- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Biri ozet gecseeBizde anlasak bi
Yorumları okuyunBiri ozet gecsee
Valla biraz bakmaya çalıştımda pek bi şey anlayamadım. Kim erkek, kim kimin nesi, çözemedim.Baksaydin iydi
konu neden kapanmadı veya kilitlenmedi?Arkadaşlar geyikten gideceksiniz. toplu kıyım ,demedi demeyin
adminler yok şu anda ondan. benimde bu tarz konuları kapama yetkim yokkonu neden kapanmadı veya kilitlenmedi?
kendi itiraf etti ve alay etti.
anlayamıyorum....
Konuyu acan erkekmis sonrada fake oldugu anlaşıldı bizle dalga gecti mal siniz diyeValla biraz bakmaya çalıştımda pek bi şey anlayamadım. Kim erkek, kim kimin nesi, çözemedim.
Konuyu acan erkekmis sonrada fake oldugu anlaşıldı bizle dalga gecti mal siniz diye
Evet bide gulden bacı vardısonra gülden çıktı meydana ve olan oldu....
O zaman alkışlayalım. Ah şu boş insanlar.. Neyse şu foto koyan gülden nerden çıkmışKonuyu acan erkekmis sonrada fake oldugu anlaşıldı bizle dalga gecti mal siniz diye
Offff çok eğleniyorum yatam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha
O zaman alkışlayalım. Ah şu boş insanlar.. Neyse şu foto koyan gülden nerden çıkmış
Gulde bacida ortaya atti kendini oda erkekmis heralde bayanlar sagolsun deşifre ettilerO zaman alkışlayalım. Ah şu boş insanlar.. Neyse şu foto koyan gülden nerden çıkmış
Offff çok eğleniyorum yatam 30 sayfa tebrik mesajı geldi işte kadınlar kulübü bu kadar cahil bir kitle:) "biz 30 sayfa tebrik yazdık şu cahilliğimize şu sitedeki kitlenin öküzlüğüne bak" demiyorsunuz hala mesaj atıyolar gülerken bayılcam hhahahahahahaha cahil ev kadınları ayh ahahaha