- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 29
sagol inş darısı sana yok kullanırken degıl cnm benımkı 40 a kadar yukseldı ve buraya gelmeden once dr a gıttım 2,5 a dusmustu ben kartal arastırma hastanesıne gıtmıstım bıde ama ben 3 ay falan adet olmamıstım cok streslı gunlerdı yaaa ve her gecıkmede hamıleyım dıye sevınıyordum ama hep gecıkıyordu bu prolaktınden dolayııAnladm cnm. sen hamilesin rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallahh. Sen dostinexi kullanirkenmi hamile kaldn peki tatlm
Anladm cnm peki merak ettgm prolaktin yumurtlamayi engelliyomu eger engellemiyorsa dostinex i kullanirken deger dusmusse hamilelik olusurmu acabasagol inş darısı sana yok kullanırken degıl cnm benımkı 40 a kadar yukseldı ve buraya gelmeden once dr a gıttım 2,5 a dusmustu ben kartal arastırma hastanesıne gıtmıstım bıde ama ben 3 ay falan adet olmamıstım cok streslı gunlerdı yaaa
cnm yumurtlama olmuyor galıba cunku adet gecıkmelerı cok oluyor sende varmı duzensızzlıkAnladm cnm peki merak ettgm prolaktin yumurtlamayi engelliyomu eger engellemiyorsa dostinex i kullanirken deger dusmusse hamilelik olusurmu acaba
Bende hic duzensizlik yok 27 gunde 1 olurm standart. Bugün adetim biteli 5 gun oldu ovulasyon testinde silik cizgiyi gordum amacnm yumurtlama olmuyor galıba cunku adet gecıkmelerı cok oluyor sende varmı duzensızzlık
ben hıc ovulasyon testı kullanmadım ama bugunlerde dıkkatlı olun cnm gun asırı bırlıkte olun ama her ayda cok kafana takma oluruna bırak cunku daha yenı evlısın eşinde dr a gıttı mı hıcBende hic duzensizlik yok 27 gunde 1 olurm standart. Bugün adetim biteli 5 gun oldu ovulasyon testinde silik cizgiyi gordum ama
Insallah bu ay olur cnm. Esim gitmedi doktora az zaman gecsin prolaktinim düştüğü halde hamile kalamazsam ki ins kalirm esimde gitsn ona soyleyecmben hıc ovulasyon testı kullanmadım ama bugunlerde dıkkatlı olun cnm gun asırı bırlıkte olun ama her ayda cok kafana takma oluruna bırak cunku daha yenı evlısın eşinde dr a gıttı mı hıc
bencede mutlaka konus esınle ama inş gerek kalmaz cnm :) ben cıkıyorum cnm saat gec oldu sende uyu hem bebıs ıstıyosun hemde bu saat kadar radyasyonla ugrasıyorsunInsallah bu ay olur cnm. Esim gitmedi doktora az zaman gecsin prolaktinim düştüğü halde hamile kalamazsam ki ins kalirm esimde gitsn ona soyleyecm
Tamam canim cok sagol.. Allah rahatlik versin banada dua et lutfen hamilelerin duasi kabul olurmusbencede mutlaka konus esınle ama inş gerek kalmaz cnm :) ben cıkıyorum cnm saat gec oldu sende uyu hem bebıs ıstıyosun hemde bu saat kadar radyasyonla ugrasıyorsunkendıne dıkkat etmen gerek sormak ıstedıgın bısey olursa msj yazabılırsın :)
bişey degıl cnm rabbım hayırlı saglıklı bır evlat versın ınsallah iyı gecelr :)Tamam canim cok sagol.. Allah rahatlik versin banada dua et lutfen hamilelerin duasi kabul olurmus
canım meraba 40 a kadar yükselen ne . prolaktin ne demeksagol inş darısı sana yok kullanırken degıl cnm benımkı 40 a kadar yukseldı ve buraya gelmeden once dr a gıttım 2,5 a dusmustu ben kartal arastırma hastanesıne gıtmıstım bıde ama ben 3 ay falan adet olmamıstım cok streslı gunlerdı yaaa ve her gecıkmede hamıleyım dıye sevınıyordum ama hep gecıkıyordu bu prolaktınden dolayıı
Prolaktın sut hormonu demek canm yukselen sayı ıse hormonun degerı ve bu hormon sadece emzıren kadınlarda cogalır normalde cogaldıgında ıse hamıle kslmaya engel oluyorcanım meraba 40 a kadar yükselen ne . prolaktin ne demek
anladım canım yani bu deger hamıleler için önemli dimiProlaktın sut hormonu demek canm yukselen sayı ıse hormonun degerı ve bu hormon sadece emzıren kadınlarda cogalır normalde cogaldıgında ıse hamıle kslmaya engel oluyor
yok canim hamile olmayanlar icin onemli yuksek oldugu taktirde bebis olmuyor maalesefanladım canım yani bu deger hamıleler için önemli dimi
anladım canım sağolyok canim hamile olmayanlar icin onemli yuksek oldugu taktirde bebis olmuyor maalesef
bisey degil cnm seninki yuksek mi kianladım canım sağol
canım ben bılmıyom kı o nasıl ölçtürülüyobisey degil cnm seninki yuksek mi ki
kullanmasan iyi olur canımDostinex kullanırken antibiyotik ve grıp İlacı kullanılabılır mı bilen var mı