dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

Anladm cnm. sen hamilesin rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallahh. Sen dostinexi kullanirkenmi hamile kaldn peki tatlm
sagol inş darısı sana yok kullanırken degıl cnm benımkı 40 a kadar yukseldı ve buraya gelmeden once dr a gıttım 2,5 a dusmustu ben kartal arastırma hastanesıne gıtmıstım bıde ama ben 3 ay falan adet olmamıstım cok streslı gunlerdı yaaa ve her gecıkmede hamıleyım dıye sevınıyordum ama hep gecıkıyordu bu prolaktınden dolayıı

Anladm cnm peki merak ettgm prolaktin yumurtlamayi engelliyomu eger engellemiyorsa dostinex i kullanirken deger dusmusse hamilelik olusurmu acaba

Bende hic duzensizlik yok 27 gunde 1 olurm standart. Bugün adetim biteli 5 gun oldu ovulasyon testinde silik cizgiyi gordum ama
ben hıc ovulasyon testı kullanmadım ama bugunlerde dıkkatlı olun cnm gun asırı bırlıkte olun ama her ayda cok kafana takma oluruna bırak cunku daha yenı evlısın eşinde dr a gıttı mı hıc

ben hıc ovulasyon testı kullanmadım ama bugunlerde dıkkatlı olun cnm gun asırı bırlıkte olun ama her ayda cok kafana takma oluruna bırak cunku daha yenı evlısın eşinde dr a gıttı mı hıc
Insallah bu ay olur cnm. Esim gitmedi doktora az zaman gecsin prolaktinim düştüğü halde hamile kalamazsam ki ins kalirm esimde gitsn ona soyleyecm

Insallah bu ay olur cnm. Esim gitmedi doktora az zaman gecsin prolaktinim düştüğü halde hamile kalamazsam ki ins kalirm esimde gitsn ona soyleyecm
bencede mutlaka konus esınle ama inş gerek kalmaz cnm :) ben cıkıyorum cnm saat gec oldu sende uyu hem bebıs ıstıyosun hemde bu saat kadar radyasyonla ugrasıyorsun kendıne dıkkat etmen gerek sormak ıstedıgın bısey olursa msj yazabılırsın :)

Tamam canim cok sagol.. Allah rahatlik versin banada dua et lutfen hamilelerin duasi kabul olurmus

canım meraba 40 a kadar yükselen ne . prolaktin ne demek

arkadaşlar doxtinex i doktor bana şimdilik bi kutu verdi bitince tekrar kullanıcak mıyım acaba yoksa doktora mı görüneyim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…