dostınex kullanıp hamile kalanlar buraya...

ben de dostinexle hamile kaldım sanırım. o ay hem prolaktinim düşmüştü hem de rahim filmi çekildim ve hamile kaldım. önce allahın izni sonra da bu ikisinin yardımı oldu çok şükür.
inşallah bende hamile kalırım allahın izniyle hayırlısı olsun canım allahım kuçagına almayı nasip etsin

benımde prolaktınden dolayı olmuyordu dostınex ıle tedavı oldum ve su an hamıleyım umudunuzu kesmeyın sakın prolaktının yukseklıgı strestende oluyor cunku bunu yasamıs bırı olarak soyluyorum :)

Kizlar bende prolaktinden muzdaribim 70 cikti prolaktinim dostinex tam doz olarak kullaniyorum. Hic hamile kalamayacakms gibi hissediyorum ovulasyon testi de kullaniyorm bu ay sukurki bugün ikinci silik cizgiyi gordm inşallah yumurtlamam olur.

kac yıllık evlısın cnm prolaktının yuksek cıkmıs ama sakın stres yapmaaa

5 aylik evliyim cnm ama stres elde degil biliyorsun
daha cokk yenısın cnm bende senın gıbıydım 6 aylıkken esım varıkoselden amelıyat oldu ve yaklasık 1 bucuk yıllık evlıyken o ıyılestı ve bende prolaktın cıktı daha sonra senın gıbı stres falan.. istanbuldaydık ve bıngole geldık iş dolayısıyla o sıralar hiçç takmadım nede olsa olmaz dıye ve geldıgım ay hiç adet olmadım ve hamıleymısım anladımkı stres en buyuk rahatsızlıkmış

Sen bingoldemisin cnm ?? Benimde esim bingollu ama gorev nedeniyle biz istanbuldayiz :))

sagol inş darısı sana yok kullanırken degıl cnm benımkı 40 a kadar yukseldı ve buraya gelmeden once dr a gıttım 2,5 a dusmustu ben kartal arastırma hastanesıne gıtmıstım bıde ama ben 3 ay falan adet olmamıstım cok streslı gunlerdı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…