Dora Hospital- Dr. Demet Dikmen

merhabalar bende demet hanımın hastasıyım vatan hastanesinde iken tanıdım onu şimdi dora hastanesinde, çok ilgili ve bilgili bir doktor doğumumda banada çok yardımı dokundu normal doğuma yönlendirdi öylede olacaktı ama bizim ufaklık rahat durmadı kordon boynuna dolandığı için mecburen sezaryen oldum kendisi de yakın zamanda doğum yaptığı için her konuda anlıyor beni:) bu arada dora hastanesinde yaptım doğumumu herşeyden çok memnun kaldım sorunda yaşamadım gayet ilgili ve alakalı idiler.

merhabalar bende demet hanımın hastasıyım vatan hastanesinde iken tanıdım onu şimdi dora hastanesinde, çok ilgili ve bilgili bir doktor doğumumda banada çok yardımı dokundu normal doğuma yönlendirdi öylede olacaktı ama bizim ufaklık rahat durmadı kordon boynuna dolandığı için mecburen sezaryen oldum kendisi de yakın zamanda doğum yaptığı için her konuda anlıyor beni:) bu arada dora hastanesinde yaptım doğumumu herşeyden çok memnun kaldım sorunda yaşamadım gayet ilgili ve alakalı idiler.

sağol canım gerçekten yorumlarınız içimi rahatlatıyor, inşallah bizim de elektriklerimiz tutar bu iş biraz da elektrik meselesi anladığım kadarıyla :) çok teşekkür ederim, görüştükten sonra fikrimi bildireceğim

Merhaba arkadaşlar,

Ben Dora Hastanesi dışında başka bir doktora gidiyorum. Doktorum Bora Cengiz. Doktorumdan çok memnunum. Doğum yaptırdığı hastaneleri öğrendik bu sefer gittiğimiz kontrolde. Biri de Dora Hastanesiymiş. Hastane konusunda düşünceleriniz neler ve doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı? Doktor dışarıdan gelince fiyatta değişiklik oluyor mu acaba? Doktor konusunda hiçbir tereddütüm yok ancak fiyat konusu şu an çok önemli benim için. Malum doğuma manevi olarak hazırlanmak yetmiyor maddi hazırlık ta çok önemli. O yüzden cevaplarınızı bekliyorum.

merhaba
Dora Hastanesi çok iyi fakat Demet Hanım'ın o hastaneye yakıştığını düşünmüyorum.
Gitmenizi tavsiye etmem

bu konuda çok yanlış düşünüyorsunuz sanırım,ben 2 kızımı da Demet hanımın elinde doğdu,hatta ilk doğumum vatan hastanesindeyken oldu,1senedir de Dora hospital da ve ben uzak olduğum halde sırf Demet hanım için o hastaneye geldim.inanılmaz derecede memnunum,ve herkeze tavsiye ediyorum.kaç doktor sadece bir alodan sesinizi tanıyabilir,ve hatta çocuklarımın isimlerini dahi hatırlar.bence tam da Dora hastanesine yakışan bir doktor :34:

Merhaba kızlar,

2 ayımızı bitirdik bebişimle :) Şu ana kadar Avusturya Sen Jorj Hastanesi'ne gidiyordum işyerime çok yakın olduğu için ama bundan sonrası için Dora Hospital- Dr. Demet Dikmen'i bir denemek istiyorum. Hastane yeni olduğu için çok temiz ve aletlerin de yeni olduğunu biliyorum ama dr. hakkında sadece bir tane yorum okuyabildim nette, o da iyiydi ama yine de bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

ne derler bilirsiniz doktorunla kuaförünü asla deişme,işte tam bu söz Demet hanım için.çok iyi bir doktor 2 kızımıda o doğurttu eminim ki sizde memnun kalırsınız.hastane sanki hotel gibi çok rahat konforlu ve çok ilgilendiler benimle.

Merhaba arkadaşlar,

Ben Dora Hastanesi dışında başka bir doktora gidiyorum. Doktorum Bora Cengiz. Doktorumdan çok memnunum. Doğum yaptırdığı hastaneleri öğrendik bu sefer gittiğimiz kontrolde. Biri de Dora Hastanesiymiş. Hastane konusunda düşünceleriniz neler ve doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı? Doktor dışarıdan gelince fiyatta değişiklik oluyor mu acaba? Doktor konusunda hiçbir tereddütüm yok ancak fiyat konusu şu an çok önemli benim için. Malum doğuma manevi olarak hazırlanmak yetmiyor maddi hazırlık ta çok önemli. O yüzden cevaplarınızı bekliyorum.

bence siz en iyisi dora hastanesine gidin bir odaları,bebek bakımı yapılan yerleri gezin ki zaten göstericekler.demet hanımla da bir tanışın görüceksiniz ki hiç bir endişeniz kalmicak ve gönül rahatlıyla doğumunuzu gerçekleştiriceksiniz.aynen benim gibi. :1:

2 kızımıda demet hanımın eline doğdu,inanılmaz memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim.gözün kapalı güvenebilirsin

sağol canım cevabın için, bebişlerin de hayırlı uğurlu olsun, dilerim hep mutlu olursunz. 1 hafta önce demet hanıma gittim, memnun kaldım ilgiliydi, hastane derseniz zaten çok temiz ve herkes güleryüzlü. ultrasonda bebişimi benden çok sevdi desem yeridir hareketlerine güldü ve uzun uzun bana da gösterdi, eski dr.umun ultrasonda bakması 2 dakika falan sürüyordu, demet hanım çok tatlıydı hareketlerini kendi de taklit ederek bana gösterdi, gerçekten bebekleri seviyor sanırım.

bu arada ben Avusturya Sen Jorja gidiyordum, bir arkadaş da orası çok eski bir hastane bence vazgeçme demişti. ama ben orada dr.umun konuşmaması dışında şöyle bir sorunla karşılaştım, bir muayene için eşimle sıra beklerken görevli masasında oturan kız pansuman bezi gibi birşey hazırlıyordu, hazırladığının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum pamukların etrafına sargı bezi sarıp onları poşetlere koyuyordu, öyle ulu orta bir masada bunu yapması bana çok ters gelmişken o sırada yere düşen bir pamuğu da alıp sarmaya devam etti, bunlar sonradan dezenfekte ediliyor olsa bile bana hiç steril gelmedi açıkçası, bu sebeple artık o hastaneye güvenmiyorum. Ama doranın tuvaletleri falan çok temizdi ben bir defa da memnun kalınabileceği kadar memnun kaldım açıkçası.

sağol canım cevabın için, bebişlerin de hayırlı uğurlu olsun, dilerim hep mutlu olursunz. 1 hafta önce demet hanıma gittim, memnun kaldım ilgiliydi, hastane derseniz zaten çok temiz ve herkes güleryüzlü. ultrasonda bebişimi benden çok sevdi desem yeridir hareketlerine güldü ve uzun uzun bana da gösterdi, eski dr.umun ultrasonda bakması 2 dakika falan sürüyordu, demet hanım çok tatlıydı hareketlerini kendi de taklit ederek bana gösterdi, gerçekten bebekleri seviyor sanırım.

bu arada ben Avusturya Sen Jorja gidiyordum, bir arkadaş da orası çok eski bir hastane bence vazgeçme demişti. ama ben orada dr.umun konuşmaması dışında şöyle bir sorunla karşılaştım, bir muayene için eşimle sıra beklerken görevli masasında oturan kız pansuman bezi gibi birşey hazırlıyordu, hazırladığının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum pamukların etrafına sargı bezi sarıp onları poşetlere koyuyordu, öyle ulu orta bir masada bunu yapması bana çok ters gelmişken o sırada yere düşen bir pamuğu da alıp sarmaya devam etti, bunlar sonradan dezenfekte ediliyor olsa bile bana hiç steril gelmedi açıkçası, bu sebeple artık o hastaneye güvenmiyorum. Ama doranın tuvaletleri falan çok temizdi ben bir defa da memnun kalınabileceği kadar memnun kaldım açıkçası.

canım ben de demet hanıma gitmeyi düşünüyorum .yazılanları okudum.içim rahat şimdilik.ben daha yeni hamşleyim bi de ve ilk muayenem :1:
eşimin işinden dolayı akşam 5 buçuğa aldım randevuyu.umarım akşama kadar yorulup o halde ters bişeyler söylemez .sabaha mı alsaydım acaba randevuyu

Ben yeni Demet Dikmen'e gitmeye başlamıştım ve sevmiştim de ama Demet Hanım Dora'dan ayrılıyormuş. hangi hastaneye geçeceğini bilmiyorum. Bana göre de gayet iyi ve ilgili bir doktor, ultrasondan sizin bebeğinizi seven başka bi doktor da görmedim ki herhalde en az 6-7 doktor değiştirdim. doktorumu gittiği yerde takip etmeyi düşünüyorum ama umarım çok uzak yada çok pahalı bir hastaneye geçmez yoksa dora da kalıp yeni doktor kimmiş ona bakıcam zira dora gerçekten çok temiz ve güzel bir hastane.

Ben yeni Demet Dikmen'e gitmeye başlamıştım ve sevmiştim de ama Demet Hanım Dora'dan ayrılıyormuş. hangi hastaneye geçeceğini bilmiyorum. Bana göre de gayet iyi ve ilgili bir doktor, ultrasondan sizin bebeğinizi seven başka bi doktor da görmedim ki herhalde en az 6-7 doktor değiştirdim. doktorumu gittiği yerde takip etmeyi düşünüyorum ama umarım çok uzak yada çok pahalı bir hastaneye geçmez yoksa dora da kalıp yeni doktor kimmiş ona bakıcam zira dora gerçekten çok temiz ve güzel bir hastane.

Hangi hastaneye geçtiğiniz öğrenebildiniz mi acaba?

ben öğrendim. istanbul florence nightingale maalesef. zira bu florence grubunun çağlayanda açtığı yeni bi hastane. ben ilk sorduğumda değil sgk özel sigortalarla bile anlaşmaları belli değildi ve burda paket fiyat yok (dr +hastane) ikisine ayrı ücret ödüyorsun. o da yaklaşık 8000-10000 arası olur dediler. doğumuma 1 ay kaldı ve ben hem hastane hem dr. değiştirmek zorunda kaldım. resmen yıprandım bu arada. demet hanımı çok sevmiştim. umarım hastane koşulları rayına oturur. bu durumdan dolayı seven hastalarının demet hanımı da bırakmak zorunda kalması kötü bence.

Ben 2 ay önce oğlumu dora da doğurdum, Demet hanım sağolsun baştan beri istediğim normal doğumu yaptırdı bana. Hemde bebek iri ve kafası büyük diye tereddüt etmesine rağmen. Bu zamanda böyle dr zor bulunur arkadaşlar. Şimdi çağlayan florance nigthingale e geçmiş, henüz anlaşmaları yokmuş ama nişantaşında bir klinikte de yarı zamanlı çalışıyormuş. Özel sigortanız varsa oraya da gidebilirsiniz.

Ben 2 ay önce oğlumu dora da doğurdum, Demet hanım sağolsun baştan beri istediğim normal doğumu yaptırdı bana. Hemde bebek iri ve kafası büyük diye tereddüt etmesine rağmen. Bu zamanda böyle dr zor bulunur arkadaşlar. Şimdi çağlayan florance nigthingale e geçmiş, henüz anlaşmaları yokmuş ama nişantaşında bir klinikte de yarı zamanlı çalışıyormuş. Özel sigortanız varsa oraya da gidebilirsiniz.

Demet hanım Gaziosmanpaşa Küçükköyde ASYA HASTANESİnde başlamış kızlar. Gittim, çok güzel bir hastane,temiz,personel çok ilgili. Fiyatlar da oldukça uygun.Tavsiye ederim.

bende bu aydan itibaren Demet Hanıma gitmeye başlıyacağım. daha önce bir çok tanıdıgım onda doğum yaptı. kesinlikle işini severek yapan bir doktor.

merhabalar herkese, Demet Hanım şuan Bahçelievler Aile Hastanesinde, bende yeni başladım birçok hastane doktor dolaştıktan sonra keşfettim kendisini. Gittiğim diğer hastanelerde sadece para kazanmak adına birçok gereksiz işlem yapmak istediler ayrıca çocuk istediğimi belirtmeme rağmen moralimi bozup eve gönderdiler. Demet Hanım hem moralimi yükseltti hem de gereksiz hiçbir şey istemedi. Tavsiye ederim:cool:

Back
X