dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

Canım senin prolaktin kaç çıktı ve kaç tane dostinex le kaca düştü merak ettim
arkadaşım benim prolaktin 53 veya 58 idi haftada 2 kere yarım içtim ve 1 ay dolunca doktorum istememsine rağmen test yaptırdım prolaktin 3,5 ye düşmüştü. inşallah şimdi batımı bekliyorum ve prolaktinede devam ediyorum aldığım kutu henüz bitmedi

Arkadaşlar benim de prolaktinim 67 çıktı ve dostinex kullanıyorum . Daha önceden de kullanmıştım . Yan etkisi çok olmuştu bende ve yine oluyor . Ilaç bittikten sonra korunmayı kesebilirsiniz dedi doktor , adet düzensizliğim var benim soracağım şu ovulasyon döneminiz nasıl oluyor ? Yani düzensiz adet dönemim olduğu için bilemiyorum ovulasyon tarihimi yardım edin

ayy bende pazartesi içmem gereken dostinex ilacı unuttuğumu fark ettim sabah işe gelirken ne yapıcam şimdi

ayy bende pazartesi içmem gereken dostinex ilacı unuttuğumu fark ettim sabah işe gelirken ne yapıcam şimdi
cnm ben bişi soracağım bugün adetimin 1. günü doktora gittim prolaktin 37 çıktı bu ilaçı verdi 5 günde 1 tane kullanacakmışım şimdi sormayı unuttum doktora adetli başlanır mı yani bugün başlayayım mı bide bugün yersem perşembe yi 1. gun sayıcam öbür ilacı pazartesi mi salı mı alacam

adetli iken de kullanılıyor ilaç alabilirsin pazartesi ve perşembe günleri al ilacını

Duzensizse ovulasyon testlerinden alip takip et canim

bu hormon testi 3. gün yapılıyomuş doktor adetimin 1.günü yaptı testi o yüzden prolaktin(37) yüksek çıkmış olabilir mi.....

ilaçdan mıdır bilmem sabah yatakdan kalktım bi baş dönmesi bi mide bulantısı cok kötü oldum ....eşim kızdı sürekli doktora gidip herseferinde bi ilaçla geliyosun bi daha alma ilacı falan dedi....sizde de oluyor mu böle mide bulantısı falan

bu ay adet olamıyorum prolaktın yuksekmıs 39.49 cıktıı degerımm...ben dostınex verdı dr. ılacı ıcesem adet olur mıyum acabaa...

bu ay adet olamıyorum prolaktın yuksekmıs 39.49 cıktıı degerımm...ben dostınex verdı dr. ılacı ıcesem adet olur mıyum acabaa...
Prolaktin hormonun yüksek olunca adet döngüsü düzensiz oluyor bu yüzden adet gecikmesi oluyor . Eğer ilaç prolaktin hormonunu düşürür ise adet düzenin normale döner diye düşünüyorum bende öyle oluyor .

Benim prolaktinim 70 idi. Ama adet duzensizligi, goguslerde degisiklik vs yoktu bende. Doktorum dostinex 2 li tabletlerden verdi haftada 2 adet kullandm. Kullandgm ilk ayda Rabbim e sukurler olsun ki hamile kaldim..

Benim adet düzensizliğim vardı ve prolaktinim yüksek olduğu için 67 benim de bakalım hayırlısı inşAllah düşer de bende bebek beklerim .

evet oluyor cnm sabah kalkınca bir öğürme yapıyor.

arkadaşlar bu ay olmadı test negatif bugün yarın kırmızı gelir.

Merhaba Arkadaşlar,
KK yı bir süredir takip ediyorum. Ağustos ayında bir düşük yaşadım. 8. haftasında Kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kaldım bebişimi. Dr. um 1 ay korun daha sonra çalışmalara devam et dedi. Bu arada testler vs de yaptırdım kendi araştırmalarımla ve kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim. Her gün bu nedenle Corasprin kullanıyorum. Ancak o zamandan bu zamana kadar hamilelik olmayınca geçen ay HSG çektirdim sorun çıkmadı, eşimin de sperm ölçümü yapıldı çok şükür iyi çıktı. Bu ay hormon testleri yaptık Prolaktinim 38 çıktı diğer değerlerim şükür ki normal. Benim regl düzensizliğim veya göğüsten süt gelmesi gibi belirtilerim yoktu. Bu yüzden de doktorum bana teste gerek yok senin hormonların normal olmasa adet düzensizliğin olur dedi. Ama bu ay benim zorumla hormonlara baktık ve sorun olduğunu gördük. Şuan Dostinex kullanıyorum. Bugün 2. yarım ilacımı alacağım. Buradan birçok şey okudum. Okuduklarımla sevindim, üzüldüm, endişelendim, heyecanlandım... Hepimiz için dileğim hayırlısıyla yavrularımıza kavulaşalım. Umarım benim için bu son ay olur ve hamilelik haberi alırım ve bu haberi silerle paylaşırım. Her ay regl ile gözyaşlarına boğuluyorum eskiden hiç duygusal değildim ama artık dokunsan ağlar moddayım regl günlerim kabus gibi.

Rahat olunca bebek geliyor diyor herkes ama bunu başaramıyorum bebek düşünmediğim gün yok. Heleki bir kayıptan sonra bir kere o hissi hissedince eksikliği daha büyük oluyor. Kafa rahat olmadığı için de prl. işte bu değerlere sıçrıyor. İşallah dostinex işe yarar sevinçli haberi alırız.

Sizlere sorum şu benim reglimde kahverengi akıntı geliyor. Doktorum normal diyor. Ama bence anormal çünkü küretajdan önce böyle birşey olmazdı. Acaba Prolaktin sebep oluyor olabilir mi sizler de böyle birşey yaşadınız mı?

Teşekkür ederim şimdiden. Herkesin dileklerinin tez vakitte gerçekleşmesini dilerim. :)

Benim prolaktinim 70 idi. Ama adet duzensizligi, goguslerde degisiklik vs yoktu bende. Doktorum dostinex 2 li tabletlerden verdi haftada 2 adet kullandm. Kullandgm ilk ayda Rabbim e sukurler olsun ki hamile kaldim..
sendekı bu guzel olay benıde heveslendırdı ınsss yuce rabbım bızede nasıp ederrr

rahım ıc duvarlarını temızlıyoo kahve akıntı adet dısı baska gunlerde gelırse sıkıntılı bı durum adet baslarken ve bıterken kahve lekelenme oluyorsa kotu bısı degıl rahım ölü tabakalrını temızlıyoo tam tersı ıyı bı durumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…