Dost dediğim kişi fesat mı ? Yoksa fesat olan ben miyim ?

Hayır hadi bir kez gördün söyle. Ama sen manyakmısın hergün ayrıldığımı görüyorsun.
Birde bazen rüyamda gördüm seni der bende ee nasıldı derim ayrılmıştın ağlıyodun der sonra şaka şaka der gerçeğini anlatır espriye bakın

doğrusu benim bir arkadaşım iyi niyetli başlamamıştı bir ilişkiye
ondan ben de bence ayrılacaksınız ama o zaman geldiğinde sen üzülmeyeceksin bile çünkü sen istemiyor olacaksın demiştim belki yani ben öyle hissediyorum demiştim
ama bunu sadece bir kere söyledim ve öyle temenni ediyordum çünkü çocuk arkadaşımı kötü yönde çok değiştirdiğini düşünüyordum
ama sizin durum çok farklı ve üstelik otuz kez söylemiş pek iyi niyetli gelmedi bana da doğrusu...

Sen gercekten seni her hafta ruyasinda gordugune inaniyor musun? Yani 1 olur 2 olur da olayi rutine baglamis inandirici degil ve sizi kiskaniyor.

Sen ifşa olmaktan çekinmiyor Musun?

Sevgilin endeksli her gelişmeyi, olayı detaylarıyla anlatıyorsun.

rüyalar tersine çıkarmış, ohhh bizi birbrimize nasıl bağladın Allah razı olsun falan de. Ay bu ne biçim arkadaş ya, insanın içini şişirir. Hayır, anan değil baban değil; sana neden malum olsun kızın mutsuz olacağı. Medyum Memişsin sen

Hımm ben bir iki kere öyle söyledi sandım :)

Bu konu ile alakalı değil ama bu durumlar ile alakalı fikrim . biz arkadaşlar sadece daha iyisi olsun diye fikrimizi belirtebiliriz . Daha fazlası o kişinin hayatına müdahale olur. Hepimiz birbirimizin hayatına müdahale ediyoruz ama cevabını alıyoruz şahsen . bırak benim yanlışlarım olsun bu süreçte sadece anlattığım olaylarla ilgili fikir ver başka bir şey bulaştırma tarzı bir yorum yardımcı olur size :))

arkadaşının daha önce bir yanlışını gördün mü ne kadar iyi tanıyosun onu başka konularda böyle davranır mı
açıkçası bana samimi gelmedi kıskanıyor da olabilir ama gerçekten öyle hisstemiş de olabilir
sevgilini seviyor musun, o seni seviyor mu yani hissettiriyor mu inandırıcı mı ciddi düşünüyor mu gelecek planlarınız var mı eğer seviyosan ona da inanıyosan kimseyi dinleme
ve bir de şöyle bir ihtimal var belki aldatıyor arkadaşın yakaladı ama sana söyleyemiyor o yüzden böyle yapıyor olabilir söylerse inanmazsın aranız bozulur zannediyor olabilir

Arkadaşınızin iyi niyetinden supheliyim sizi ayırmaya aklınca kafason koymuş bilinç altı oynama yapıyor siz bildiniz yoldan şaşmayın açık ve net bir şekilde ilişkiniz ile ilgili olumsuz birşey duymak istemediğinizi söyleyin

Bence de fesatlık var. İnsan ister istemez sözlerden etkilenir partnerine karşı bakışı değişir. En yakının ayrılacaksın rüyamda gördüm diye tutturur mu? Bi rüya gördüyse hayıra yorar, hayırlısı neyse o olsun der.

Sürekli rüyasında görmesi ilginç. Takıntı gibi geldi. Ben de çok arkadaşıma ilişkilerini bitirmeleri konusunda telkin verdim. Çünkü aşağılandıklarına tanık oluyordum. Kötü muamele görüyorlardı bence. Şimdi düşündüm acaba onlarda bana fesat demiş midir :))

Ona ne ki. Bence kendisine düşünüyor sana da alttan alttan işliyor taktik meselesi

Neden fesatlık yapsın ve durup dururken ayrımak istesin sizi...yani sizde bunun bir cevabı var mı .Ayrıca çok eski bir arkadaşınız anladığım kadarıyla şimdiye kadar bir fesatlığı gördünüz mü?Belki gerçekten öyle hissediyordur.

Şimdi belki sevgilin in durumundan dolayı zorlanacağını düşünüyordur açıkça soyleyemiyordur diycem ama önceden de yaptığı yorumlar varmış.bilemiyorum aslında dost dediğin açıkça konuşabilir.cok samimi değilsiniz demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…