• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ocak subat katallogunu geldi elime kızlarr aman alaahım müthiiş seyler var cıldırcamm:D

Yaaa hemen görmek istiyorum, yeni parfümler var mı?

hangi parfümlerini tavsiye edersiniz... ben hafif freş kokuları seviyorum ..

Canım ben prenses isminde yeni bir parfümü var onu aldım, herkesin ilgisini çekti hem kalıcı hem çiçeksi hafif bir koku. Nasıl demeyin, bu kadarını beklemiyordum ben de, şaştım kaldım. Eşime de Aqua isminde bir parfüm aldım siyah renkli O da çok beğendi. Bir de pembe pırıltılı tekli farı var, onu almıştım çok süper tavsiye ediyorum...

nesemese evet yeni parfümler var ve cok cekici;) su an nette mevcut katalog bu katalogg cok renkli ve cok sirin mutfak ürünleri hele bi harika:D rimeller acaip indirimde...kaydirigubbakcemile4

bana geldi katalog açıkçası alacağım çok şey var.... bu eveline nin cilt rengini düzgünleştiren kremleri yine indirimde. gerçekten işe yarıyor mu, kullanıp sonuç alan var mı acaba...

Evet o kremleri bende merak ediyorum bilgisi olan varsa işe yarıyorsa almak isterim,birde mini parfüm numunelerinin içeriğini bilen varsa yazabilirmi hangilerinin numunesi var yani...

90tlden sonra ödemiyoruz kızlar..
eveline cilt rengini beyazlaştıran krem sattım ben müşterim memnun oldugunu söyledi.

Merhaba arkadaşlar DORE ürünlerini bulundukları ilden sipariş vermek isteyenler facebooktan
bulundukları ilin temsilcilerine ulaşabilirler

doğuda satış sorumlusu , uzman v.s. yok daha ordakilere netten ulaşıp bilgiler veriliyor...

VANda temsilci olabilirsin hem ürünleri temsilci fiyatına alırsın hem çevrene bi alternatif sunarsın

Selam arkadaŞlar avonun "renk dÜzenlıyecı kremı benım yÜzÜmÜ mahvettı kavladı ılk sÜrÜnce hemen beyazlatıyor yÜz yıkanınca yanmıŞ gıbı bÖlÜ bÖlÜm kıpkırmızı cıldeye gıttımde yenı ıyıleŞtı bu dorenın bu kremı nasıl acaba erk ton dÜzenlıyıcı kremı bırde dudak kalılaŞtırıcı botoks etkılı krem varmıŞ onasıl renlerıde varmıŞ bılgı verırsenız sevınırım

satım ben cilt rengi düzgünleştiren kremi eveline'nin zaten ve sattıgım kişi bi yan etkisi olmadıgını memnun kaldıgını bitince tekrar alacagını söyledi. dudak dolgunlaştıcıdan bahsetmişsin bi de renklileri var ve renksizi var dudaklarda etkisini 1kaç dakika içinde görebiliosun dudakaki kıvrımları doldurup şişirio

VANda temsilci olabilirsin hem ürünleri temsilci fiyatına alırsın hem çevrene bi alternatif sunarsın

semre ben vanda temsilciyim zaten ama satış yapamıyorummafoldumben, 9 tl yi ödememek için başka bi temsilciye kendi siparişlerimi verecektim

satım ben cilt rengi düzgünleştiren kremi eveline'nin zaten ve sattıgım kişi bi yan etkisi olmadıgını memnun kaldıgını bitince tekrar alacagını söyledi. dudak dolgunlaştıcıdan bahsetmişsin bi de renklileri var ve renksizi var dudaklarda etkisini 1kaç dakika içinde görebiliosun dudakaki kıvrımları doldurup şişirio
teşekkür ederim canım yeni katolog geldi elime ya şahane......... ama nasıl müşteriye dönüştürez 4tane katolog var elimde arkadaş çevremede dağıtacağım ama henüz hiç bir ürünü denemedim ama çok kişiden netten yani ürünlerin süper olduklarını duydum bu bize gelişfiyatları hakkında bilgim yok ona nasıl ulaşırım beni kuzenim netten üye yaptı katologlarıda eşim getirdi ülkerden........

Bugün bende dore tesilcisi oldum..İnşallah güzel satışlar yaparız..Bende önce kendime almayı düşünüyorum..Kullanmadan sağlıklı satışlar yapamam diye düşünüyorum..Bizde bilgilerimizi burada paylaşalım..:teytey:

teşekkür ederim canım yeni katolog geldi elime ya şahane......... ama nasıl müşteriye dönüştürez 4tane katolog var elimde arkadaş çevremede dağıtacağım ama henüz hiç bir ürünü denemedim ama çok kişiden netten yani ürünlerin süper olduklarını duydum bu bize gelişfiyatları hakkında bilgim yok ona nasıl ulaşırım beni kuzenim netten üye yaptı katologlarıda eşim getirdi ülkerden........

canım o kataloglarla birlite sana geliş fiyat listesi de gelcekti gelmedi mi şimdi o elindeki katalogları cevrene dagıt oturmalarında kişilere ürünleri göster tanıt otomatikman satılcak onlar

Bugün bende dore tesilcisi oldum..İnşallah güzel satışlar yaparız..Bende önce kendime almayı düşünüyorum..Kullanmadan sağlıklı satışlar yapamam diye düşünüyorum..Bizde bilgilerimizi burada paylaşalım..:teytey:

keisnlikle öyle bende önce kendime aldım dolayısıyla insanlara daha rahat satıs yapabilosun

Back