Benim doktorum sağolsun konuşmaya üşeniyor galiba cımbızla alıyorum kelimeleri ağzından hiçbişey söylemedi.
Bi de hepsi öyle Yaa acele acele birkaç cümle kurup gönderiyorlar sinirden bişey de diyemiyorum devlet hastanesi sonuçta. Ben de özele gitmek isterim ama durumlar el vermiyor maalesef
Bende de bu hafta mide yanması var iki gündür de midem bulanıyor.normalde bugün almam gerekiyordu ama almadım yarın iccem artik
Ben haftada bir gün bütün olarak alıyordumBende sadece baş ağrısı oldu başımı yataktan kaldırırken zorlandım valla :) HAftanın 2 günü Allahtan yoksa halimiz yamandı :)
Senin prolaktin kacBende yarım yarım doktor yükselişe göre yapıyor sanırım
Senin prolaktin kac
Bana da doktor kullanma dedi ne yapacağımı şaşırdımSelam ben de dostinex kullanirken hamile kaldim.her doktor farkli sey soyluyor kullanim konusunda.Benim doktorum hamile kalana kadar kullanicaksin demisti.Hamile kaldgimi ogrendgmde biraktim.Onun yaninda glifor vermişti adet duzensizligimden ve biraz kilolu oldugum icin.
Benim 85 civarinda cikti en yuksek prolaktin.Mr cektirmsti bisey cikmadi cok sukur.Dostinexle 2 ye dustu.Kendimi bildim bileli adetlerim 45gunde bir oluyor.3 ay olmadigi zaman da oluyordu.Prolaktinden dolayiyms.
Bana da doktor kullanma dedi ne yapacağımı şaşırdım
Mrb kızlar çocuk istiyorum ploraktin yüksek olduğu için olmuyordu dostinex verdi 2 ay kulandim hala kullanıyorum şimdi 1.6 çıktı daha önce 91 di Dr progesteron hormonu içinde tahlil yapmamı istedi oda 13.49 çıktı ama Dr bişey demedi acaba bu değer iyimi bilgisi olan varsa cvp yazsın lütfen
Adetinde yumırtlama döneminden 1 hafta sonra yaptırdıysan iyi.
Bu hormon gebelik tahmini yaptırmaz.yumurtladığının göstergesidir..Progesteron tahlilini adetin 21.ci günü yaptım peki hamilelik varmıdır acaba