dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

arkadaşlar dün dostinexe başladım günde yarım haftada 2 kere içiyorum.prolaktin 53 çıktı. yarım içmeyle 1 ayda düşrmiki birde ilacı kullanırken ilk ayda hamiş kalınabilirmi acaba. yarımla hemen etkisi olur muki. bilgisi olan var mı

arkadaşlar dün dostinexe başladım günde yarım haftada 2 kere içiyorum.prolaktin 53 çıktı. yarım içmeyle 1 ayda düşrmiki birde ilacı kullanırken ilk ayda hamiş kalınabilirmi acaba. yarımla hemen etkisi olur muki. bilgisi olan var mı
Tatlm bende dostinex kullqndm gecen ay ama benimki 70 ti prolaktinim daha adet olmadm ama ben tam doz kullandim

arkadaşlar doxtinex i doktor bana şimdilik bi kutu verdi bitince tekrar kullanıcak mıyım acaba yoksa doktora mı görüneyim tekrar

40 küsürdü bi kutu bitti hamile olduğumu öprendim bıraktım kullanmayı
Canım meraba ben de yeni üye oldum. Ben geçen yıl martta düşük yaptım ve kürtaj oldum. 3 ay korunsun sonrası 9 ay geçti gebelik yok doktorlar bi sorun yok diyordu geçen ay prolaktin ime bakıldı 35 çıktı. Acaba bu yüzden mi gwbelik olmadı. Dostinex verdi 8 tane ucuncuyu içtim bakalım inşaallah bu ay olur çok istiyorum artık. Senin yazdıkların sevindirdi beni

Canım meraba ben de yeni üye oldum. Ben geçen yıl martta düşük yaptım ve kürtaj oldum. 3 ay korunsun sonrası 9 ay geçti gebelik yok doktorlar bi sorun yok diyordu geçen ay prolaktin ime bakıldı 35 çıktı. Acaba bu yüzden mi gwbelik olmadı. Dostinex verdi 8 tane ucuncuyu içtim bakalım inşaallah bu ay olur çok istiyorum artık. Senin yazdıkların sevindirdi beni
Canım yüksek prolaktinle hamile kalınmada da düşük oluyo belki senin düşüğün sebebide bu olabilir başka bi neden yoksa sadece prolaktin yüksekliğinden hamile kalamıyorsanız korkmayın düştüğü an hamilelik gerçekleşiyor ..

T
Canım yüksek prolaktinle hamile kalınmada da düşük oluyo belki senin düşüğün sebebide bu olabilir başka bi neden yoksa sadece prolaktin yüksekliğinden hamile kalamıyorsanız korkmayın düştüğü an hamilelik gerçekleşiyor ..[/QU Belki de öyle oldu canım ya bilmiyorum ki bakalım inşallah bu ay olur. Senin kaç haftalik oldu bir de kaç ay sonra hamile kaldin

bozma moralini bitanem allah büyük.bende o yaptırdığım tahlil sonuçlarını aldım çok şükür temiz çıktı.dostinex'i bırakmamı söyledi doktor ayın 6 sında prolaktin tahlili yapıcak düşmüş mü diye.daha sonra çook tesirli bir ilaç vericem hemen gebe kalmanı sağlıcak bu ilaçla 1 ay içinde sonuç alamazsak hemen rahim filmi ardından aşılama veya tüp bebek dedi.bakalım hayırlısı inş ilaçla kalırım veya bu ay kalırım da diğerlerine gerek kalmaz:KK61:
neymiş o çok tesirli ilaç cnm bana da söyler msin bende 11 aylık evliyim dostinex kullanıyorum bir ayda normale döner 24 değer çıktı işte sende çoçuk oldu mu

Merhaba arkadaşlar bende 2.5 yıllık evliyim 2 yıl vajinismusla uğraştım bikaç aydırda bebek istiyoruz adet düzensiZliğim var doktora gittim prolaktinim 37,81 çıktı dostinex verdi hamile kalamıcam diye çok korkuyorum benim gibi olan varmı .ilacı kullananlar bana görüşlerini yazabilir mi

dostineks tahmin edemeeceğiniz kadar çabuk prolaktin düşürüyor bayanlar. ben pazar öğleyin ovitrella iğne vuruldum şimdi batımı bekliyorum.inşallah rabbim sağlıkla bebişlerimin müjdesini almayı nasip etsin.

X