bende dost kazığı çok yedim hepsini attim çöpee. hayata bak ya dedim kendi kendime..
bi arkadaşim vardi ben herşeyi sölemezdim hatta fikirleri danişmiyorum yapacagimi kendi karar veriyordum. gidip anlatamam. sonra dilegim gerçek olunca çekemez oldu bana anlatmiyorsun ki hiç bişey... dedi bende niye anlatayım dedi Daha olmayacak nedenleri niye anlatayım öle herkese anlatan biri de degildim. sanki bana yüz üstü tutuyor onu anladim. kendini büyük saniyor sanki ben ondan daha iyiym dercesi gibi . hiç de alınmadim. yolumu kendim secerdim. ona göre planlanmiyorum sanki onunla yaşiyorum töbe töbee.. dostluğumu bitirmeye karar verdim bitirdim. çok zor oldu birakmak istemedi evlenmeden önce bitti çünkü. böle dostlukları dayanamam bitiririm valla
küçük bir sirrini en ufak güvendiğine bile anlatma... tabi bu doğru.. ben sırrını kötümü herşeye layık olduğumu anlatamam. mümküm degil yani.. dost demicen kimseye belli olmuyor en ufal bişey olsada anlaşiliyor zaten.
çok kez başıma geldi, genelde kız oluyor bunlar , erkeklerin kızlardan daha sağlam arkadaş olduğu gerçegini de kanıtlıyor bu, , ya ben mi yanlış dost seçimi yapıyorum , bilemiyorum ama güvenipte kazık yemediğim birine daha rastlamadım
dediğine katılıyorum. özellikle erkek davasında kızlar birbirini çok satıyor.(konu ile alakası yok tabii) fakat erkekler,bir kız için arkadaşlıklarını bozmazlar (genellikle).
dediğine katılıyorum. özellikle erkek davasında kızlar birbirini çok satıyor.(konu ile alakası yok tabii) fakat erkekler,bir kız için arkadaşlıklarını bozmazlar (genellikle).
çok iyi ya ! artık seni ne kadar kıskanmışsa:) boşver ya bir salaktan kurtulmuşsun.böyleleri çok...
her ne kadar kötü dert anlat ki bilemezsin içinden bir dedikodusu çikar. haaa o böleymişş deyip başkasina anlatir. ne demişler Anlatma dostuna oda söler dostuna.... bilemezsin derdini anltmak istersin birine. içine atiyorsun buda içinden çikarmak bile zor ben hep içime attim. bogulacak duruma geldim sonrada. günlük tutmuşum yaşadaıklarımı günlüğüme yazardim içimi oraya döküyordum. cvbı yoktu.. cvbı bulamiyorsun günlükte. o alçindan çok zordu.