- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
Merhabalar benim de 64 cıktı ve bana 8li tablet verdi haftada 2 tam doz kullanıcam biraz tedirginim yanetkilerinden ayrıca fazla düşmesi de sıkıntı olmaz mıBenim prolaktinim 70 idi. Ama adet duzensizligi, goguslerde degisiklik vs yoktu bende. Doktorum dostinex 2 li tabletlerden verdi haftada 2 adet kullandm. Kullandgm ilk ayda Rabbim e sukurler olsun ki hamile kaldim..
Sizin gibi benim de hicbir düzensizlik vs sikayetim yoktuMerhabalar benim de 64 cıktı ve bana 8li tablet verdi haftada 2 tam doz kullanıcam biraz tedirginim yanetkilerinden ayrıca fazla düşmesi de sıkıntı olmaz mı
Yok canım hiçbişey olmaz, rahat ol bende kullandim. Yan etkisi var ama yani.Merhabalar benim de 64 cıktı ve bana 8li tablet verdi haftada 2 tam doz kullanıcam biraz tedirginim yanetkilerinden ayrıca fazla düşmesi de sıkıntı olmaz mı
Peki bununla birlikte folik asit de alsam zararlı olur mu? Bir de nekadar sürdü sizin tedavi? Cvpladgnz icin cok tesekkur ederimYok canım hiçbişey olmaz, rahat ol bende kullandim. Yan etkisi var ama yani.
Canim ben kullandim ikisini beraber. Ben 6 ay sonra hamile kaldım cnm. Dostinex ile beraber ben testere dişli aslan pencesi çayı içtim günde 2 defa ve gerçekten faydası oldu. Bide hamile kaldığım ay ovulasyon testi kullandim. Inşallah darısı başınıza :)Peki bununla birlikte folik asit de alsam zararlı olur mu? Bir de nekadar sürdü sizin tedavi? Cvpladgnz icin cok tesekkur ederim
İnsallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur :) ben de o kürü denicem umarım bi faydasını görürüm o sürecte korundunuz mu peki?Canim ben kullandim ikisini beraber. Ben 6 ay sonra hamile kaldım cnm. Dostinex ile beraber ben testere dişli aslan pencesi çayı içtim günde 2 defa ve gerçekten faydası oldu. Bide hamile kaldığım ay ovulasyon testi kullandim. Inşallah darısı başınıza :)
Benim de 43lerde değerim.peki hapı kullandığında korundun mu???Canim ben kullandim ikisini beraber. Ben 6 ay sonra hamile kaldım cnm. Dostinex ile beraber ben testere dişli aslan pencesi çayı içtim günde 2 defa ve gerçekten faydası oldu. Bide hamile kaldığım ay ovulasyon testi kullandim. Inşallah darısı başınıza :)
Yok canım korunmadim ben. Zaten Dostinex i kullandığım ay hamile kaldım. Şimdi 2.ci ye hamileyim :) darısı başınıza.Benim de 43lerde değerim.peki hapı kullandığında korundun mu???
Amin inş canım ilk öğrendiğimde çok üzüldüm ama düşer dedi doktorum ben de korunmayı düşünmüyorum.2hafta sonra gel dedi doktorum yanı bu da 2hap kullan gel demek oluyorYok canım korunmadim ben. Zaten Dostinex i kullandığım ay hamile kaldım. Şimdi 2.ci ye hamileyim :) darısı başınıza.
Bende ilk duyduğumda çok korkmustum canım ama gerçekten korkulacak bişey yokmuş. Seninde düşecektir eminim. Korunma ama gebelik suphen olursa da erkenden ogrenmeye çalış kanda baktir ne olur ne olmaz diye. Ben öyle yapmıştım. Ilac kullandığım ay ovulasyon testi yapmıştım çift çizgi gördüğüm gün ilişki olmuştu. Adetimin 8 gün kala kanda batırdı hamile kalmışım :) sonra doktorum o ilacı kesti zaten. Darısı başına inşallah :))Amin inş canım ilk öğrendiğimde çok üzüldüm ama düşer dedi doktorum ben de korunmayı düşünmüyorum.2hafta sonra gel dedi doktorum yanı bu da 2hap kullan gel demek oluyor
Amin inş canım .Bİlgilendirdiğin için çok sağolEndokrin bölümüne de git dedi ama hapı kullanıp gitmeyi düşünüyorumBende ilk duyduğumda çok korkmustum canım ama gerçekten korkulacak bişey yokmuş. Seninde düşecektir eminim. Korunma ama gebelik suphen olursa da erkenden ogrenmeye çalış kanda baktir ne olur ne olmaz diye. Ben öyle yapmıştım. Ilac kullandığım ay ovulasyon testi yapmıştım çift çizgi gördüğüm gün ilişki olmuştu. Adetimin 8 gün kala kanda batırdı hamile kalmışım :) sonra doktorum o ilacı kesti zaten. Darısı başına inşallah :))
Aynen şimdi gitme hapı kullan sonra git. Benimki 74 olduğu halde doktorum bu ay kullan dusmezse yönlendirelim endokrin e demişti.Amin inş canım .Bİlgilendirdiğin için çok sağolEndokrin bölümüne de git dedi ama hapı kullanıp gitmeyi düşünüyorum
Tamam canım ara ara danışcam sana izninleAynen şimdi gitme hapı kullan sonra git. Benimki 74 olduğu halde doktorum bu ay kullan dusmezse yönlendirelim endokrin e demişti.
Tabi canım istediğin zaman. Hadi güzel haberlere inşallah :))Tamam canım ara ara danışcam sana izninle
İnş :))Tabi canım istediğin zaman. Hadi güzel haberlere inşallah :))
Ay masallah :)) prolaktin bidaha yükselmedi ozamanYok canım korunmadim ben. Zaten Dostinex i kullandığım ay hamile kaldım. Şimdi 2.ci ye hamileyim :) darısı başınıza.
Yok canım yükselme olsa idi emzurdigim halde hamile kalmazdim herhalde :))Ay masallah :)) prolaktin bidaha yükselmedi ozaman
Süper masallah :) aslan pencesinin sayesinde bence cünkü dostinex gecici cözüm diyolar... onu nasıl kullandın kac ay daha doğrusuYok canım yükselme olsa idi emzurdigim halde hamile kalmazdim herhalde :))