Dördüz kızlara hamileyim!

Nosol do öğlöndömm hohoho

Gerizekalı. Tıbbi olarak tek yumurta çift sarılı falan engin bilgim yok lakin bir kadın zaten dördüz hamile kalsa geriye kalan üvey evlatları değil ben bu bebeleri nasıl büyütcem nasıl doyurcam nasıl bakıcam diye dert eder. Fake olduğun burdan belliydi cevap dahi vermedim okudum da. Ancak sen napmışsın hiç tanımadığın insanlardan samimi tebrikler aldığın için oturduğun yerde ağzını ayırıp eşek gibi kişnemiş, akıldan fukara beyninle kendi santimlik çapında eğlence yaratmışsın. Kişinin güldüğü şey zeka seviyesini gösterir bunu da bi kenara not et de bi dahaki sefere aygır gibi gülmeden önce kendini dizginlersin belki.

Nasıl 3 ayda anlaşıldı cinsiyet demiştim buram buram fake kokuyordu ama kk kadınlarının hamilelik diyince algıları kapanıyor yahu :)
Anlamadığım böyle bi fake konu açmanın kime ne yararı var?

Ben erkek olsam şahsen bu kadar kendimi gebe bıraktırıp 4'üz sahibi olup kendimi moda tasarımcısı eşimi iç mimar yapmam..

Sanırım abimiz pasif ! Aktif olaydı başka ugraşlar bulurdu kendine..

Kadın olmaya sürekli gebe kalmaya meyilli bir hali var ki düşman başına !

Yazık la kimin çocuguysa babası da benim ERRRRRKEK (!) evladım var diye seviniyordur haberi olmadan..

Hepiniz cahilsiniz iste bunu kabul edin gidin ev supurun yemek yapın çocuk dogurun...

Superzeka arkadaşta o küçük beyniyle insanları nasıl kandiririm diye yorsun dursun

Bu kadar ileri zekadaki arkadaşın şuraya yaptığını tubitaka göndersek kesin ise alırlar çünkü bu zekaya dünyanın ihtiyacı var...

Bos beyinler ne yapar konusuna ornek teşkil eden bu kisiden eminim çok faydalanacaklar...

Hiçte inandırıcı gelmemişti bana yorumda yazmamıştım.demek hislerim doğruymuş.

Nasıl 3 ayda anlaşıldı cinsiyet demiştim buram buram fake kokuyordu ama kk kadınlarının hamilelik diyince algıları kapanıyor yahu :)
Anlamadığım böyle bi fake konu açmanın kime ne yararı var?
Ah hep benim senin mesajini alınti yyapip belli olur yazmam ile gitti o konu

Bu konuda saydırmak serbest olaydı eyiydi be yaa ne kadar gerizekalı bir beyin ki kendini imha etmiş milletin heyecanıyla iyi dilekleriyle dalga geçiyor. Bu kadarmi zavallisin bu kadarmı embesilsin! Yazik aldığın oksijene yazık. Müsvedde parçası! Bu kadar insanın hakkına girmek ileride sana çok acı verecek. Gereksiz. Çöplük!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…