- 19 Nisan 2014
- 1.173
- 205
- Konu Sahibi Semender82
Bnde bazen sizin gbi bu olanların özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünmüşümdür...insanlar bazen çok tuhaf oluyor bn artk anlamıyorum ve anlayamadığım çözemediğim kişiylede samimiyet kuramıyorum..hatasızkimse yok elbette ama size bukadar açık hakaret eden hemde kaç yıllık arkadaşınız ve anladığım kadarıyla iyi niyetinizi kullanmış bikaç dış kapının mandalı insanlar..boşveriiinn..ya daha dün bikaç aydır tanıştığım konum itibariyle görüştüğüm bi komşum bna, hayvani gıdalar, tereyağ ,kaşar,sakatat,hatta tavuk bile bazen beni rahatsız ediyor eskiden hiç yiyemezdm ama şimdi tavuk yiyebiliyorum diğerlerini yiyemiyorum dedim diye bana töğbe estağfurullah ne acayipsin dedi..üstelik bana bunu söyleyen kişinin yemek konusunda ne tuhaflıklarını görüp olabilir o da senin alışkanlığın dediğim halde..tabi bu değil sadece. kendisinin çok garip korkuları huyları olduğu halde bn anlayışla karşılıyorum.ama iyice farkettimki bnm bu davranışımdan dolayı kendisini kusursuz zannediyo olmalıki benim gayet normal herkeste olan alışkanlıklarımı korkularımı (böcek vs.) eleştiriyo bi bakıma aşağılıyo..
Ben de böyleymiş işte,karşımdaki kendi eksiğini söylese onu mutlu etmek teselli vermek için uğraşırım.onlar ise aynen bu vatandaş gibi normal özelliklerimizi bile kusur gibi görebiliyor.bama ahiretliğimsin diyen arkadaşın, tanıştırdığım çocuğun yanında,gerizekalı demesi gibi.adresi bulamadı,ben de apartman yazısı çok küçük yazılmış bulamaman normal dediğimde gerizekalı diye karşılık verdi. Keşke o an evimden kovsaydım:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi