- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
Can im 1 ay kullandim aslan pencesini. Günde 2 defa içtim.Süper masallah :) aslan pencesinin sayesinde bence cünkü dostinex gecici cözüm diyolar... onu nasıl kullandın kac ay daha doğrusu
Cok tesekkur ederim ben de su endokrinolojiye gidip geleyim ptesiden itibaren baslıcam... buarada adet bitimi başlamış olucam bi işe yarar mı o ay icinCan im 1 ay kullandim aslan pencesini. Günde 2 defa içtim.
Canim yarar diye düşünüyorum. Yine de sen bi doktora sor istersenCok tesekkur ederim ben de su endokrinolojiye gidip geleyim ptesiden itibaren baslıcam... buarada adet bitimi başlamış olucam bi işe yarar mı o ay icin
Merhaba prolktin 54 çıktı 0.5mg 4 tablet haftada 1 gün 1 ay lika.sben de kullandım. yanlış hatırlamıyosam benim değerim 30 du ve kullandığın ay hamile kaldım. şu an 18 haftalık hamileyim.sen kullanıyo musun ??
Arkadaşlar Prolaktin değeri yüksek çıkıp bu ilaçla hamiş kalanlar ve doğum yapanlar
buradan bilgilerini paylaşabilirlermi?
benim değerim 88 çıktı.
bende kullandım bir kaç ay sonra düştü ve şu an 32 haftalık hamileyim
Peki doktorunuz dostinex kullanırken korundunuz mu? Benim doktorum bana korunmana gerek yok dedi arkadaşımında prolaktini var onun doktoru korunun demiş kafam karıştıKızlar 15 şubatta adet oldum .2.günü doktora gittim pro yüksek dedi dostinex verdi kullandım.ama ben hala adet olmadım acaba hamilemiyim diyorum. Pazartesi tekrar doktora gidicem.test yapmadım artık negatif görmekten yıkıldım .adetim gerekli düzensiz önceki ay da 11 gün gecikti
Sonucunuz neolduMerhaba arkadaslar bende hamile kalamadığım için doktora gittim hormonlarını ölçtü herşey normal dedi ama göğsünden sıkıca süt geliyor mı dedi geliyor dedim gelmemesi lazım yumurta kalitesini dusuruyomus herhalde sonra test yaptı prolaktin sonucu 11.68cikti dostinex verdi ama 11.68iyi degilmi dostinexse gerek varmı ki of bilemedim