dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

Kızlar 15 şubatta adet oldum .2.günü doktora gittim pro yüksek dedi dostinex verdi kullandım.ama ben hala adet olmadım acaba hamilemiyim diyorum. Pazartesi tekrar doktora gidicem.test yapmadım artık negatif görmekten yıkıldım .adetim gerekli düzensiz önceki ay da 11 gün gecikti

kızlar benim lh hormonum çok yüksek çıktı doktorum bana dostinex verdi hiçbi anlam veremedim lh ve prolaktin aynı hormon mu oluyor acaba

Merhaba arkadaslar bende hamile kalamadığım için doktora gittim hormonlarını ölçtü herşey normal dedi ama göğsünden sıkıca süt geliyor mı dedi geliyor dedim gelmemesi lazım yumurta kalitesini dusuruyomus herhalde sonra test yaptı prolaktin sonucu 11.68cikti dostinex verdi ama 11.68iyi degilmi dostinexse gerek varmı ki of bilemedim

a.sben de kullandım. yanlış hatırlamıyosam benim değerim 30 du ve kullandığın ay hamile kaldım. şu an 18 haftalık hamileyim.sen kullanıyo musun ??
Merhaba prolktin 54 çıktı 0.5mg 4 tablet haftada 1 gün 1 ay lik
Arkadaşlar Prolaktin değeri yüksek çıkıp bu ilaçla hamiş kalanlar ve doğum yapanlar
buradan bilgilerini paylaşabilirlermi?

benim değerim 88 çıktı.
bende kullandım bir kaç ay sonra düştü ve şu an 32 haftalık hamileyim

Merhaba ben araniza yeni katıldım. Ben de dostinex kullanıyorum, hamileyken olan belirtileri bu ilaç engeller mi? Mesela göğüs ağrısı falan prolaktin yükselemediği için olmaz mi?

Arkadaşlar merhaba. Benim hipofiz bezinde mikroadenom var yaklaşık 1 yıldır dostinex kullanıyorum. Bıraktığım anda prolaktin değerlerim fırlıyor. Haftada 2 gün (pazartesi-perşembe) yarım yarım kullanıyorum. Şu anda en son ölçülen değerim 0,9. Bu değerle hamile kalabilir miyim ? Hamileliği öğrendiğin an ilacı bırak demişti doktorum. benim durumumda olup düşük değerle gebe kalan var mı aramızda?

Kızlar 15 şubatta adet oldum .2.günü doktora gittim pro yüksek dedi dostinex verdi kullandım.ama ben hala adet olmadım acaba hamilemiyim diyorum. Pazartesi tekrar doktora gidicem.test yapmadım artık negatif görmekten yıkıldım .adetim gerekli düzensiz önceki ay da 11 gün gecikti
Peki doktorunuz dostinex kullanırken korundunuz mu? Benim doktorum bana korunmana gerek yok dedi arkadaşımında prolaktini var onun doktoru korunun demiş kafam karıştı

Bende dostinexe dün başladım ama çok aşırı mide bulantım var sürekli istifra ediyorum sizdede oldumu böyle bir şey

Kızlar prolaktinim 27 çıktı, bu değerle hamile kalamaz mıyım?
Doktor dostınex verdi sadece 2 tane var şişenin içinde. Bu yeterlimi?

Ben dostinex kullandım 2 haftalık, ilacım bitti, biraz gecikmeli olarak doktora kontrole gittim prolaktinmn hala yüksek olduğunu endokrine gitmemi söyledi, emar çekildi temiz çıktı, 1 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim, nasıl oldu anlamadım çok şaşırdım ben tedavi göreceğim derken hamile kalmış m, :anneadayı::anneadayı:

6mm de bende var tümör kader arkadaşım 3 yıldır bebek istiyoruz geçen yıl gittim doktora ve bu gerçekle yüzleştim... İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba arkadaslar bende hamile kalamadığım için doktora gittim hormonlarını ölçtü herşey normal dedi ama göğsünden sıkıca süt geliyor mı dedi geliyor dedim gelmemesi lazım yumurta kalitesini dusuruyomus herhalde sonra test yaptı prolaktin sonucu 11.68cikti dostinex verdi ama 11.68iyi degilmi dostinexse gerek varmı ki of bilemedim
Sonucunuz neoldu

Merebalar hormon testi yaptirdim duzensiz adet gordugum icin ve kan sonuclarimi pazartesi goturcem ve transvajinal ultrason cekilcek ben e nabizdan baktim butun degerlerim normal sadece prolaktin 39.6cikti sizce yuksekmi yoksa normalmi 🥺

X