• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dore Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

geçen hafta 100 tllik alışveriş yaptım dore yapan birinden.

asansörlü göz kalemleri vardı eveline marka. vasatın altı. kazık gibi sert. aynı şekilde dudak kalemi de öyle.
parfüm aldım, fena değil. ama açıkcası 40 tllik değil de böyle 10tllik parfümler gibi kokuyor, bir ağırlığı kalıcılığı yok. ve çok bilinen bir parfümün taklidi gibiydi.
vücut kremi aldım selülite karşı, bakalım yarayacak mı. pek inanmıyorum ya.

bende negatif izlenim bıraktı dore. bir daha alışveriş yaparmıyım bilmiyorum. belki far veya allıklarda çok çok indirim olursa denemek için alırım.

dore ülkerin kuruluşu dolayısıyla hiçbir sorun yaşamıyorum ürünleri iade veye değişime verebiliyoruz .ben bir yıldır üyeliğini yapıyorum gayette memnunum alt ekibimi oluşturdum üyelerim olddduğu için sürekli hediye kazanma şansım oluyor her hafta kampanya oluyor 130,00 tl lik siparişe bu hafta katolog değeri 33,00tl olan saklama kabını 1tl ye aldım bunun gibi her hafta fırsatları oluyor üye olmak isteyenlere yardımcı olabilirim....

asansörlü göz kalemleri vardı eveline marka. vasatın altı. kazık gibi sert. aynı şekilde dudak kalemi de öyle.
parfüm aldım, fena değil. ama açıkcası 40 tllik değil de böyle 10tllik parfümler gibi kokuyor, bir ağırlığı kalıcılığı yok. ve çok bilinen bir parfümün taklidi gibiydi.

bende negatif izlenim bıraktı dore. bir daha alışveriş yaparmıyım bilmiyorum. belki far veya allıklarda çok çok indirim olursa denemek için alırım.

merhabalar;
Valla yapan biri olaraktan müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir bu yazdıklarınızı bölgeye İleteceğim.İnsanlarımızın tercihleri farklı olduğu için size hitap edeleni henüz belki bulmuş değilsiniz ..Size tavsiyem mutfak eşyalarını yada süs eşyalarını birde denemeniz ..

İade hakkınız var temsicinize memnuniyetsizliğinizi belirterek iade edebilirsiniz ..

ya arkadaşlar bnde temsicikten önce üye olup kendime almayı düşünüyorum m eşyalarından biri beni özelden bilgilendirirmi üyelik şartları neler diye

Bence bu ayın en güzel kampanyası 40 tl alışveriş e yüz lekelerini ve çilleri açan beyazlatıcı, kırışık önleyici gündüz kremin 17 tl oluşu.. hem de 30 güneş koruma faktörlü.

kapış kapış gidecek.. şimdiden 3 kişi istedi bile.

ve geçen ay yeni kataloğa giren VERY ME adlı parfüm de bence gayet başarılı .. çok sevdik kokusunu çilek çilek yaz yaz kokuyor ve kalıcı da her zamanki gibi

arkadaslar yorumlarınızı okumadım ne dusunuyorsunuz dore hakkında bılmıyorum ben kız yurdunda kalıyorum ve dore temsılcılıgı yaptım ıyı urunler sattım ama kazancını begendım bırsey kazandım dıyemem. veeee urunlerı rezalet arkadaslarım hakkını helal etsın bende kendıme ve aıleme neler neler aldm hepsı berbattı. parfumlerıne guzel dıyen bırı olabılecegını dusunemıyorum bıle bıldıgın marka parfumlerın taklıdı hepsı. ben bır ara 305 femme ye takmıstım kac kutu aldm. aılem de hastası ıdı. tek orjınal o sanıyordumkı sonra onunda unlu bır markanın taklıdı oldugunu gordum. ısabelle dupont rujları hosuma gıdıyodu ama dore cok pahalıya satıyordu bence. eller ıcın sekerlı bır peelıngı vardı onu hala kullanıyorum ıyı ıdı. yuz ve goz ıcın olan makyaj temızleyıcısı 3 u bır arada vardı onu da severek kullandım. ama ıcındekı malzemelerı hatırlamıyorum belkı paraben falan ıcerıyo olabılır. venus urunlerınıde begenmedım yanı. zaten arka sayfalardakı ev urunlerı ınanılmaz pahalı kendım 35 lıraya aldıgım kek kalıbının aynısını rızede 10 lıraya gordm. kesınlıkle o paraya deger tek bır urunu yok zaten oyle kalıtelı urunu hıc yok. ustelık ben kac ay sipariş vermedım. biri bana sormadan adıma sıparıs vermıs artık o derecede etıklık sınırını asmıslar. mesaj geldı sipariş var dıye hemen aradım ıptal ettım aylarca uğrastım uyelıgımı ıptal ettıremedım. temsılcım ve bır ustu bana ne rezıllıkler ettı en son sızı dava edecem dedım ancak oyle telefonu actılar ondada kustahca kucumsedıler. sıkayetver.com sayesınde ıptal ettım uyelıgımı. sırf ulker dıye katıldım ama sattıgı urunler yerlı olmadıktan sonra ne anlamı var. gercekten urunlerı cok pahalı asla ıstedıklerı paraya degmez. ben bın pişman oldum aklınıza takılan bır urunu varsa fıkrımı soylerım.

arkadaşım satıyormuş geçenlerde alayım bişeyler bende diye atladım atlamaz olaydım baya bişeler sipariş ettim. özellile rimel berbattı ya

hem satışını yapıyorum hemde temsilciliğini yapıyorum ve gerçekten süper ürünleri burasa'dan üye olmak için hemde ürünleri temsilci fiyatıyla almak için bana ulaşabilirsiniz şimdi tam zamanı...

hem satışını yapıyorum hemde temsilciliğini yapıyorum ve gerçekten süper ürünleri burasa'dan üye olmak için hemde ürünleri temsilci fiyatıyla almak için bana ulaşabilirsiniz şimdi tam zamanı...

Ya ben de dore satiyorum da akne giderici nasil tam guvenemedim eveline iyi mi yardımcı okursan Cok sevinirim ben yeniyim henüz

kızlar bende üyelik yapmayı planlıyorum da bir sorum olacak bu ay üyelik yapana parfüm hediyesi var mı????

Kızlar fatura ödemesini nasıl yapıyoruz? Yeni üye oldum, Ziraat Bankası ATM'den ek ücret ödemeden fatura tutarını yatırmam mümkün mü acaba sitede böyle bir şey gördüm. Daha önce bankayla bir iki kez dışında hiç işim olmadığı için tereddüt ettim. :50: Yardımcı olabilecek biri var mı aranızda acaba ya?

Kızlar fatura ödemesini nasıl yapıyoruz? Yeni üye oldum, Ziraat Bankası ATM'den ek ücret ödemeden fatura tutarını yatırmam mümkün mü acaba sitede böyle bir şey gördüm. Daha önce bankayla bir iki kez dışında hiç işim olmadığı için tereddüt ettim. :50: Yardımcı olabilecek biri var mı aranızda acaba ya?

ziraat bankası atm den hesap no girerek yatırmıştım bir kez ek ücret almıyorlar.sorun olmadı. ama atm den uğraşmak bana zor geldi ve siparişi verirken kredi kartıyla ödüyorum daha kolay geldi bana. ama tabi peşin ödemiş oluyorsun kredi kartının hesap kesim tarihine göre ayarlayabilirsin

Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda dore ürünleri kullanan var mı?hangi ürünleri sorunsuz acaba???

Ürün kaliteleri göreceli bazı arkadaslar ürünleri begenmezken o üründen en az 20 tane satış yaptıgımı fark edıyorum mutfak urunlerı kalıtelı kullanıma gore degişiyo genel olarak gercekten kalıtelı urunlerı olan bır fırma coğu arkadar uye oldum fakat urunlerım gelmemıs demıs fakat hedıye gönderımınde herhangı bır aksaklık yok benım altımdakı uyelerde herhangı bır sorun yasamadılar lıderlerın temsılcısıyle ılgılenmesı gerekıyo istanbul ilinden soru sormak ve sıparıs konusunda kafası karısan herkeze yardımcı olabaılırım

Back