Merhaba. Beni biliyorsunuz sanırım, bilmeyenler ilk konuma dönebilir birazcık bağlantılı.
Erkek arkadaşım gazi oldu, ilk zamanlar ne yapmam gerektiğini bilmiyordum arkadaşlarıma danıştım akıl aldım vs vs..
Zaten 2-3 arkadaşım var aramda samimiyet olan. Gerisi sadece işte görüştüklerim selamlaştığım kişiler vs..
Bu olaydan sonra 1 arkadaşım ile ağır konuştum ve iletişimi tamamen kopardım. Erkek arkadaşım için sakat dedi ve hayatım boyunca eziyet çekeceğimi söyledi..
Diğer arkadaşım ise evli, liseden beri en yakınım. İlişkimizin başında çok onaylardı, daha biz bakışırken adım atmam için teşvik etti resmen gazladı beni hiç görmeden olumlu hissediyorum o adama karşı derdi..
Görüşmeye başladıktan sonra ise, içime sinmeyen birşey var, iyi hissedemiyorum artık, olmayacak gibi, rüyamda ayrılıp ağladığını gördüm gibi şeyler söyledi..
Biz ilişkiye 1-2 ay konuşup tanıştıktan sonra başladık, uzattık yani hop diye hadi sevgili olalım olmadı, bu dönemde çok aklıma girerdi, daha elini tutmadı mı daha öpmedi mi istemiyor mu kötü hissediyorum olmaz bu iş bağlanma vs..
Arkadaşım dedim fesatlığı yakıştırmadım hiç ama artık patlak veriyor..
Bugün yine rüyamda ayrılmınız, sen kendini yerden yere atıyordun ağlıyordun dedi. Geçen hafta yine konuşurken olmayacak o iş bilmiyorum olumsuz hissediyorum sebebi yok demelere başladı..
Tabiki ilişkimi hiç etkilemedi, benim duygumu etkileyemez.
Takıldığım nokta, acaba iyi niyetinden mi söylüyor, ben mi kötü düşünüyorum, yoksa gerçekten kötü düşünen o mu ?
Ekleme yapmak için düzenliyorum, kendisi hastaneye ziyarete hiç gelmedi.
sebepsiz yere böyle şeyler söylemesi saçma geldi kıskanıyor mu fesat mı bilmiyorum ama eğer olumsuz hissediyorsa sebep bildirmesi gerekir, yatıp kalkıp rüyasında ayrıldığınızı görüyor kadın çok enteresan
Ben iyi niyetli olduğunu düşündüm niye bilmiyorum.Bazen aşk sevgi gözümüzü çok karartıyor hani sevgilinizin gazi olma durumundan sonra dese bunları ona yorardım ama sanırım o olay olmadan önce demeye başlamış.Böyle hissediyor olabilir.
Bende yakın arkadaşıma söylerim hep bu çocuk seni üzer iyi hissetmiyorum diye.Asla kötülüğümden demedim o da bunu bilir.Sizin gibi hissetse çok üzülürdüm.Siz de arkadaşınızı tanımışsınızdır az çok.Bunu anlayabilirsiniz.
Kolay bi hayatınız olmayacak ve bu durumla ilgili size bi şeyler diyenler hep olacak.Onları hayatınızdan çıkarmak yerine cevaplarını verin ve mutlu olduğunuzu görsünler bırakın da sadece mesafe koyun.Mutluluklar dilerim
sebepsiz yere böyle şeyler söylemesi saçma geldi kıskanıyor mu fesat mı bilmiyorum ama eğer olumsuz hissediyorsa sebep bildirmesi gerekir, yatıp kalkıp rüyasında ayrıldığınızı görüyor kadın çok enteresan
Dediğiniz gibi olsa bende iyi düşünürdüm, o da eşi ile tartışınca anlatır yorumumu dinler, eşi haklıysa belirtirim, kendisi haklıysa bunu belirtirim. Eşinin bana yanlış gelen davranışınıda söylerim.
Fakat bu arkadaşım beni ilişki başlamadan teşvik etti, daha biz bakışırken bu adam hakkında olumlu hissediyorum bi denesen mi derdi, ilk buluşmadan sonra ben sevinçten heyecandan ağladım, ben demiştim sana doğru adam bu diye resmen gazladı. İlişki ilerledikce yaşadığım güzel olayları ya da herhangi bir durum hakkında görüş alacağım zaman konuyu kapattı araya laf soktu offladı poffladı..
Gazi olma durumundan dolayı bak arkadaşım iyi düşün zor olucak gibi şeyler söylemedi, bizim ilişkimiz yerine oturunca rutine binince olumsuz hissediyorum demelere başladı..
Şöyle de bir şey var şu an siz bi sorumluluğu omzunuza alarak bu ilişkiyi yürütüyorsunuz. Yarın bi gün mutsuz olacağınızı düşündüğü için bu şekilde yapıyor da olabilir.Hayır zaten ilişkimi ya da benim düşüncemi etkileyecek bir durum değil.
Sadece acaba ben mi hassas olduğumdan yanlış/kötü düşünüyorum diyordum, çünkü zaten çevremdeki tek dostum derdim ona, yakıştıramıyorum.
bana şöyle geldi.
eskiden arkadaşınız sanırım. sizin sevgilinizle gazi olmasından dolayı sıkıntı çekeceğinizi mutsuz olacağınızı düşünüyor.
sizin için ayrılmanın daha iyi olduğunu düşünüyor.
belki bunu kafasına çok taktı, o yüzden rüyalarına girmiştir sizi vazgeçirmeye çalışıyor.
burada kıskanma yok, sizi fazla benimsemiş, kendince size yardım etmeye çalışıyor aklınca.
Ben de kötü niyetli olduğunu düşünmedim nedense. Siz bu dönemde gelen olumsuz yorumlardan dolayı belki hassaslaşmış olabilir misiniz?
Arkadaşınızın sizin için üzüldüğünü düşünüyorum ben aslında. Kendi evliliği ve sizi kıskanması değildir problem. Ben de dönem dönem bazı insanlar hakkında (tanıdığım ya da tanımadığım) birşeyler hisseder ve söylerim. Genelde yanılmam. Haklıdır demiyorum. Ama hissettiği şeyleri paylaşıyor olabilir.
Eğer yakın arkadaşınızsa bu kadar, bence o fesat mı filan diye düşünmek yerine, canım bana bu rüyalarını artık anlatma olur mu olumsuz etkileniyorum filan diyebilirsin.
benimde çok yakın can ciğer bir arkadaşım var .annem ile babamın bir diğer kızı da o . o kadar yakınız yani . Birbirimize yaptığımız jestin vs nin tanımı olamaz ya ... canım o benim . Ve bende ona aynısını yapıyorum . Arıyor anlatıyor işte knka bak şöyle böyle çok mutluyum vs diye ben diyorum baka aradığın adam bu değil . Hatta bir kere iddaya girdik Dedim aradığın adam bu değil diye yok bu filan yaptı dedim 2 ay sonra ayrılacaksınız . Ve ayrıldılar . Şimdi uzaktayız birbirimizden ve ben yine şuan ki çocukla ciddi olabileceğini düşünmüyorum . Bundan önceki 2 si içinde aynısını demiştim . Ama ben rüya ya filan bağlamadım içimdeki hissi tarif edemem ama bu adam senin puzzlenin tamamlayacak parçalar yok dedim . Şuan düşünüyorum oda mı böyle kötü düşünüyor benim için durun bir arayayım .