Olmaz mi hemde ne kadar cokMerhaba Arkadaşlar
İnsan hep kardeşim dedikleri tarafından yara almalı ? Bir söz vardır "Dostlarım ; ben en çok dostlarımdan korkarım " ne kadar anlamlı bir cümle. En çok dosttum dediginizden yara alan varmıdır içimizde ?
Hz.Mevlana nin bir sözü geldi aklıma. Kime yar dediysem o açtı yarayi anladimki gercek dostum yokmuş Allah tan gayri.İste anlayamiyoruz kim dost kim düşmanhiç mi iyi olmayalım . hiç mi emek vermeyelim ben anlamıyorum ki
Evet konyu biraz daha acabilirdiSorun ne ki?
Ben böyle ezbere yorum yapmayı sevmiyorum. Dost kazığı denilen şeyi çoğu insan abartıyor çünkü.
Olay nedir anlatsaydınız?
hepsini yazmaya yetiştiremem ama en can alıcısını özet geçeyim, çok sevgili çocukluk arkadaşım, 8 yıllık iyi giden bi ilişkisi vardı, ama evlilik yoktu planında sonra ilk ben sözlendim o isteme söz nişan hepsini 1 gecede yaptı :), heralde dedim imrendi, sonra sürekli nişanlısıyla benim nişanlımı kıyasladı, 1,500 liraya düğünlük takı alıp bana 4,000 dedi yani işin rengi değişti, en yakın arkadaşım malum bütün sırlarımı paylaştım zamanında. nikahım erken oldu benim nikahtan sonra! beni uyarası tuttu. bana bi mesajlar attı x le sizin aileniz hiç uyuyormu? o seni gezdirmez kapı dışarı çıkmaz söz elbisenden belliydi zaten! (söz alışverişinde yanımdaydı kocam ozaman çok kısa bi elbise aldırmamıştı ondan bahsediyor heralde ) gelinlğim straplezdi ama aksesuar "omuzluk" yaptırdım ki ilk resmi ona gönderdim. gelinliğin bile hayalindeki gibi değil kol takırdın dedi (taktırmadım, taktırmışta olabilirim kime neyse) kimi kandırıyosun sen mutlu olamayacaksın, zaten başka bi memlekete gidiyosun çok pişman olcan iş işten geçicek falan dedi. ya sabır dedim ya sabır, sonra kınama gelmedi, düğünüme geldi misafir gibi. bana çok yakın bi şehirde evli oda, kaç kez adım attım aramızdakileri halledelim yüzyüze görüşelim diye oralı olmadı. neyse ortak bi arkadaşımız vardı ozaman, kendisini hiç hazetmezdi hatta o gelicekse ben gelmem dediği oldu çoğu zaman, şimdi kırk yıllık kanka oldular. gelmeler gitmeler falan filan. meğer fesatlık insana herşeyi yaptırıyomuş.. ay bak gene çok sinirlendim!Yaz bekliyorum
Çoğumuz dostlarımızdan kazık yediğimiz ve yalnızlaştığımız için bu sitede değil miyiz zaten ? Bu yüzden gizli kimliklerimizle hiç tanımadıklarımızdan belki dert ortağı olur diye medet ummuyor muyuz ? O dediğin kazıktan ben çok yedim, fazlasıyla tecrübeliyimdir dost kazığı meselesinde. Öyle ki arkadaşlık ilişkilerini artık unutur hale geldim, yalnızlaştım, yabanileştim. Ki fazlasıyla sosyal, fedakar ve dışa dönük biriydim. Onursuz birlikteliklerdense onurlu yalnızlıklar iyidir dedim, kadınlar klübünde aldım soluğu :) Sende dost kazığı yediysen hoş geldin aramızaMerhaba Arkadaşlar
İnsan hep kardeşim dedikleri tarafından yara almalı ? Bir söz vardır "Dostlarım ; ben en çok dostlarımdan korkarım " ne kadar anlamlı bir cümle. En çok dosttum dediginizden yara alan varmıdır içimizde ?
Çok. üzüldüm gercekten.yaz bekliyorum derken konu sahibi konuyu sadece baslik altinda konudan bahsetmemis ona itaafen yazdim size ysni öylesine bi mesajdi.lutfen sinirlenmeyin boşverin artik
benimde anlatasım varmış :))Çok. üzüldüm gercekten.yaz bekliyorum derken konu sahibi konuyu sadece baslik altinda konudan bahsetmemis ona itaafen yazdim size ysni öylesine bi mesajdi.lutfen sinirlenmeyin boşverin artik
Benimde arkadasim dostum dediğim insanlar iyi niyetimi kotu kullandilar derdimi anlattim sonra baskasindan duydum Beni dinlemisler umurlarinda olmamisim arkamdan gulmuslerbenimde anlatasım varmış :))
Merhaba Arkadaşlar