Dostinex ve femara kullanarak hamile kalan varmı?

ben allahtan cumartesi başladım ama cumartesi öğleden pazar akşamına kadar kafamı kaldıramadım en ağırı ilk 2 gun du.. diğer kalan 3 gunde allah biliyo nasıl zorlandım iştene ve gidip direk yattım ve bas agrısıyla uyuyp baş ağrısıyla uyandım hep.

Merhaba inofolic ne için
hem folik asit ve bir kaç vitamin var içinde hamile kalmadan önce kullanılıyor yumurta kallitesini ve birton şeyi destekliyor. Bu konu hakkında çok konu açılmış hamileliğin ilk 3 ayına kadar devam ediliyor. Hamileliğe hazırlık gibi. Ben önceki hamileliğimde 1 ay inofolic kullanmıştım ve diğer ay hamile kalmıştım belki tesadüftü.. ama malesef bebegımı kaybettım

hadi inşallah:) bat ne zaman sizin?

sonuc ne oldu gittinizmi?

valla kendi konum olmasına rağmen bildirim gçstermiyor. Ondan görmedim mesajlarınızıki her gün burdayım kusura bakmayın..

inş darısı benim başıma sonradan tekrar bakmadık ama bu bilgi bile bana umut oldu
Dostinex hamileyken kullanılmaz zaten çok etkili bir ilaç hemen düşürür ama hamile kalındığı öğrenildiği an hemen bırakılır

Dostinex hamileyken kullanılmaz zaten çok etkili bir ilaç hemen düşürür ama hamile kalındığı öğrenildiği an hemen bırakılır
Ben hamilelikten şüpheleniyorum bu ay için yani 10 gün sonra belli olacak ama bıraksam mi acaba şuan için .

Ben dostinex ve maxijuno kullanarak hamile kalanlardanim haftada yarim yarim 1 tam seklinde kullanmistim. Toplamda 4 tane kullandim sonra korunmasiz iliski olsun artik diye biraktim, doktor ilaci kullanirken korun demisti cunku. Adet donemim suresince kullandim ve biraktim, prolaktin 36 ydi cok etkili bir ilac, ben ilk 1 tane ictim doktor yarim dememisti basimi butun gun kaldiramadim. Ama bir sure sonra ayni saatlerde alinca bunye alisiyor galiba ikinci hafta gayet iyiydim yarim yarim alinca son adet tarihim 10 agustostu, 19 nda yumurtam catladi ve 29 nda ogrenmistim hamile oldugumu en kisa zamanda sizde guzel haberleri alirsiniz insallah

Amiinnnnn. Benim de 52 idi. Toplamda 4 adet kullandim düşmüştür kesin iki hafta ara vereyim . Ne güzel darısı başımıza inşallah

super valla hayirli olsun

çokta çabuk öğrenmişsiniz. Belirti olarrak ne yaşadınız. Kaç gün önce test yada kan tahlili verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…