• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet özensizce poşetlenmiş gelmiş ama çok yeni bi firma daha. ona bakarsan halen sitede aksaklıklar oluyo tam oturmamış herşey. ama avondan daha kaliteli ben avn temsilcisiyim aynı zamanda avonun cilt bakım ürünleri rezalet benim cildimi mahvetti dorenin öyle değil ama zaten eczanelerde daha öncelerden satılan markalar hep

evt arkadaslar ürünler cok güv enilir aksaklıklar olabilir daha ocak 2009 da acılna bi firma bırakın da o kadar da olsun dier firmalar kadar köklü oldugunda eslestirme yapar ve tekrar degerlendireblirsiniz arkadaslar ben doreye üyeyim ve su ana dek hiç bi şekilde memnuniyetsizlik almadım ürün alan gene alıo

eveline kremleri, venüs bakım ürünleri, ısıltılı toz faz ve tekli far, rimelleri özellikle fondoteni ve pudra, larive parfümler, sanderling, maxwell, temizlik bezleri ve fonksiyonel birtakım ürünleri cok beğeniliyor. diğerinin cilt bakım kremleri losyonlarından genelde sikayet aldım ya alerji yaptı diolar ya işe yaramıo diolar rimeleri topaklanıo dediler, parfümler pııs ucuo dediler... aklıma gelen bunlar ayden

Merhaba..

Sadece deneyimlerinizi paylaşmak amaçlı açılan bu başlık altında, ürün temin etmek, bu ürünlere temsilci aramak yada temsilci olma şartlarının belirtilmesi (1 ytl gibi gibi), yada temsilci olmak isteyenlerin paylaşım alanı değildir.

Ürünleri birbirinizden temin etmek,yardımcı olmak,katolog ve fiyatlar hakkında bilgi vermek zaten forum içinde yasak..

Lütfen bu noktaya dikkat ederek paylaşımda bulunulsun bu başlık altında..
Bazı arkadaşlarımız bu kozmetik ürünler için alt gurup oluşturmak için iş teklif etmektedir.(Forum,profil yada özel mesajlarda aynı şekilde yasağa dahildir)

Reklam ve satış amacına yönelik paylaşımlar olduğu taktirde başlık altında paylaşıma izin verilmeyecektir..

Saygılar..

Kadınlar Kulübü

limoru dünya gözüyle 3 gün sitede göremedik yahu :))

uzmana katılıyorum, ciddi ciddi distribütör olmayı düşünenler(ben) de güvensizlik yaşıyor bu yüzden.

Arkadaşlar bu tarz temsilcilik sistemiyle çalışan(avon, oriflame, amway.dore vs.) hedefteki satış kitlesi sizsiniz, siz satış yapıp para kazanayım diyorsunuz, ama bir aldıklarınızla sattıklarınızı karşılaştırın, asıl kime ürün satıyorlar fark edersiniz.

Arkadaşlar bu tarz temsilcilik sistemiyle çalışan(avon, oriflame, amway.dore vs.) hedefteki satış kitlesi sizsiniz, siz satış yapıp para kazanayım diyorsunuz, ama bir aldıklarınızla sattıklarınızı karşılaştırın, asıl kime ürün satıyorlar fark edersiniz.

valla çok iyi nasıl düşünebildin bunukaydirigubbakcemile2

dore ülkerin diye biliyorum kızlar
bi tane titreşimli maskarası var nasıl bişey o yaa pilli falan :D
maskara için öneriniz varmı merak ettim denemek istiyorum

buldum kızlar bu işte pilli hihoyyyt
BEA33924-5056-9652-C6FE46F3B3651C1C.jpg

Sadece düğmeye basın ve maskara gerisini yapsın!
Mikro titreşimli fırçası sayesinde en kısa kirpikleri bile 3600 sarmalar ve homojen bir hacim sağlar.
Maskaranın titreşimi her bir kirpiğe tek tek 3600 sararak daha hacimli, uzun ve taranmış kirpiklere kavuşmanızı sağlar. Kolayca kullanılabilen fırçası kontrollü bir uygulama sağlar, bulaşma yapmaz. 9 ml

Nasıl kullanılır:
1. Mikro hareketi başlatmak için üstteki düğmeye basın.
2. Kirpiklerin dibinden başlayıp yavaşça yukarı doğru ilerleyin.
3. Normal görünüm için 2-3 kere uygulamanız yeterlidir. Daha belirgin kirpikler için daha fazla uygulayın.
4. Maskaranızı sürdükten sonra tekrar düğmesine basarak kapatın.

bu maskara daha sabah ellerimdeydi. temsilci toplantısında. acayip keyifli bişey farklılık arayan ve rimel meraklılarının kesinlikle temin etmesini öneririm. maskara başlığının tam ortasında küçücük nokta gibi bi düğme var basıyorsunuz titremeye başlıyor siz değil o sürüyor :)

internetteki kataloğunu incele istersen benim bildiğim yok . kompakt pudra ve nemlendiricili fondoten var ama işine yarayabilir. zatn bu kataloğa eklemeler yapılacakmış. sırada 180 firma varmış DORE ile anlaşmayı bekleyip bu kataloğa girmek isteyen. yani ilerleyen aylarda elimizde koca bi kitapçık olursa hiç şaşırmayacağım :)) kendince markalaşmaya çalışmasındansa marka olan ürünleri satması en iyisi bence..

ben dore'yi burda duydum internetten kataloğunu inceledim güzel şeyler var parfümlerin ml'leri çok güzel mutfak için olan ürünleri kek kalıpları fln güzel görünüyo avon temsilcisiyim avonun cilt bakım ürünlerini cildinize uygun olanını alırsanız sorun yaşamazsınız yerimseniben

ilk defa bu sitede duydum kataloğunu inceledim güzel ürünler var gibi kullanmak lazım ama avondan şaşmıycam müşteri kitlesi ortada dore ürünlerini özlellikle parfümleri kullanan arkadaşlar görüşlerini bildirebilirmi kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kızlar ürünler cok pahalı değil aranılan öelliklerin hepsini karsılıyor dolayısıyla o paranın hakkını verio göre oldukça kaliteli pata krem sorulmuş o yok ama ilerleyen günlerde olacaK ıNŞ titresimli maskara cok güzel bişey:)

Back