- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Urduca değil de cince olabilir mi acaba kullandığı dilbni yalanci yptilar allah boliyo ya o goruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Urduca değil de cince olabilir mi acaba kullandığı dilbni yalanci yptilar allah boliyo ya o goruyor
Doğru konuş biz öyle ayıplı şeyler yapmayız.
Gercekten okuma yoksunuyuz insan iki yorum okusa anlarNeyi anlamıyorum biliyor musunuz? 70 sayfa yazılan bir konuda "yahu bunlar ne konuşmuşlar" demeden ilk mesaja yazılan yorumları anlamıyorum.. Hala hayırlı olsun diyorlar yahu.. he oldu oldu hayırlı oldu..
Arkamdaki yigen
son sayfadan iki mesaj okusalar yetecekNeyi anlamıyorum biliyor musunuz? 70 sayfa yazılan bir konuda "yahu bunlar ne konuşmuşlar" demeden ilk mesaja yazılan yorumları anlamıyorum.. Hala hayırlı olsun diyorlar yahu.. he oldu oldu hayırlı oldu..
AllAh biliyor aglicm simdi bni sikiyorsunuz
Allahin cezasi..
Keske siteye tc kimlik nosu ile uye olunsa..
Çok şey kacirdin adami dogurttukNoolmus burda -.-
Konu sahte arkadaşım
arkadaşım konu fake diye bas bas bağırılıyor. sadece başlığı okuyup yorum yapmayın,ara ara yorumlardan da okuyun.
Aa fena karışmış burası. Son yorumlara bakmadıydım ben.Maşallah
Baksaydin iydiAa fena karışmış burası. Son yorumlara bakmadıydım ben.
Çok şey kacirdin adami dogurttuk
Çok şey kacirdin adami dogurttuk
Bizde anlasak biSabah ilk okudugumda hic inanmamistim zaten 4uz falan ah bu insanlar ne anliyorlarsa sahte konulardan :)