Tamam teşekkür ederimMerhaba,
Adetli olman gerekiyor canım ben haftasonu yaptırdım adetimin 5. günüydü çalıştığım için 5. günü gidebildim senin imkanın varsa 3. veya 4. günü git derim.
İnşallah hamilesindir allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlar benim 4 gün gecikti adetimm sizce hamile olabilirmiyim
Kızlar ben hamileyimmm Allah sizlere de nasip etsinÖğrendim sonucumu 0,38 :)) bi ohhh çektim inşallah tekrar yükselmez takipteyim :) sizin de yükselmez inş
Ne güzel bir haber..sadece 1kutu mu kullandınızKızlar ben hamileyimmm Allah sizlere de nasip etsin1 aylık 8 li dostinexle düştü sonra tekrar çıkmadı 2. Ay hamile kaldım buraya ilk yazdığım zamanları hatırlıyorum da ne kadar üzgün ve çaresizdim gün doğmadan neler doğuyor gerçekten umudumuzu hiç kaybetmemeliyiz
Evet sadece bir kutu 8 li 1 ayda bitti 64 tü 0,38 E düştü sonraki ay 8 oldu ve öyle kaldı diğer ay da hamileydim darısı başınıza:)Ne güzel bir haber..sadece 1kutu mu kullandınız
Amin cnm ben 4 ay kullandım..düşse de kullandım..sonra geçen ay hamile kaldım kimyasal oldu..inş önümüzdeki ay yüzüm güler..Evet sadece bir kutu 8 li 1 ayda bitti 64 tü 0,38 E düştü sonraki ay 8 oldu ve öyle kaldı diğer ay da hamileydim darısı başınıza:)
İnşallahhh her bebişin geliş vakti belli umutlu ol annesiAmin cnm ben 4 ay kullandım..düşse de kullandım..sonra geçen ay hamile kaldım kimyasal oldu..inş önümüzdeki ay yüzüm güler..
Maşallah cok sevindim allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip Etsin :) darısı hayırlısıyla bizlerin başına :)Kızlar ben hamileyimmm Allah sizlere de nasip etsin1 aylık 8 li dostinexle düştü sonra tekrar çıkmadı 2. Ay hamile kaldım buraya ilk yazdığım zamanları hatırlıyorum da ne kadar üzgün ve çaresizdim gün doğmadan neler doğuyor gerçekten umudumuzu hiç kaybetmemeliyiz
Doktorunuz ne dedi bu duruma merak ettimKızlar bende dostinex kullanıyordum ama adetim gecikmeye başladıktan sonra almadım yada bir iki defa almıştım tam olarak hatırlamıyorum bi sıkıntı olmaz inşallah demi?
Hayırlı olsun ..bana illaki kullanacaksın demişti hamile olduğum halde.bende kullanmadım ..kimyasal oldu..mutlaka bir doktora danış..ona göre davran kendi başına karar verme..her durum hastaya göre değişiyorKızlar bende dostinex kullanıyordum ama adetim gecikmeye başladıktan sonra almadım yada bir iki defa almıştım tam olarak hatırlamıyorum bi sıkıntı olmaz inşallah demi?
Evet sökülüyor adetBen bugun doktora gittim adet söktürücü yazdı bana. Daha önce hiç kullanmadım kullanan var mı aranızda ? Adete girince yumurta takibi için ilaç yazıcak