bende almısımdır o yuzden artık cevremde kimseyi tutmuyorumMerhaba Arkadaşlar
İnsan hep kardeşim dedikleri tarafından yara almalı ? Bir söz vardır "Dostlarım ; ben en çok dostlarımdan korkarım " ne kadar anlamlı bir cümle. En çok dosttum dediginizden yara alan varmıdır içimizde ?
canım seni en iyi ben anlarımmm.... birebir aynısını yaşadım.... üzülme, sinirlenme hiç... yaşadığın şeyi çok iyi anlıyorum. ben ne kadar ağladım ne kadar üzüldüm o dönemlerde ama kimse anlamadı beni... burayada yazacak durumum yoktu... şmdi senin hikayeni okuyunca gözümün önünden film şeridi gibi geçti...hepsini yazmaya yetiştiremem ama en can alıcısını özet geçeyim, çok sevgili çocukluk arkadaşım, 8 yıllık iyi giden bi ilişkisi vardı, ama evlilik yoktu planında sonra ilk ben sözlendim o isteme söz nişan hepsini 1 gecede yaptı :), heralde dedim imrendi, sonra sürekli nişanlısıyla benim nişanlımı kıyasladı, 1,500 liraya düğünlük takı alıp bana 4,000 dedi yani işin rengi değişti, en yakın arkadaşım malum bütün sırlarımı paylaştım zamanında. nikahım erken oldu benim nikahtan sonra! beni uyarası tuttu. bana bi mesajlar attı x le sizin aileniz hiç uyuyormu? o seni gezdirmez kapı dışarı çıkmaz söz elbisenden belliydi zaten! (söz alışverişinde yanımdaydı kocam ozaman çok kısa bi elbise aldırmamıştı ondan bahsediyor heralde ) gelinlğim straplezdi ama aksesuar "omuzluk" yaptırdım ki ilk resmi ona gönderdim. gelinliğin bile hayalindeki gibi değil kol takırdın dedi (taktırmadım, taktırmışta olabilirim kime neyse) kimi kandırıyosun sen mutlu olamayacaksın, zaten başka bi memlekete gidiyosun çok pişman olcan iş işten geçicek falan dedi. ya sabır dedim ya sabır, sonra kınama gelmedi, düğünüme geldi misafir gibi. bana çok yakın bi şehirde evli oda, kaç kez adım attım aramızdakileri halledelim yüzyüze görüşelim diye oralı olmadı. neyse ortak bi arkadaşımız vardı ozaman, kendisini hiç hazetmezdi hatta o gelicekse ben gelmem dediği oldu çoğu zaman, şimdi kırk yıllık kanka oldular. gelmeler gitmeler falan filan. meğer fesatlık insana herşeyi yaptırıyomuş.. ay bak gene çok sinirlendim!
aklıma gelmedi değil :))))ha ha, bu resmen sana göz koymuş, seninle beraber bir gelecek planlıyordu galiba
kadının düşmanı yine kadın işte ...
Merhaba Arkadaşlar
İnsan hep kardeşim dedikleri tarafından yara almalı ? Bir söz vardır "Dostlarım ; ben en çok dostlarımdan korkarım " ne kadar anlamlı bir cümle. En çok dosttum dediginizden yara alan varmıdır içimizde ?
Sorun ne ki?
Ben böyle ezbere yorum yapmayı sevmiyorum. Dost kazığı denilen şeyi çoğu insan abartıyor çünkü.
Olay nedir anlatsaydınız?
öyle işte en sonunda yapmıyorsun bir iyilik bile maalesef30 yasina geldim,en buyuk tecrubemdir dost diye kimseye emek vermeyeceksin..bir kahve icimlik, kisa sohbetlik arkadasliklar deha evla..en azindan hayel kirikligi fazla olmuyor..
Esiminde benimde basima geldi neredeyse 15 senelik dostluklarimiz araya uzaklik, evlilik, coluk cocuk, fazla sorumluluk girince degisti..sanki herkesde cocuk yok..belkide bahaneleriydi, deymezmis...
yazsam roman olur..
Evet konyu biraz daha acabilirdi
Tabiki haklisiniz 8 yıllık arkadaş en güvendiğiniz insan bunu yaparsa katılıyorum size bilemiyosunuz ki kim dost kim düşmanher insan kendini haklı çıkartmayı sever bılıyorsunuz . o yüzden taraflı bakıp yazmak istemedimyani sekiz yıllık arkadasınız sevgilinizle beraber olsa ... bu dostlukmudur? önemli olan erkek arkadaş değil önemli olan dosttunuzun ihaneti