dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

Dostinex kullanırken hamile kaldım..ama kimyasal oldu.. yanlız kaç doktor gezdim bu doktor bana illaki içeceksin dedi dostinex i ..bu ilaç korkulacak bir ilaç değil dedi.

Benim adetim iki ayı da geçti.. stresten olmuyorum kesin etrafımdaki insanların baskıları yüzünden
Yarın öğlen doktora gidicem sonunda randevu aldım istemeye istemeye. Sevmiyorum hastaneye gitmeyi. İnşallah kötü bişey yoktur

Öğrendim sonucumu 0,38 :)) bi ohhh çektim inşallah tekrar yükselmez takipteyim :) sizin de yükselmez inş
Kızlar ben hamileyimmm Allah sizlere de nasip etsin 1 aylık 8 li dostinexle düştü sonra tekrar çıkmadı 2. Ay hamile kaldım buraya ilk yazdığım zamanları hatırlıyorum da ne kadar üzgün ve çaresizdim gün doğmadan neler doğuyor gerçekten umudumuzu hiç kaybetmemeliyiz

Ne güzel bir haber..sadece 1kutu mu kullandınız

Maşallah cok sevindim allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip Etsin :) darısı hayırlısıyla bizlerin başına :)

Kızlar bende dostinex kullanıyordum ama adetim gecikmeye başladıktan sonra almadım yada bir iki defa almıştım tam olarak hatırlamıyorum bi sıkıntı olmaz inşallah demi?

Kızlar bende dostinex kullanıyordum ama adetim gecikmeye başladıktan sonra almadım yada bir iki defa almıştım tam olarak hatırlamıyorum bi sıkıntı olmaz inşallah demi?
Hayırlı olsun ..bana illaki kullanacaksın demişti hamile olduğum halde.bende kullanmadım ..kimyasal oldu..mutlaka bir doktora danış..ona göre davran kendi başına karar verme..her durum hastaya göre değişiyor

BTA hcg testinde değerin kaçtı gebelik kaç haftalikti k.bkma çok soru sordum merak ediyorum kaygilaniyorum

Ben bugun doktora gittim adet söktürücü yazdı bana. Daha önce hiç kullanmadım kullanan var mı aranızda ? Adete girince yumurta takibi için ilaç yazıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…