Dost dediğim kişi fesat mı ? Yoksa fesat olan ben miyim ?

Eski konularımı bilmiyorsunuz sanırım, hoş değil ama keşke aldatabilicek kadar sağlıklı olsa. Sevgilim özel harekatcı, zaten doğuda idi. Yaralandığı içinde aylardır hastanedeyiz.
Onun sevgisinden çok eminim, kendimden de tabiki, ailelerimiz en büyük destekcilerimiz, hastane işlemlerimiz bittikten sonrada evet gelecek planlarımız hep vardı ilişkiye böyle başladık zaten.

Ortada bir sebep var ise, arkadaşım bana bunu anlatıyor ise yanlış giden şey hakkında bende uyarırım. Arkadaşım evli, eşi ile tartıştığında dahi asla taraf tutmadan hep fikrimi bana göre doğrusunu yanlışını söylerim. Bu dostluktur evet.

Fakat burda ortada sebep yok :)

Çok yakın arkadaşım bu kadar ısrarla bir şey söylese benim ilk aklıma gelen fesatlığı olmaz. Acaba bana söyleyemeyeceği ne duydu, gördü de bu yolla anlatmaya çalışıyor derdim.

Insanlar baskalarinin hayatlariyla ilgili ne kadar rahat konusuyor ya. Bu yolu secen sensin, cahil biri de degilsin az cok herseyi tahmin ediyorsun. Herseyi goze almisken kime ne ya. O arkadaslariniz arkadas degilmis ikisi de. Biri erken patlak vermis digerinin niyeti sonradan ortaya cikmis.

Günahını almak istemem ama kötü niyetli olduğuna emin gibiyim açıkçası. Benim bir arkadaşım da eski sevgilim için aynen bu tarz konuşurdu hatta beni aldattığını bile iddia etti. Hiç prim vermedim sonradan uydurma olduğu da ortaya çıktı. Gerçi sonra ayrıldık tabi ama o iftiracı yüzünden değildi. Şu anda sevgilimle ayrıldığımız halde onunla görüşmüyorum. Sen sevgilinden ve duygularından eminsen diğer insanları boşver, insanlar hep konuşur. Erkek arkadaşına da çok geçmiş olsun, ikinize de kolaylıklar dilerim.

Hissedebilir bi sakıncası yok. Fakat okumuyorsunuz ki yazdığımı benim.
Bu adam aklımda yokken daha sadece bakışırken bu doğru adam hissediyorum nolur şans ver nolur adım at çok iyi bence doğru düzgün biri diye beni gazlayan kendisi.

İlişki başladı, arkadaşım sonuçta dimi yaşadıklarımı ya da takıldığım noktaları anlatıyorum paylaşıyorum, lafı ağzıma tıkar off poff der, konu değiştirir, ne bileyim tam anlatırken şu tatlı nasıl yapılıyordu der o konuyu bana anlattırmaz. Ama ben kendisinin eşi ile yaşadığı tartışmasını yemin ediyorum 2 saate yakın dinliyorum telefonda birde gidip yüz yüze konuşuyoruz.

Biz ilişkiye hemen başlamadık, tanışma dönemini uzattık biraz işi dolayısı ile. Neden hala elini tutmadı neden hala öpmedi çok oyalandınız niye uzattı der, halbuki kendisi tam 9 yıl flört etti, olumsuz hissediyorum olmayacak gibi demelere başladı, o günden beri her allahın günü durur durur ya ben olumsuz hissediyorum bence olmayacak der. Rüyasında her hafta mutlaka ayrıldığımızı görür.

Benim sevgilim ağustos sonunda gazi oldu, iki ayağını kaybetti. Ve bana alenen bırakmamı söyledi, çok gitme sana çok bağlanmasın gibi yorumlarda bulundu.

Aylardır hastanedeyiz, bir gün olsun ziyarete gelmedi, daha yüzünü görmedi.

Biz sevgilimle aylardır muhteşem bir ilişki yaşıyoruz, daha bir kere bile anlaşmazlığa düşüp tartışmadık birbirimizi ufacık kırmadık.

Şimdi siz söyleyin, neye dayanarak yoğun şekilde olumsuz hissediyor olabilir acaba?

Özel hayatı asla karışmam ama onun eşide basit bir tartışmada üzerine yürüyor, evde dolap çekmece kırılıyor. O zaman bende olumsuz hissedeyim, boşanmasını söyleyeyim. En azından benimkinin sebebi var :)

Gayet iyi giden bir ilişkin varsa neden yorum yapmasına izin veriyorsun anlamadım. Elde bir materyal yokken durup dururken kimse söylemez böyle bir şey. Sormadın mı neden ayrılmamızı istiyorsun diye.

Gayet iyi giden bir ilişkin varsa neden yorum yapmasına üzün veriyorsun anlamadım. Elde bir materyal yokken durup dururken kimse söylemez böyle bir şey. Sormadın mı neden ayrılmamızı istiyorsun diye.

Valla durup dururken yapıyor. Mesela işten çıkıyorum yolda arıyorum naptın nettin diye, sohbetin ortasında ya x sana birşey diycem ben hiç olucak gibi hissetmiyorum olumsuz hissediyorum daha görmeden sevmedim der bende kısmet olmayadabilir tabi herşey allahtan der geçiştiririm.

Sebep olsa arkadaşıma bunu asla yakıştırmam, neden öyle düşünüyor diye sorgularım bi haklımı diye,hala konduramıyorum ki zaten.

Ama tanımadığı görmediği insan.

Benim de eşim Asker canım bir arkadaşım sürekli eşimin işini doğuda yaşamamı vs eleştirir dururdu hep eşimin ailesi ile çok ciddi sıkıntılarım oldu ama kızla dertleştiğimde bile öyle ağır şeyler söylüyordu ki ayrıl, terket çocuğunu düşün vs ki gerçek arkadaş hamile bir arkadaşına bu şekilde yaklaşmaz diye düşünüyorum en son arkadaşımın üniforma takıntısı olduğunu farkettim arkadaşlığı kestim bak bizler için hayat çok zor benim eşim Asker ama Polis Özel Harekata geçiş yapacak seni en iyi ben anlarım konularını ara ara görüyor ve sadece dua edip izliyordum. erkek arkadaşının yaşadıkları çok zor ki kardeşimize selamlarımı ilet Vatan ona minnettardır. sakın düşmesin yüzü herkesin harcı değil Vatan için can vermeyı göze almak Gazi olmak .benim de eşim çok zor bir insan dediğim gibi yaptıkları iş çok zor psikolojik olarak sıkıntılı olmaları çok normal bize düşen anlayışlı olmak .4 aylık hamileyim doğuda görevdeyiz eşim bugün alışveriş dönüşü bir ses duyarsan poşetleri elinden at kendini bişeyin arkasına sakla dedi boğazım düğümlendi seni bırakmam hayır dedim .bizler buralarda her an herseyi yaşayabiliriz. bir adam düşün ki doğmamış bebeği, karısı, canı ve en önemlisi Vatan derdinde. erkek arkadaşını düşün tırnağımız kırılsa canımız yanmıyor mu? Adam bacaklarını feda etmiş gözünü kırpmadan sen o Adam 'ın elini hiç bırakma ve sana bisey söyleyen olursa erkeğinin yanında olduğunu ve onunla gurur duyduğunu söyle. Allah seninle ve o koca yürekli Gazi kardeşimle beraber olsun.

arkadas deil medyum mubarek kutumda buyuk hissediyorum
bence tek sorunu size soyleyemesede arkadasinin gazi olmasi kendi beyninden ozurlu onun farkinda degil tabi birde neden arkadaslariniz herseyinize karisabiliyo anlayamadim bence ikili iliskilerinizle dostluk iliskilerinizi ayirin
allah yardimcisi olsun erkek arkadasinizin basimizdanda eksik etmesin onlari polis kardesinden yuregi kocaman size kocaman bir selam olsun

Mantıklı birşey söylese tamamda kimki ruyalarına itibar edeceksin. Kahinmi bu arkadaşın. Demekki iyi arkadaş edinememişsin. Sevgilinin şu anki sağlık durumunu bilmiyorum seni nekadar zorlar bu durum onuda bilemiyorum. Ama kimsenin hayatı garanti değil. Ben şu an felç olabilirim mesela. Allah korsun yarın eşim sapasağlamken bir kaza geçirebilir. 1 anlık olay bu. Ben kocası yatalak olduğu için çalışıp evine bakan 15 yıl öncede kocası ölmesine rağmen çocuklarının başında durup gencecik güzel bir kadının hala evlenmediğinide gördüm. Kocası evde yatalak evde yatarken gece adamı öylece tek evde bırakıp barda eğlenip sabaha karşı eve gelende.

Zor olduğu doğrudur ama bunun kararını verecek kişi buna yorum yapacak kişi arkadaş değildir. Adam madde bağımlısı olur, kumarı,aldatması,serseriliği vs olur arkadaşını uyarırsın o ayrı.

Mesela bir arkadaşımız biri ile yeni tanışıyordu. Sonra çok iyi bildiği başka bir arkadaşı bana o çocuk madde bağımlısı aka sakın x e söyleme bizi ilgilendirmez dediki işte buda kötü arkadaştır.

Malesef iyi arkadaşlar edinememişsiniz. Cokta uzulmeye değmez eleyin hemen hayatınızdan. Zararın neresinden dönülür ise kardır

Canim arkadaşın daha öncede rüyalar görüp bir şeyler hisseder miydi?
Belki önceleri birbirinize aşık olacağınızı hissettiği için olumlu hissediyordu daha sonra gazi olup sıkıntı çekeceğinizi hissettiği için olumsuz hissetmeye başladı, gazi olunca da doğru hissetmişim diyip üsteliyor olabilir, kendince senin daha az acı çekmen için uğraşıyor olabilir. Bana pek fesat, kıskanç biri gibi gelmedi. Senin kaç senelik arkadaşınmış fesat biri olsa şimdiye kadar fark etmez miydin?

Ak sakallı dede kesilmiş mübarek!
Aman!önemsemiyormuşsunuz zaten en iyisini yapıyormuşsunuz.her şeyi söylemenin bir adabı vardır.

Yapmayın allah aşkına arkadaşım kahin değil bunu biliyorum :) önce aşık olucağımı hissedip sonrada gazi olup olumsuz olacağını mı hissediyor :))
Ve hiç hayatında görmediği ve tanımadığı bir insan hakkında hissediyor bu kadarını öyle mi ?

Arkadaşlığımız boyunca böyle önemli olaylar yaşamadık, genelde kakara kikiri oldu o yüzden fesatlığını görmedim, ha şöyle geriye dönüp baktığımda aklıma gelen mevzular var mı evet tabiki var, ufacık örnek vereyim arkadaşımın kayınvalidesi ile bende çok iyi anlaşırım, abla gibi görürüm onu ve güzel sohbetlerimiz olur mesajlaşırız bile bazen. Bizim ilişkimiz ilk başladığında beni sormuş arkadaşıma, nasıl ne yapıyor falan diye.. O da biriyle tanıştığımı söylemiş, daha başka hiçbir bilgi vermeden olmaz o iş demiş, bunuda gelip bana söyledi..

Normal mi sizce? Bunlar aile boyu kendileriyle ilgili değilde hep benimle ilgili şeyleri mi hissediyorlar?

Madem benim iyiliğimi isteyen bir dostum bu kadar önemsiyor beni, aylardır biz hastanedeyiz. Tabiri caiz ise sürünüyoruz kaç kişilik odalarda. Bunca aydır, 1 saat hatta 30 dk vaktini ayırıp merak edip gelmez mi bir insan?
40 kat yabancılar geldi, tanımadığımız bilmediğimiz insanlar bile geçmiş olsuna geldiler, gruplar toplanıp gazi ziyareti yapıyorlar, çünkü bu hastanenin bir çoğu gazi, ama benim dostum gelmedi ?

Şehre birazcık uzak burası, ve bir sürü ihtiyacımız oluyor, arabamız yok basit bir tuvalet kağıdını bile almak sıkıntı çekiyoruz bazen. Benim mükemmel arkadaşım bunları düşünmedi mi ? Ben akşam işten çıkıp, 2 otobüs değiştiriyorum, inince taksiye binip buraya ancak ulaşabiliyorum, elimde bir sürü poşet bilmem ne..

Bana telefonda olumsuz olumsuz demek yerine ufak bi meyve suyu kuru pasta alıp gelmek daha hoş olmaz mı ?

Sevgilimi daha hiç görmedi, tanımadı.. Neden bu kini sizce ?

Dediğiniz kadar iyi ve toz pembe olabilir mi ?

Apinklady

Çok yakın arkadaşım bu kadar ısrarla bir şey söylese benim ilk aklıma gelen fesatlığı olmaz. Acaba bana söyleyemeyeceği ne duydu, gördü de bu yolla anlatmaya çalışıyor derdim.

Bunun açıklamasınıda yaptım, tabiki arkadaşımın lafını önemser ve dinlerim. Hemen kalkıp aa sevgilim yapmaz etmez demem asla böyle birisi değilim.
Bir bildiği olsa ve bu çok çok kötü birşeyde olsa emin olun söyler, öyle olumsuz olumsuz diye gevelemez. Daha öncede hep birbirimize görüş belirttik ve varsa bildiği açık net söyledi.

Ayrıca sevgilimi tanımıyor, hiç görmedi.
Kaldı ki sevgilim özel harekatcı, zaten ilişkimizin büyük zamanı görevi gereği hakkari ve daha sonra şırnakta bulundu, ne bileyim dağın başında köpekten başka şey yok zaten, ağustos sonunda ise saldırı sonucu ayaklarını kaybetti, buraya getirildi. Anlamanız için belirtiyorum, protezleri takılana kadar yatalak, tekerlekli sandalyeye biz olmadan oturamıyor. Tuvalete bile ben, annesi, babası götürüyoruz.

Sizce ne görmüş olabilir? Yatalak adam ayaklanıp beni aldatmadı dimi? Ya da hangi kız gelip tuvalete götürdü sizce?
Kolay kolay kim kendini bu ateşe atıcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…