- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 33
- Konu Sahibi kubramasal
-
Daha kucuk bir eve tasinmakKızlar evim dört katlı bir villa ve temizlikçi arıyorum Yatılı kalacak fakat eşim evi benim temizlememi istiyor gerçekten çok takıntılı bir insan ben dört katlı villayı nasıl temizleyebilirim aklım mantığım almıyor önerileriniz var mı bu konuda?
Seni dinlemez :)Eşinizi arayıp ikna mı edelim?
Hergun bir oda tamizleyin camlarada ayda bir kadın çağırın oldu bitti allah başka dert vermesin..Kızlar evim dört katlı bir villa ve temizlikçi arıyorum Yatılı kalacak fakat eşim evi benim temizlememi istiyor gerçekten çok takıntılı bir insan ben dört katlı villayı nasıl temizleyebilirim aklım mantığım almıyor önerileriniz var mı bu konuda?
Temizlikçi nasıl temizliyorsa siz de öyle temizleyeceksiniz. Eve yardımcı birinin gelmesine lafım yok ben bile 70 metrekare evime alıyorum ama aklınızın mantığınızın almayacağı bi şey yok ortada, temizlenir.Kızlar evim dört katlı bir villa ve temizlikçi arıyorum Yatılı kalacak fakat eşim evi benim temizlememi istiyor gerçekten çok takıntılı bir insan ben dört katlı villayı nasıl temizleyebilirim aklım mantığım almıyor önerileriniz var mı bu konuda?
Bugün de bu konuyla mı geldin hayali dünyanaKızlar evim dört katlı bir villa ve temizlikçi arıyorum Yatılı kalacak fakat eşim evi benim temizlememi istiyor gerçekten çok takıntılı bir insan ben dört katlı villayı nasıl temizleyebilirim aklım mantığım almıyor önerileriniz var mı bu konuda?
Yeni evliyimO eve taşınırken nasıl temizleyeceğinizi hiç konuşmamış mıydınız? Ya da şunu sorayım evde ilkkez mi temizlik yapılacak? Bugüne kadar bu sorunu nasıl çözüyordunuz?
Beni dinler mi, ben 4 üniversite mezunuyum?Seni dinlemez :)
Kızlar evim dört katlı bir villa ve temizlikçi arıyorum Yatılı kalacak fakat eşim evi benim temizlememi istiyor gerçekten çok takıntılı bir insan ben dört katlı villayı nasıl temizleyebilirim aklım mantığım almıyor önerileriniz var mı bu konuda?
1.olmadıysanız yine dinlemez bence yaBeni dinler mi, ben 4 üniversite mezunuyum?
Tamam ama evin ilk temizliği , eve eşya yerleştirme vs nasıl oldu? Bu gün mü evlendiniz ev hiç temizlenmedi mi?Yeni evliyim
15 gün oldu evleneli taşınırken personel almıştık sonrasında ben temizledimTamam ama evin ilk temizliği , eve eşya yerleştirme vs nasıl oldu? Bu gün mü evlendiniz ev hiç temizlenmedi mi?
Ay nicke hiç dikkat etmemişim1.olmadıysanız yine dinlemez bence ya
15 günlük evliliğe ne kadar çok dert sığdırmış konu sahibiAy nicke hiç dikkat etmemişimadam kolonlara kolunu vura vura evi bir kata indirir..temizliği kolay olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?