Dördüz kızlara hamileyim!

Sanırım tüm kadınların gebelikle kafayı bozması gerektiği yönünde bir dünya görüşüne! sahip bu arkadaş. Komik olma yahu herkes bilmek zorunda mı ben ilk soru sorarak ( doğalmı oldu ) diye olay gercek mi anlamaya çalıştım ama senin işsizliğine çare yok maalesef 2 gün sonra yine gelirsin... Açta bi kitap oku böyle sacmalıklarla ruhunu öldüreceğine...

Kazen açıklasin gerçek kimliğini bence

Bunun için like toplayalim :KK70:
aynen onlar nasıl, ekşiden inciden bilimum siteden buraya akın yapıyorlarsa bize de kimlikleri açıklansın biz de onların facebooklarını trolleyelim.
bir tanesine yapıp ibreti alem için yaydık mı, bak bir daha yapıyorlar mı :KK70:

konuyu açan malın önde gideni arkadaş, cahillikle çoğul gebelik bilgisinin ne alakası var? çoğul gebelik hakkında birşey bilmiyor diye bir insan nasıl cahil olur? harbiden gerizekalısın sen, ailendeki kadınlara git sor bakalım % kaç olasılıkla dördüz gebelik doğal yollardan olurmuş? verdikleri cevapları da gel yaz buraya ama :KK14:

aynen onlar nasıl, ekşiden inciden bilimum siteden buraya akın yapıyorlarsa bize de kimlikleri açıklansın biz de onların facebooklarını trolleyelim.
bir tanesine yapıp ibreti alem için yaydık mı, bak bir daha yapıyorlar mı :KK70:
Bi ara açıklıyor du ama bıraktı artık belki bu konuda bi istisna yapar

aynı şekilde
bir de yazdıklarına bakınca
site sahipleri bunun gerçek kimliğini açıklasa da bence ibreti alem için fake konu açanlara çok iyi olurdu
biz de eğlenelim
Aynen kimliği açıklanmalı bizde hangi erkek üye bu kadar hamileliğe özeniyor öğrenmiş olurduk. :)))

Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:
Him esin icin yap bnce bunu hm ogullarida seni annesi gibi gorurler onlra sevgi vr onlrnda ihtiyaci vr zor durum aslinda buyk bir sorumluluk

X