-
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Evet evet cok guzel olacaklar bizde ayni düşüncelerimizi paylaştık konu sahibiyle dogurabilirse tabiYa düşünsenize ilerde 17 yaşlarında 4 tane genç kızınız olucak ne kadar güzeeel tebrik ederim zorlukları boşverin keyif almaya bakınn
yemin ediyorum laptopa kafa atmak suretiyle intihar edicem kendimi
konu sahte arkadaşım, ortada ne bebek var ne anne, konu sahibi erkek
Yoo yoo hayir sakin ol ve o laptopu yavasca yere birak.yemin ediyorum laptopa kafa atmak suretiyle intihar edicem kendimi
onu bize versinler 4 değil valla 10 doğurturuz biz o embesileEvet evet cok guzel olacaklar bizde ayni düşüncelerimizi paylaştık konu sahibiyle dogurabilirse tabi
Ya düşünsenize ilerde 17 yaşlarında 4 tane genç kızınız olucak ne kadar güzeeel tebrik ederim zorlukları boşverin keyif almaya bakınn
Aynenonu bize versinler 4 değil valla 10 doğurturuz biz o embesile
elbette ki konunun sahte olmasını dert etmiyorum, neden edeyim? neredeyse her gelen ilk mesajı okuyup yorum yapıyor olmuş 75 sayfa acaba ne konuşulmuş 75 sayfa diye sonlara doğru bir göz atılmıyor, ha bu da dert değil ama bence ilginç.sanki tek sahte konu bu
bukadar dert etmeyin
Erkek ama hayalleri 4 çocuklu, bir muhendis Kocalı ve iki üvey evlatli kadın olma yönünde tek eksiği buTam da erkek demiyelim de
Kendi açıkladı mal kadinlar diye hemen inaniyorsunuz yazmışErkek oldugunu nerden anladınız bebekler ya tum konuyu okumadım