- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
- Konu Sahibi Cara Delevingne
Bence yapay Rahim ile çözüm bulunabilir bu malın derdine belki dört tane olmaz ama olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha mantıklı !Yok ya direkt tüpü abimize monte edelim.
Bu ürün fazlasina ancak arabalara takılan lpg tüpü gerekir başka tüp kurtarmazYok ya direkt tüpü abimize monte edelim.
aynı şekildeHiçte inandırıcı gelmemişti bana yorumda yazmamıştım.demek hislerim doğruymuş.
aynen onlar nasıl, ekşiden inciden bilimum siteden buraya akın yapıyorlarsa bize de kimlikleri açıklansın biz de onların facebooklarını trolleyelim.Kazen açıklasin gerçek kimliğini bence
Bunun için like toplayalim
Bi ara açıklıyor du ama bıraktı artık belki bu konuda bi istisna yaparaynen onlar nasıl, ekşiden inciden bilimum siteden buraya akın yapıyorlarsa bize de kimlikleri açıklansın biz de onların facebooklarını trolleyelim.
bir tanesine yapıp ibreti alem için yaydık mı, bak bir daha yapıyorlar mı
Aynen kimliği açıklanmalı bizde hangi erkek üye bu kadar hamileliğe özeniyor öğrenmiş olurduk. :)))aynı şekilde
bir de yazdıklarına bakınca
site sahipleri bunun gerçek kimliğini açıklasa da bence ibreti alem için fake konu açanlara çok iyi olurdu
biz de eğlenelim
Him esin icin yap bnce bunu hm ogullarida seni annesi gibi gorurler onlra sevgi vr onlrnda ihtiyaci vr zor durum aslinda buyk bir sorumlulukSelam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
yapsa keşke, gidip dördüzlerin hayırlı olsun şekerim yazmak istiyorum arkadaşın face profiline, çok canım çektiBi ara açıklıyor du ama bıraktı artık belki bu konuda bi istisna yapar
umudunu yetirmeKaç çocuğunuz var? Sizin de olur neden olmasın ki? ☺
Bu muhteşem bi fikir bizide cagir hemen gelirikAçıklansın ama faceden tebrik etmek felan kesmez beni , iki ebe alırım bi kaç da hemşire yanıma kapısına doğuma giderim , doğuttururuz herifi
Pişt.. Konu sahibi sap çıktı.Him esin icin yap bnce bunu hm ogullarida seni annesi gibi gorurler onlra sevgi vr onlrnda ihtiyaci vr zor durum aslinda buyk bir sorumluluk
Him esin icin yap bnce bunu hm ogullarida seni annesi gibi gorurler onlra sevgi vr onlrnda ihtiyaci vr zor durum aslinda buyk bir sorumluluk