Dost dediğim kişi fesat mı ? Yoksa fesat olan ben miyim ?

sebepsiz yere böyle şeyler söylemesi saçma geldi kıskanıyor mu fesat mı bilmiyorum ama eğer olumsuz hissediyorsa sebep bildirmesi gerekir, yatıp kalkıp rüyasında ayrıldığınızı görüyor kadın çok enteresan

Bende bunu savundum; iyi niyetli olsa ya X şu şu sebeplerden dolayı derdi, arkadaşım yanlış anlamasın diye açıklama yapardı, yapmak zorunda hissederdi.

Sebepsiz sebepsiz demesi hele ki Apinklady şu döneminde, kötü rüyalarını anlatması bana iyi niyetli arkadaş portresi çizmedi. Yani iyi arkadaş, arkadaşının zaten sıkıntısı varken , kötü rüyaları da anlatıp içini karartmaz, aksine teselli verir.

Dediğiniz gibi olsa bende iyi düşünürdüm, o da eşi ile tartışınca anlatır yorumumu dinler, eşi haklıysa belirtirim, kendisi haklıysa bunu belirtirim. Eşinin bana yanlış gelen davranışınıda söylerim.
Fakat bu arkadaşım beni ilişki başlamadan teşvik etti, daha biz bakışırken bu adam hakkında olumlu hissediyorum bi denesen mi derdi, ilk buluşmadan sonra ben sevinçten heyecandan ağladım, ben demiştim sana doğru adam bu diye resmen gazladı. İlişki ilerledikce yaşadığım güzel olayları ya da herhangi bir durum hakkında görüş alacağım zaman konuyu kapattı araya laf soktu offladı poffladı..
Gazi olma durumundan dolayı bak arkadaşım iyi düşün zor olucak gibi şeyler söylemedi, bizim ilişkimiz yerine oturunca rutine binince olumsuz hissediyorum demelere başladı..

Tanımıyor bile, hiç yüz yüze gelmedi. Aylardır hastanedeyiz, bende günlerce kaldım gelmedi dahi.. Tanısa ve olumsuz hissetse tabiki dinlemek isterdim sebebini..

Rüyamda ayrılıyordunuz denmez yahu. Hadi kavga ettiniz falan diye bi kez rüyayı anlatsın. Tekrar etmenin iyi niyetli bi tarafı yok sana subliminal mesaj veriyor. :d

Anahtar cümle; kendi evliliği ve senin ilişkin... Kendi evliliğinden sıkılıp sana sarmışşşş , senin mutluluğundan Mutlu olacağına, tam tersini yapmış.

bana şöyle geldi.

eskiden arkadaşınız sanırım. sizin sevgilinizle gazi olmasından dolayı sıkıntı çekeceğinizi mutsuz olacağınızı düşünüyor.

sizin için ayrılmanın daha iyi olduğunu düşünüyor.

belki bunu kafasına çok taktı, o yüzden rüyalarına girmiştir sizi vazgeçirmeye çalışıyor.

burada kıskanma yok, sizi fazla benimsemiş, kendince size yardım etmeye çalışıyor aklınca.

Şöyle de bir şey var şu an siz bi sorumluluğu omzunuza alarak bu ilişkiyi yürütüyorsunuz. Yarın bi gün mutsuz olacağınızı düşündüğü için bu şekilde yapıyor da olabilir.

Dediğiniz evet mantıklı tabi. Fakat gazi olma durumundan çok önce başladı bu olumsuz düşünceler rüyalar falan.

Ben de kötü niyetli olduğunu düşünmedim nedense. Siz bu dönemde gelen olumsuz yorumlardan dolayı belki hassaslaşmış olabilir misiniz?

Arkadaşınızın sizin için üzüldüğünü düşünüyorum ben aslında. Kendi evliliği ve sizi kıskanması değildir problem. Ben de dönem dönem bazı insanlar hakkında (tanıdığım ya da tanımadığım) birşeyler hisseder ve söylerim. Genelde yanılmam. Haklıdır demiyorum. Ama hissettiği şeyleri paylaşıyor olabilir.

Eğer yakın arkadaşınızsa bu kadar, bence o fesat mı filan diye düşünmek yerine, canım bana bu rüyalarını artık anlatma olur mu olumsuz etkileniyorum filan diyebilirsin.

Yorumlarımda biraz daha ayrıntı vermiştim aslında. Bende söylerim, eşi ile bir sorunu olduğunda hissimi düşüncemi her daim paylaşırım.

Fakat durum farklı, ilişkiye bu arkadaşım teşvik etti hiç aklımda yokken bahsetmiştim bakışıyoruz falan diye, o bu kadar gazlamasa belki tanışmazdım bile. İlk zamanlar bu doğru adam bak ben dedim sana derdi.. Ama ne zaman ki ilişkimiz yerine oturdu rutine bindi başladı olumsuz hissetmeye, mesela konusu açılıyor yaşadığım güzel birşeyden ya da bi sıkıntıdan bahsediyorum konuyu değiştirir yine mi bu der off der poff der kapatır.

Gazi olma durumundan çok daha evvel başlamıştık yani, bu da olunca dozu iyice arttırdı.

Oncesinde dusunmesi daha da kotu hazmedememis ve ziyarete bile gelmemis gercek arkads dost ozlelikle kotu zmaninda senin yaninda olur ne karar verirswn ver sen mutluysan yanindayim der

Iyi niyet sezmedim.
Bu sekilde olan iki arkadasim vardi cok yakin. Birr zaman baska nedenlerden cinnet gecirdim. Ustune yine hayatima dair boyle sacmaladiklarini gorunce direkt cikardim hayatimdan. Yuzlerine pat pat soyleyerek. Enerjimi dusuruyorsunuz hayatimda istemiyorum boyle insanlar dedim. Cok da iyi oldu cok da guzel oldu.
Iyi niyeti olsaydi ziyareti gelirdi.

benimde çok yakın can ciğer bir arkadaşım var . annem ile babamın bir diğer kızı da o . o kadar yakınız yani . Birbirimize yaptığımız jestin vs nin tanımı olamaz ya ... canım o benim . Ve bende ona aynısını yapıyorum . Arıyor anlatıyor işte knka bak şöyle böyle çok mutluyum vs diye ben diyorum baka aradığın adam bu değil . Hatta bir kere iddaya girdik Dedim aradığın adam bu değil diye yok bu filan yaptı dedim 2 ay sonra ayrılacaksınız . Ve ayrıldılar . Şimdi uzaktayız birbirimizden ve ben yine şuan ki çocukla ciddi olabileceğini düşünmüyorum . Bundan önceki 2 si içinde aynısını demiştim . Ama ben rüya ya filan bağlamadım içimdeki hissi tarif edemem ama bu adam senin puzzlenin tamamlayacak parçalar yok dedim . Şuan düşünüyorum oda mı böyle kötü düşünüyor benim için durun bir arayayım .

aradım sordum o fesatlık olarak düşünmüyormuş :) . Ama söylediğin şeylere bazen inanasım gelmiyor dedi :)) Benim kankim beni anlıyor ya

Böyle sürekli olumsuz konuşan insanlardan hiç hoşlanmam. Yani gerçekten rüyasında görmüş olsa bile insan bunu söylermi ya?Söylememeli bence.
Hiç hoş bir davranış değil ki bu..
Birde sanki rüyalar %100 çıkıyormuş gibi,kendisi ak sakallı bir dedeymis gibi..kendisine nasıl bir anlam yuklediyse artık..

Apinklady kadın önce sana sevgili olmanız için gaz vermiş simdi de ayrılmanız için çaba harcıyor şey gibi bu biraz çocuğun eline şekeri verip sonra sırf ağlatmak için geri almak gibi bir durum bu

Anlıyorum tamam bende ona birçok konuda görüş belirtirim ama ben ilk kez karşılaşıyorum bu durumla. Daha öncesinde olmadı. Kaldı ki sadece yorum yapmak değil bizim mevzumuz.

Yorumlarda ayrıntı verdim ama tekrar anlatayım..

Ben bu adamla daha bakışırken bahsettim arkadaşıma, ama isteksizdim o zaman amaan bakar bakar vazgeçer banane modunda idim. O ısrarla hergün teşvik etti, beynimi yedi tanımam şans vermem için, bu o bu doğru adam eminim dedi her allahın günü bunları dinledim.

Adamla tanıştık, tanıma yoluna girdik..
O hevesle tabi aramızda geçenleri aktardım arkadaşıma, önemli şeyleri tabiki, onunda bir yorumunu bir fikrini alabilmek adına.

Ne oldu ise orda oldu, olumsuz kötü hissediyorum,olmaz,iyi hissetmiyorum,birşeyler var demelere başladı.

Fakat bunları dediği zaman benim ilişkimde minicik bir olumsuzluk dahi yoktu, herşey haddinden fazla yolunda idi. Hatta beni şaşırtıcak güzellikte bi adamdı, davranışlarıda öyleydi.

Hergün olumsuzluklar ile yedi bitirdi kafamı, ufacık adı geçse birşey anlatmaya çalışsam off yine mi diyor, ya da başka konu sokuyor asla ama asla dinlemiyor..

Gazi olduktan sonra ise iyice çoğaldı olumsuz yorumları, ne mânâ ise hergün ayrıldığımızı görür rüyasında..

Sizin dediğiniz gibi toz pembe değil bizim ki malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…