Merhaba. Beni biliyorsunuz sanırım, bilmeyenler ilk konuma dönebilir birazcık bağlantılı.
Erkek arkadaşım gazi oldu, ilk zamanlar ne yapmam gerektiğini bilmiyordum arkadaşlarıma danıştım akıl aldım vs vs..
Zaten 2-3 arkadaşım var aramda samimiyet olan. Gerisi sadece işte görüştüklerim selamlaştığım kişiler vs..
Bu olaydan sonra 1 arkadaşım ile ağır konuştum ve iletişimi tamamen kopardım. Erkek arkadaşım için sakat dedi ve hayatım boyunca eziyet çekeceğimi söyledi..
Diğer arkadaşım ise evli, liseden beri en yakınım. İlişkimizin başında çok onaylardı, daha biz bakışırken adım atmam için teşvik etti resmen gazladı beni hiç görmeden olumlu hissediyorum o adama karşı derdi..
Görüşmeye başladıktan sonra ise, içime sinmeyen birşey var, iyi hissedemiyorum artık, olmayacak gibi, rüyamda ayrılıp ağladığını gördüm gibi şeyler söyledi..
Biz ilişkiye 1-2 ay konuşup tanıştıktan sonra başladık, uzattık yani hop diye hadi sevgili olalım olmadı, bu dönemde çok aklıma girerdi, daha elini tutmadı mı daha öpmedi mi istemiyor mu kötü hissediyorum olmaz bu iş bağlanma vs..
Arkadaşım dedim fesatlığı yakıştırmadım hiç ama artık patlak veriyor..
Bugün yine rüyamda ayrılmınız, sen kendini yerden yere atıyordun ağlıyordun dedi. Geçen hafta yine konuşurken olmayacak o iş bilmiyorum olumsuz hissediyorum sebebi yok demelere başladı..
Tabiki ilişkimi hiç etkilemedi, benim duygumu etkileyemez.
Takıldığım nokta, acaba iyi niyetinden mi söylüyor, ben mi kötü düşünüyorum, yoksa gerçekten kötü düşünen o mu ?
Ekleme yapmak için düzenliyorum, kendisi hastaneye ziyarete hiç gelmedi.