylülde uygulamayı kaldırmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?