Dost dediğim kişi fesat mı ? Yoksa fesat olan ben miyim ?

Hepsiyle kopmadım, bizzat ben sebeplerini belirterek iletişimimi kopardım, ben istemedim.

Yüzüne söylemiyorum değil, henüz söylemedim çünkü tek başıma düşünmek istemedim, en azından dışarıdan bu olaya bakan insanların fikrinide alıp, bu şekilde düşünerek hareket etmek bana göre daha mantıklı geldi.

Hanımefendi siz vallahi anlamıyosunuz ve komik birşey söylüyorsunuz, benim sevgilim gazi, benim sevgilim vatan için sen ben onlar bunlar için ayaklarını orada bırakıp geldi, ve bende onunla gurur duyduğumu her fırsatta belirttim ve ayrılsak dahi sonsuza kadar bu gurur benimle kalacak.

Gazi yakını olan, sevgilisi saldırı sonucu ayaklarını kaybeden ve bu durumdan dolayı mağdur olan taraf benim, aylardır bu durumdan dolayı üzüntü içinde olan, aklını yitirmek üzere olan benim.
Ama işin ilginci hassas olan sizsiniz

Vallahi saygısızlık yapmak istemiyorum ama ben buna sadece gülerek karşılık verebilirim, ben sizi alıntılamıyorum tekrar, benimde ricam sizde benim konularıma yorum yapmayın.

Saygılarımla, teşekkür ederim ayrıca hassasiyetiniz için. :)

Hepimiz hassasız. Ancak Apinklady 'nin kastettiği şu bence;

Kahramanca Çatışırken, bir iki tane de o Hainlerden öldürerek yaralayarak değilde, saldırı sonucu bacaklarını kaybedip Gazi olması yani ansızın haince bir şekilde saldırıya maruz kalmalarını kast etti bence, ben öyle anladım. Hiç uğruna dan kastı bu bence. Apinklady böyle mi?

Konu sahibesi özelllle saldırı diyor bakın, çatışma , operasyon demiyor. Saldırı sonucu yani gafil avlanacak şekilde yaptı bu hainler onu demek istiyor hiç dediği bu bence.

Konu sahibesi özelllle saldırı diyor bakın, çatışma , operasyon demiyor. Saldırı sonucu yani gafil avlanacak şekilde yaptı bu hainler onu demek istiyor hiç dediği bu bence.

Evet hem bu, hemde olaylara kızgınlıktan hiç uğruna dedim. Tam dediğiniz gibi, haberini bulabilirsem tekrar buraya link atacağım, fakat evet çatışma esnasında değil.

Özel harekat araçlarını bilirsiniz, 5 bölmesi vardır ve bölmelerin arası kapalıdır. Her bölmede 2 polis olur genelde bazen tek.

Çatı nöbetini bitirip eve gitmek üzere bu araca biniyorlar, en arka bölmede oturuyor sevgilim ve roket atar demişti sanırım yani tam bilmiyorum ne nedir ne değildir ama saldırı oluyor ve arkadan olduğu için arka bölme etkileniyor..

Ayakları ise kopmuyor, resmen eriyor.. Ve vücudunda çok sayıda zift gibi yanıklar..

Bu durumdan dolayı öfkeliyim evet, ve bir sürü genci yaşlısı insan çoluğunu çocuğunu eşini ailesini bırakıp gidiyor, kimisi dönüyor kimisi dönemiyor şehit veriyoruz bazen günde 1 bazen günde 10, bir hiç uğruna dememdeki sebep neticede savaşta değiliz, yani kazanan kaybeden yok, saldırıyı düzenliyorlar insanları parçalıyorlar ve sonuç yok, ateş düştüğü yeri yakıyor ve konu kapanıp gidiyor.

Evet aynı şekilde düşünüyorum bir hiç uğruna, benim sevgilim görevini layığı ile yaptı başımıza böyle bir durum geldi ne ilk ne son bizden sonra da çok kişi yaralanacak çok kişi şehit olacak, işte bu sebepten bir hiç uğruna diyorum.

Koptuğun için yazmışım zaten yani sen isteyerek koptuğun için kelimeleri tek tek açıklamam mı gerek? Sevdiğin adam engelli herhalde üzülüp yıpranacaksın; ama sebebi için bir hiç diyorsun hassas olduğun nokta sevgilin yani bu mevzu değil, aynı mevzularda hassasiyet göstermiyoruz yani. Sıkıldım valla kelimeleri açıklamaktan.

Valla bende çok sıkıldım kelimelerimi açıklamaktan, en az 50 defa açıkladım, ki daha önceki konularımda binlerce kez gurur dahi duyduğumu açıkladım, ve birçok kez bu forumda vatani görevini yapan insanlara ufacık laf dokundurulsa herkesten önce ben atladım.

Birilerine birşey söylemeden önce en azından haklarında ufacık bilgi edinmek lazım, bu konuda ne kadar hassas olduğumu ben milyon kez belirtmişim zaten şu foruma üye olduğum günden beri, ama siz resmen karşınızdaki kişi vatan haini gibi konuşuyorsunuz.

Hiç asker/polis yakınınız var mı bilmiyorum, ama benim sevgilimde ve hastanede tanıştığım tüm gaziler, yakınları ya da şehit aileleride benim düşündüğüm gibi düşünüyorlar, ben sevgilimin kendi ağzından da aynı şekilde tv izlerken " hiç uğruna " lafını çok kez duydum.

Bunu neden söylediğime dikkat edin, benim demek istediğim şey vatan için hiç uğruna değil, ben bunu kastediyorsam zaten benim bu ülkede işim ne, ben sizin dediğinizi çok iyi anladım, fakat siz benim hiç uğruna dediğimi anlamadınız.
3-5 tane soysuz hain yüzünden bu insanlar bu gençler bu durumlara geliyorlar kimi şehit kimi gazi gencecik yaşlarında demek istedim. Benim sevgilim ayaklarını bir hiç uğruna kaybetti evet, vatanımız için gereğini yaptı mesleğini layığı ile icra etti yıllarca, problem vatan değil problem bahsettiğim hainler, kaç ailenin kaç çocuğun elinden hayallerini aldılar farkındamısınız? Ve ilk değil, son olmayacak. İşte bu yüzden hiç diyorum. Bitmiyor çünkü.

Valla uzun uzun şuraya bir yazı döşerdim de yoruldum ve sıkıldım artık

Valla uzun uzun şuraya bir yazı döşerdim de yoruldum ve sıkıldım artık

Tamam hanımefendi, ben kötü kalpli fesat bir insanım, halden anlamam hiç hassas değilim bu gibi konularda. Arkadaşlarımın söylediklerini tavırlarınıda aynen hakediyorum oh banada iyi oldu bana müstahak. Evet gazi yakını olan benim ama bu konuda hassas olan sizsiniz.

Fesatım ve kötü bir insanım itiraf ediyorum. Yeter bu kadar tamam.

Oldu mu ?

Arkadaşınızın iyi niyetle söylediğini düşünmüyorum , ne olmuş yani gazi olduysa onun eşinin başına böyle bir şey gelse hemen bırakacak mı acaba ? Siz kendinizi bildikten sonra milletin ne dediğini önemsemeyin.
Allah bütün askerlerimizi , polisimizi korusun güç versin , kötü niyetli insanlara da emellerine ulaştırmasın.

Apinklady

Ay içim şişti kaç kere açıkladın, bırak artık kendini anlatmak, açıklamak zorunda değilsin. Ben seni tanımadan sevdim valla.

Apinklady

Ay içim şişti kaç kere açıkladın, bırak artık kendini anlatmak, açıklamak zorunda değilsin. Ben seni tanımadan sevdim valla.

Teşekkür ederim :)
Niyetim sevdireyim açıklayayım değil ama böyle bi konu hakkında suçlanır gibi olunca pes artık dedim, durumun başrolu benim ama hassas olan başkaları

Rabbim herkese gönlünden geçeni versin demek en doğrusu sanırım :)

İyi de siz gazi olmadan önce başladı diyorsunuz. Belki bir bildiği var, bir şey gördü bilemeyiz fikir sadece.

Ya bir de sen "hiç" deyince ben anladım, çatışma değil , haince saldırı olduğu için yani. Hadi anlamadı, anlattın, hala başka şeyler sürdü önüne.konu arkadaş iken ; vatan millete geldi. Hassasız hepimiz bu tartışılmaz.

İyi de siz gazi olmadan önce başladı diyorsunuz. Belki bir bildiği var, bir şey gördü bilemeyiz fikir sadece.

Tamam haklısınız böyle birşey olma ihtimali olsa inanın arkadaşımın üzerine gider öğrenirim.
Ama biz liseden arkadaşız, çevremiz zaten ortak, bahsettiğim arkadaşım 1 yıldır evli, ve neredeyse evden bile çıkmaz kimseylede konuşup görüşmez pek.

Yani desem ki ortak tanıdığı olabilir, duyar bilir evet dediğiniz doğru belki bana söyleyip üzmek istemediği için böyle yapıyor diyebilirim.

Ama erkek arkadaşımı ben yıllardır tanıyorum, şöyle ki kardeşi ile kardeşim ilkokuldan beri aynı sınıftalar, ailesini kendisini az çok tanıyorduk biliyorduk, kardeşi evimizden çıkmayan kız.

Keşke gerçekten birşey bilsede bunun için söylüyor olsa, bunu arkadaşıma asla yakıştırmak istemem ama görünen bu şu an malesef.

Birçoğu çatışma değil zaten, o çatışmalar o kadar az ki. Hep pusu kurma, hep saldırı. İşte bu sebeple hiç diyorum, çünkü savaşta değiliz ve bir sonuç yok malesef.. Keşke benim sevgilim ayağını kaybettikten sonra herşey bitse feraha erişsek, ama son olmuyor işte. Bu yüzden sitem ederek hiç uğruna dedim aslında, ama anlaşılmadı.
İnsan böyle bir konuda nasıl hassas olmaz, bugün bana yarın sana, o kaybedilenler yaralananlar birinin abisi babası kocası, insanın nasıl içi sızlamaz mümkün mü bu..

Sen hic mi terslemedin yani ben olsam eeeh yeter derdim.. Ne muneccim b.. mu yemis iyi seyler hissetmiyorum diyip duruyo..Ay sinir..

hislerinizi gercekten anlayabiliyorum. umarim en saglikli sekilde en hayirli sekli neyse o olur sonucta. Allah nisanlinizin, sonrasinda ailesinin ve sizin yardimciniz olsun. bosverin, dostluklar biter, yenileri baslar, uzmeyin bide bunun icin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…