sağol canım cevabın için, bebişlerin de hayırlı uğurlu olsun, dilerim hep mutlu olursunz. 1 hafta önce demet hanıma gittim, memnun kaldım ilgiliydi, hastane derseniz zaten çok temiz ve herkes güleryüzlü. ultrasonda bebişimi benden çok sevdi desem yeridir hareketlerine güldü ve uzun uzun bana da gösterdi, eski dr.umun ultrasonda bakması 2 dakika falan sürüyordu, demet hanım çok tatlıydı hareketlerini kendi de taklit ederek bana gösterdi, gerçekten bebekleri seviyor sanırım.
bu arada ben Avusturya Sen Jorja gidiyordum, bir arkadaş da orası çok eski bir hastane bence vazgeçme demişti. ama ben orada dr.umun konuşmaması dışında şöyle bir sorunla karşılaştım, bir muayene için eşimle sıra beklerken görevli masasında oturan kız pansuman bezi gibi birşey hazırlıyordu, hazırladığının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum pamukların etrafına sargı bezi sarıp onları poşetlere koyuyordu, öyle ulu orta bir masada bunu yapması bana çok ters gelmişken o sırada yere düşen bir pamuğu da alıp sarmaya devam etti, bunlar sonradan dezenfekte ediliyor olsa bile bana hiç steril gelmedi açıkçası, bu sebeple artık o hastaneye güvenmiyorum. Ama doranın tuvaletleri falan çok temizdi ben bir defa da memnun kalınabileceği kadar memnun kaldım açıkçası.