Dost dediğim kişi fesat mı ? Yoksa fesat olan ben miyim ?

Böyle sürekli olumsuz konuşan insanlardan hiç hoşlanmam. Yani gerçekten rüyasında görmüş olsa bile insan bunu söylermi ya?Söylememeli bence.
Hiç hoş bir davranış değil ki bu..
Birde sanki rüyalar %100 çıkıyormuş gibi,kendisi ak sakallı bir dedeymis gibi..kendisine nasıl bir anlam yuklediyse artık..

Hayır hadi bir kez gördün söyle. Ama sen manyakmısın hergün ayrıldığımı görüyorsun.
Birde bazen rüyamda gördüm seni der bende ee nasıldı derim ayrılmıştın ağlıyodun der sonra şaka şaka der gerçeğini anlatır espriye bakın :KK70:

Merhaba. Beni biliyorsunuz sanırım, bilmeyenler ilk konuma dönebilir birazcık bağlantılı.

Erkek arkadaşım gazi oldu, ilk zamanlar ne yapmam gerektiğini bilmiyordum arkadaşlarıma danıştım akıl aldım vs vs..

Zaten 2-3 arkadaşım var aramda samimiyet olan. Gerisi sadece işte görüştüklerim selamlaştığım kişiler vs..

Bu olaydan sonra 1 arkadaşım ile ağır konuştum ve iletişimi tamamen kopardım. Erkek arkadaşım için sakat dedi ve hayatım boyunca eziyet çekeceğimi söyledi..

Diğer arkadaşım ise evli, liseden beri en yakınım. İlişkimizin başında çok onaylardı, daha biz bakışırken adım atmam için teşvik etti resmen gazladı beni hiç görmeden olumlu hissediyorum o adama karşı derdi..

Görüşmeye başladıktan sonra ise, içime sinmeyen birşey var, iyi hissedemiyorum artık, olmayacak gibi, rüyamda ayrılıp ağladığını gördüm gibi şeyler söyledi..

Biz ilişkiye 1-2 ay konuşup tanıştıktan sonra başladık, uzattık yani hop diye hadi sevgili olalım olmadı, bu dönemde çok aklıma girerdi, daha elini tutmadı mı daha öpmedi mi istemiyor mu kötü hissediyorum olmaz bu iş bağlanma vs..

Arkadaşım dedim fesatlığı yakıştırmadım hiç ama artık patlak veriyor..

Bugün yine rüyamda ayrılmınız, sen kendini yerden yere atıyordun ağlıyordun dedi. Geçen hafta yine konuşurken olmayacak o iş bilmiyorum olumsuz hissediyorum sebebi yok demelere başladı..

Tabiki ilişkimi hiç etkilemedi, benim duygumu etkileyemez.

Takıldığım nokta, acaba iyi niyetinden mi söylüyor, ben mi kötü düşünüyorum, yoksa gerçekten kötü düşünen o mu ?

Ekleme yapmak için düzenliyorum, kendisi hastaneye ziyarete hiç gelmedi.
doğrusu benim bir arkadaşım iyi niyetli başlamamıştı bir ilişkiye
ondan ben de bence ayrılacaksınız ama o zaman geldiğinde sen üzülmeyeceksin bile çünkü sen istemiyor olacaksın demiştim belki yani ben öyle hissediyorum demiştim
ama bunu sadece bir kere söyledim ve öyle temenni ediyordum çünkü çocuk arkadaşımı kötü yönde çok değiştirdiğini düşünüyordum
ama sizin durum çok farklı ve üstelik otuz kez söylemiş pek iyi niyetli gelmedi bana da doğrusu...

Merhaba. Beni biliyorsunuz sanırım, bilmeyenler ilk konuma dönebilir birazcık bağlantılı.

Erkek arkadaşım gazi oldu, ilk zamanlar ne yapmam gerektiğini bilmiyordum arkadaşlarıma danıştım akıl aldım vs vs..

Zaten 2-3 arkadaşım var aramda samimiyet olan. Gerisi sadece işte görüştüklerim selamlaştığım kişiler vs..

Bu olaydan sonra 1 arkadaşım ile ağır konuştum ve iletişimi tamamen kopardım. Erkek arkadaşım için sakat dedi ve hayatım boyunca eziyet çekeceğimi söyledi..

Diğer arkadaşım ise evli, liseden beri en yakınım. İlişkimizin başında çok onaylardı, daha biz bakışırken adım atmam için teşvik etti resmen gazladı beni hiç görmeden olumlu hissediyorum o adama karşı derdi..

Görüşmeye başladıktan sonra ise, içime sinmeyen birşey var, iyi hissedemiyorum artık, olmayacak gibi, rüyamda ayrılıp ağladığını gördüm gibi şeyler söyledi..

Biz ilişkiye 1-2 ay konuşup tanıştıktan sonra başladık, uzattık yani hop diye hadi sevgili olalım olmadı, bu dönemde çok aklıma girerdi, daha elini tutmadı mı daha öpmedi mi istemiyor mu kötü hissediyorum olmaz bu iş bağlanma vs..

Bugün yine rüyamda ayrılmınız, sen kendini yerden yere atıyordun ağlıyordun dedi. Geçen hafta yine konuşurken olmayacak o iş bilmiyorum olumsuz hissediyorum sebebi yok demelere başladı..

Takıldığım nokta, acaba iyi niyetinden mi söylüyor, ben mi kötü düşünüyorum, yoksa gerçekten kötü düşünen o mu ?

Sen gercekten seni her hafta ruyasinda gordugune inaniyor musun? Yani 1 olur 2 olur da olayi rutine baglamis inandirici degil ve sizi kiskaniyor.

Hayır hadi bir kez gördün söyle. Ama sen manyakmısın hergün ayrıldığımı görüyorsun.
Birde bazen rüyamda gördüm seni der bende ee nasıldı derim ayrılmıştın ağlıyodun der sonra şaka şaka der gerçeğini anlatır espriye bakın :KK70:
Sen ifşa olmaktan çekinmiyor Musun?
:110:
Sevgilin endeksli her gelişmeyi, olayı detaylarıyla anlatıyorsun.

rüyalar tersine çıkarmış, ohhh bizi birbrimize nasıl bağladın Allah razı olsun falan de. Ay bu ne biçim arkadaş ya, insanın içini şişirir. Hayır, anan değil baban değil; sana neden malum olsun kızın mutsuz olacağı. Medyum Memişsin sen

Anlıyorum tamam bende ona birçok konuda görüş belirtirim ama ben ilk kez karşılaşıyorum bu durumla. Daha öncesinde olmadı. Kaldı ki sadece yorum yapmak değil bizim mevzumuz.

Yorumlarda ayrıntı verdim ama tekrar anlatayım..

Ben bu adamla daha bakışırken bahsettim arkadaşıma, ama isteksizdim o zaman amaan bakar bakar vazgeçer banane modunda idim. O ısrarla hergün teşvik etti, beynimi yedi tanımam şans vermem için, bu o bu doğru adam eminim dedi her allahın günü bunları dinledim.

Adamla tanıştık, tanıma yoluna girdik..
O hevesle tabi aramızda geçenleri aktardım arkadaşıma, önemli şeyleri tabiki, onunda bir yorumunu bir fikrini alabilmek adına.

Ne oldu ise orda oldu, olumsuz kötü hissediyorum,olmaz,iyi hissetmiyorum,birşeyler var demelere başladı.

Fakat bunları dediği zaman benim ilişkimde minicik bir olumsuzluk dahi yoktu, herşey haddinden fazla yolunda idi. Hatta beni şaşırtıcak güzellikte bi adamdı, davranışlarıda öyleydi.

Hergün olumsuzluklar ile yedi bitirdi kafamı, ufacık adı geçse birşey anlatmaya çalışsam off yine mi diyor, ya da başka konu sokuyor asla ama asla dinlemiyor..

Gazi olduktan sonra ise iyice çoğaldı olumsuz yorumları, ne mânâ ise hergün ayrıldığımızı görür rüyasında..

Sizin dediğiniz gibi toz pembe değil bizim ki malesef :)

Hımm ben bir iki kere öyle söyledi sandım :)

Bu konu ile alakalı değil ama bu durumlar ile alakalı fikrim . biz arkadaşlar sadece daha iyisi olsun diye fikrimizi belirtebiliriz . Daha fazlası o kişinin hayatına müdahale olur. Hepimiz birbirimizin hayatına müdahale ediyoruz ama cevabını alıyoruz şahsen . bırak benim yanlışlarım olsun bu süreçte sadece anlattığım olaylarla ilgili fikir ver başka bir şey bulaştırma tarzı bir yorum yardımcı olur size :))

arkadaşının daha önce bir yanlışını gördün mü ne kadar iyi tanıyosun onu başka konularda böyle davranır mı
açıkçası bana samimi gelmedi kıskanıyor da olabilir ama gerçekten öyle hisstemiş de olabilir
sevgilini seviyor musun, o seni seviyor mu yani hissettiriyor mu inandırıcı mı ciddi düşünüyor mu gelecek planlarınız var mı eğer seviyosan ona da inanıyosan kimseyi dinleme
ve bir de şöyle bir ihtimal var belki aldatıyor arkadaşın yakaladı ama sana söyleyemiyor o yüzden böyle yapıyor olabilir söylerse inanmazsın aranız bozulur zannediyor olabilir

Arkadaşınızin iyi niyetinden supheliyim sizi ayırmaya aklınca kafason koymuş bilinç altı oynama yapıyor siz bildiniz yoldan şaşmayın açık ve net bir şekilde ilişkiniz ile ilgili olumsuz birşey duymak istemediğinizi söyleyin

Bence de fesatlık var. İnsan ister istemez sözlerden etkilenir partnerine karşı bakışı değişir. En yakının ayrılacaksın rüyamda gördüm diye tutturur mu? Bi rüya gördüyse hayıra yorar, hayırlısı neyse o olsun der.

Sürekli rüyasında görmesi ilginç. Takıntı gibi geldi. Ben de çok arkadaşıma ilişkilerini bitirmeleri konusunda telkin verdim. Çünkü aşağılandıklarına tanık oluyordum. Kötü muamele görüyorlardı bence. Şimdi düşündüm acaba onlarda bana fesat demiş midir :))

Ona ne ki. Bence kendisine düşünüyor sana da alttan alttan işliyor taktik meselesi

Neden fesatlık yapsın ve durup dururken ayrımak istesin sizi...yani sizde bunun bir cevabı var mı .Ayrıca çok eski bir arkadaşınız anladığım kadarıyla şimdiye kadar bir fesatlığı gördünüz mü?Belki gerçekten öyle hissediyordur.

Şimdi belki sevgilin in durumundan dolayı zorlanacağını düşünüyordur açıkça soyleyemiyordur diycem ama önceden de yaptığı yorumlar varmış.bilemiyorum aslında dost dediğin açıkça konuşabilir.cok samimi değilsiniz demekki

X