Mrh kızlar ve şükürler olsun hamileyimmm Rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah benimkini de tamamına erdirsin inşallah amin☝
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrh kızlar ve şükürler olsun hamileyimmm Rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah benimkini de tamamına erdirsin inşallah amin☝
Belirtileriniz nedirBi kimyasal gebelik yaşamıştım korkuyorum gerçi ozaman sancılıydim ve kanamam da çoktu
Insallah canim insallah Rabbim hayirlisini versin.Benimde 35 çıkmıştı prolaktınim sinir stresin yükselttiğini duydum inş olur canım
Meraba ben doktora gittim adet düzensizliği için 3 aylık evliyim çocuk olmuyor die oda test verdi test sonucunda da bu ilacı verdi ben pek bilmiyorum kullanan varsa beni aydınlatabilir mıinşallah sonuncu olur bu bende 2 kere kullanmıştım
Prolaktın değerim 35 çıktı 3 ay kullan hamilelik gözlenmez ise tekrar gel dedi. İnş olur ilk baş burda yorumları okuduğumda çok umutluydum çünkü çoğu kişide hemen hamilelik gözlendi bu ilaç ile . Ama ben üç ay oldu beklıyorum. Hayırlısı allahtan umut kesilmez inş hepimizin bi bebeği olur
Prolaktın değerim 35 çıktı 3 ay kullan hamilelik gözlenmez ise tekrar gel dedi. İnş olur ilk baş burda yorumları okuduğumda çok umutluydum çünkü çoğu kişide hemen hamilelik gözlendi bu ilaç ile . Ama ben üç ay oldu beklıyorum. Hayırlısı allahtan umut kesilmez inş hepimizin bi bebeği olur
aynen bende öyle kullandım canım bakalm hayırlısı Rabbim ne zaman kısmet edecekYani ben daha bugün başladım ama gerçekten çok korkuyorum olmaz die, bana bi kutu verdi 8 tablet var içinde pazartesi perşembe yarım tablet kullan dedi
Ayy İnşallah ya hepimize nasip eder rabbimaynen bende öyle kullandım canım bakalm hayırlısı Rabbim ne zaman kısmet edecek