dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

Canım benim adetim 6 gün gecikti gebelik testi yaptım kanda BTA hcg 764.6 çıktı sağlık ocağında yapmıştım testi yarın bi kadın doğuma görüncem inşallah hersey yolundadır

Meraba, 2yildir evliyim yaklasik 1 senedir cocuk deniyoruz. Ttmadi bi turlu doktora gittim son zamanlarda rahim filmi ve emar cekildim hersy temiz cikti falan hormon testinde prolaktin 34 cikti. Bunun icin DOSTINEX 8 li ilac verdi. Bugun basladim haftada iki gun iki ay boyunca kulmanacagimi soyledi. Sizce bende hamis olabilirmiyim. Cok istiyoruz istemekle beraber cok da strese giriyoruz. Nasil olcak bilemiyorum. Benide bilgilendirirseniz sevinirim.:110:

merhaba hanımlar prolaktin yüksekliği sonucu dosteinex kullandım 4 tabletten sonra tahlil yaptırdım hamilelik yok ama prolaktin 0.3 e düşmüş ilacı bıraktım bundan 10 gün öncesine kadar. adetime 2 gün var hafif lekelenme oldu iç çamaşırıma değil de peçeteye gelen yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ? internette ilişkiden 9-15 gün sonra olabileceği yazıyor size ne yapmalıyım?

Kızlar ya sorum olacak. 25 ekimden beri dostinex kullanıyorum. Adet düzensizliğim vardı ve hamıle kalamıyordum. İlaca basladım ilk adetim düzenli oldu. Bu ay 27 sinde adet olmam gerekirdi. 3 günden beri leke geliyor bi türlü olamadım neyden olabilir. 3 tane ilacım kaldı yarım yarım içiyorum yardımcı olabilir misiniz. Sizden oldu mu

Ben Çarşamba ve cumartesi günleri içiyorum prolaktın değerini düşürüyor bu ay ilaçta 3. Ayım. Bu aydan sonra hamılelık gözlenmez ise yeniden doktora gidicem

Bende pazartesi perşembe daha başlamadım pazartesi başlayacağım insallh peki doktorunuz size ne söyledi,yani hiç olmama gibi bi risk varmı ben çok korkuyorum da yani önemli bisimi?

Prolaktın değerim 35 çıktı 3 ay kullan hamilelik gözlenmez ise tekrar gel dedi. İnş olur ilk baş burda yorumları okuduğumda çok umutluydum çünkü çoğu kişide hemen hamilelik gözlendi bu ilaç ile . Ama ben üç ay oldu beklıyorum. Hayırlısı allahtan umut kesilmez inş hepimizin bi bebeği olur

Prolaktın değerim 35 çıktı 3 ay kullan hamilelik gözlenmez ise tekrar gel dedi. İnş olur ilk baş burda yorumları okuduğumda çok umutluydum çünkü çoğu kişide hemen hamilelik gözlendi bu ilaç ile . Ama ben üç ay oldu beklıyorum. Hayırlısı allahtan umut kesilmez inş hepimizin bi bebeği olur

Benim 46ydı değerim 1 ayda düştü 0.5 e bi daha ölçtürmedim üzerinden 2 ay geçti hala bi hamilelik yok .s

Yani ben daha bugün başladım ama gerçekten çok korkuyorum olmaz die, bana bi kutu verdi 8 tablet var içinde pazartesi perşembe yarım tablet kullan dedi

X