DOST KAZIĞI GERÇEKLERİ

missim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
91
39
42
Merhaba Arkadaşlar

İnsan hep kardeşim dedikleri tarafından yara almalı ? Bir söz vardır "Dostlarım ; ben en çok dostlarımdan korkarım " ne kadar anlamlı bir cümle. En çok dosttum dediginizden yara alan varmıdır içimizde ?

Olmaz mi hemde ne kadar cok

hiç mi iyi olmayalım . hiç mi emek vermeyelim ben anlamıyorum ki

Sorun ne ki?
Ben böyle ezbere yorum yapmayı sevmiyorum. Dost kazığı denilen şeyi çoğu insan abartıyor çünkü.
Olay nedir anlatsaydınız?

senn yeterki yaran olsun tuz basan çok olur. dostunda gelir o vakit düşmanında

konuyu açıp örnek verirseniz sizi daha iyi anlayacağım

çok kez başıma geldi, genelde kız oluyor bunlar , erkeklerin kızlardan daha sağlam arkadaş olduğu gerçegini de kanıtlıyor bu, , ya ben mi yanlış dost seçimi yapıyorum , bilemiyorum ama güvenipte kazık yemediğim birine daha rastlamadım

hepsini yazmaya yetiştiremem ama en can alıcısını özet geçeyim, çok sevgili çocukluk arkadaşım, 8 yıllık iyi giden bi ilişkisi vardı, ama evlilik yoktu planında sonra ilk ben sözlendim o isteme söz nişan hepsini 1 gecede yaptı :), heralde dedim imrendi, sonra sürekli nişanlısıyla benim nişanlımı kıyasladı, 1,500 liraya düğünlük takı alıp bana 4,000 dedi yani işin rengi değişti, en yakın arkadaşım malum bütün sırlarımı paylaştım zamanında. nikahım erken oldu benim nikahtan sonra! beni uyarası tuttu. bana bi mesajlar attı x le sizin aileniz hiç uyuyormu? o seni gezdirmez kapı dışarı çıkmaz söz elbisenden belliydi zaten! (söz alışverişinde yanımdaydı kocam ozaman çok kısa bi elbise aldırmamıştı ondan bahsediyor heralde ) gelinlğim straplezdi ama aksesuar "omuzluk" yaptırdım ki ilk resmi ona gönderdim. gelinliğin bile hayalindeki gibi değil kol takırdın dedi (taktırmadım, taktırmışta olabilirim kime neyse) kimi kandırıyosun sen mutlu olamayacaksın, zaten başka bi memlekete gidiyosun çok pişman olcan iş işten geçicek falan dedi. ya sabır dedim ya sabır, sonra kınama gelmedi, düğünüme geldi misafir gibi. bana çok yakın bi şehirde evli oda, kaç kez adım attım aramızdakileri halledelim yüzyüze görüşelim diye oralı olmadı. neyse ortak bi arkadaşımız vardı ozaman, kendisini hiç hazetmezdi hatta o gelicekse ben gelmem dediği oldu çoğu zaman, şimdi kırk yıllık kanka oldular. gelmeler gitmeler falan filan. meğer fesatlık insana herşeyi yaptırıyomuş.. ay bak gene çok sinirlendim!

Çoğumuz dostlarımızdan kazık yediğimiz ve yalnızlaştığımız için bu sitede değil miyiz zaten ? Bu yüzden gizli kimliklerimizle hiç tanımadıklarımızdan belki dert ortağı olur diye medet ummuyor muyuz ? O dediğin kazıktan ben çok yedim, fazlasıyla tecrübeliyimdir dost kazığı meselesinde. Öyle ki arkadaşlık ilişkilerini artık unutur hale geldim, yalnızlaştım, yabanileştim. Ki fazlasıyla sosyal, fedakar ve dışa dönük biriydim. Onursuz birlikteliklerdense onurlu yalnızlıklar iyidir dedim, kadınlar klübünde aldım soluğu :) Sende dost kazığı yediysen hoş geldin aramıza

he bide onun gelin almasında ağlayarak bana dediki salak senin yüzünden evlendim bende b*k mu vardı evlencek? ne demek istedi bilemicem A amberin
Çok. üzüldüm gercekten.yaz bekliyorum derken konu sahibi konuyu sadece baslik altinda konudan bahsetmemis ona itaafen yazdim size ysni öylesine bi mesajdi.lutfen sinirlenmeyin boşverin artik

Çok. üzüldüm gercekten.yaz bekliyorum derken konu sahibi konuyu sadece baslik altinda konudan bahsetmemis ona itaafen yazdim size ysni öylesine bi mesajdi.lutfen sinirlenmeyin boşverin artik
benimde anlatasım varmış :))

Dost denilen şeyin çok nadir bulunduğuna inanıyorum ben. Öyle önüne gelen herkes dost olamıyor malesef. Hele ki bayanlarda özellikle araya hep bir kıskançlık, hep bir karşındakinden daha iyi olma isteği yok mu.. İşte o her şeyi mahvediyor. Sonuç olarak bende şuana kadar dostum dediğim insanların aslında dostum olmadığını anlayanlardanım.

benimde anlatasım varmış :))
Benimde arkadasim dostum dediğim insanlar iyi niyetimi kotu kullandilar derdimi anlattim sonra baskasindan duydum Beni dinlemisler umurlarinda olmamisim arkamdan gulmusler

Düşmanın akıllısı dost görünürmüş. Belki de o dost sandığınız kişiler sizin düşmanınızdır. Dost kazığı yemedim, çünkü dost olarak gördüklerim çok azdır, 30 yaşına geldim ama 2 tane sağlam dostum diyebileceğim kişi oldu onlarla da hala görüşürüz.

Benim kendi özz ablam bana neler yaptı anlatsam roman olur açıklarımı arar bulur kullanır vs. vs. çok sinsi, fesat, kıskanç bir yapısı var, iyi olmamı istemez, her yerde beni kötüler. Küçükten beri öyleydi sanırım bazı insanların yapısı bu.
O yüzden ona bir şey anlatmam ama o araştırır bulamasa uydurur çok rahatsız edici arkadaş olsa sil at ama abla...

Aslında onu da anlıyorum meslek ve eğitim hayatım boyunca ondan açık ara daha başarılı bir ınsandım. Okulda öğretmenler ikimizin kardeş olduğuna inanmazlardı. Yakın akrabalar beni takdr eder ne kadar zeki olduğumu vurgulardı haliyle ona da çok iyi etkileri olmadı bunun
Ama şu var, küçük kız kardeşim çok azimli yetenekli başarılı biri, ben onun başarılarından çok gurur duyarım bir yerde konusu geçse gururlanarak anlatırım kötülemem de . Ablam niye böyle oldu bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…