Dora Hospital- Dr. Demet Dikmen

bilgililgili

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.373
1
316
İstanbul
Merhaba kızlar,

2 ayımızı bitirdik bebişimle :) Şu ana kadar Avusturya Sen Jorj Hastanesi'ne gidiyordum işyerime çok yakın olduğu için ama bundan sonrası için Dora Hospital- Dr. Demet Dikmen'i bir denemek istiyorum. Hastane yeni olduğu için çok temiz ve aletlerin de yeni olduğunu biliyorum ama dr. hakkında sadece bir tane yorum okuyabildim nette, o da iyiydi ama yine de bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

2 ayımızı bitirdik bebişimle :) Şu ana kadar Avusturya Sen Jorj Hastanesi'ne gidiyordum işyerime çok yakın olduğu için ama bundan sonrası için Dora Hospital- Dr. Demet Dikmen'i bir denemek istiyorum. Hastane yeni olduğu için çok temiz ve aletlerin de yeni olduğunu biliyorum ama dr. hakkında sadece bir tane yorum okuyabildim nette, o da iyiydi ama yine de bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

merhaba..bende yeni hamileyim doraya gitmeyi düşünorum..gittikten sonra tecrübelerinizi yazarsanız memnun olurum..

merhaba..bende yeni hamileyim doraya gitmeyi düşünorum..gittikten sonra tecrübelerinizi yazarsanız memnun olurum..

aralık ayı içerisinde gitmeyi düşünüyorum canım, gittikten sonra yorumlarımı yazarım.

ben dorada doğum yaptım hiç pişman olmadım benim doktorum hakan pekerdi ama ayrıldı

evet hakan bey çok iyi bir dr.muş ama ayrılmış malesef doradan. peki hastaneden hemşirelerden ebelerden falan memnun kalmış mıydın canım?

Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin :) Dora Hastanesi'ni ben hiç duymadım. Avusturya Sen Jorj Hastanesi çok iyi bir hastane, ben de oraya gidiyorum :) Önümüzdeki bir kaç sene içerisinde bebek planlarımız var, başka bir yerde doğurmayı düşünmem... :) Yeni ve adını önceden duymadıgım bir hastanedense, köklü ve güvenilir bir hastane benim kişisel tercihim tabi...

Canım ben de hem öyle düşünerek hem de işyerime çok yakın olduğu için- yürüyerek 5 dakika sürüyor- o hastaneyi tercih ettim ilk başta ama benim sonuçta ilk gebeliğim ve bu konu hakkında hiçbirşey bilmiyorum, biraz bişeyler anlatılsın istiyorum ama muayene o kadar paldur küldür oluyor ki içeri girip çıkmam 5 dakikadan fazla sürmüyor. En son gittiğimde bebeğin kalp atışları için gitmiştik mesela ama ben görmedim bile, aletler çok eski zaten o ayrı bir konu, sonra dr. çıktı hemşire benim tansiyonuma falan baktı o sırada başka bir hasta kapıyı çaldı, hemşire bekleyen var diyerek neredeyse pantolonumun fermuarını bile kapatamadan beni dışarı çıkardı. hiçbir zaman doğru düzgün sıra olmamasına rağmen bu şekilde devamlı herşeyi acele acele yaptırtmalarından hiç hoşlanmıyorum.

o yüzden maalesef başka bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum.

kızlar ben Demet Dikmen'e 2 kere muayene oldum,, evet Hastane yazdığınız gibi mükemmel. Bütün aletler yeni, ortam tertemiz... Ama Demet Dikmen biraz sinirli gibi?! Sorulara ayrıntılı yanıt vermiyor ayrıca sürekli cebiyle konuşuyor muayene sırasında sürekli cebi çalıyor o da sağolsun açmayım demiyor yani :D keşke demet dikmen ayrılsa da bu güzelim hastaneye daha anlayışlı ve ilgilenen bi dr. gelse

kızlar ben Demet Dikmen'e 2 kere muayene oldum,, evet Hastane yazdığınız gibi mükemmel. Bütün aletler yeni, ortam tertemiz... Ama Demet Dikmen biraz sinirli gibi?! Sorulara ayrıntılı yanıt vermiyor ayrıca sürekli cebiyle konuşuyor muayene sırasında sürekli cebi çalıyor o da sağolsun açmayım demiyor yani :D keşke demet dikmen ayrılsa da bu güzelim hastaneye daha anlayışlı ve ilgilenen bi dr. gelse

merhaba
Dora Hastanesi çok iyi fakat Demet Hanım'ın o hastaneye yakıştığını düşünmüyorum.
Gitmenizi tavsiye etmem

sağolun kızlar cevaplarınız için, içim sıkıldı şimdi ya hafta sonu gitmeyi düşünüyordum önerebileceğiniz başka bir dr. var mı

aynen ben de çok umutluydum dora'dan ama demet dikmen'i tanıyınca içim sıkıldı. napsak? bu kalitede bu fiyata başka hastane yok gibi. önerilerinizi bekliyorumm ben de......

Arkadaşlar doğum çok pahalı dora hospitalda bebeğimi çok uygun fiyata ve kaliteli bir hastanede dünyaya getirdim bence dora hospital doğum olayına çok ticari bakmıyor pırıl pırıl bir yer aletler yeni benimlede Demet hanım ilgilendi ve doğum sonrasındada kafama takılan yüzlerce soruya cevaplar verdi şahsi cebini verdi ne zaman bi sıkıntım olsa arayıp cevap alabildim telefonunun sürekli çalması bence bu yüzden çok pozitif ve güleryüzlü bür insan burada yazılanlarla ona bence haksızlık yapılmış daha önce başka hastanede doğum yaptım gayretepe florance nightingale de doğum yaptım bir kamyon para ödedim doğum sonrası yüzüme bile bakmadılar madalyonun birde burasından bakmalısınız bence....

Arkadaşlar doğum çok pahalı dora hospitalda bebeğimi çok uygun fiyata ve kaliteli bir hastanede dünyaya getirdim bence dora hospital doğum olayına çok ticari bakmıyor pırıl pırıl bir yer aletler yeni benimlede Demet hanım ilgilendi ve doğum sonrasındada kafama takılan yüzlerce soruya cevaplar verdi şahsi cebini verdi ne zaman bi sıkıntım olsa arayıp cevap alabildim telefonunun sürekli çalması bence bu yüzden çok pozitif ve güleryüzlü bür insan burada yazılanlarla ona bence haksızlık yapılmış daha önce başka hastanede doğum yaptım gayretepe florance nightingale de doğum yaptım bir kamyon para ödedim doğum sonrası yüzüme bile bakmadılar madalyonun birde burasından bakmalısınız bence....

canım çok sağol yazdığın için ben de nedense halen denemek istiyorum dorayı, fiyat diğer hastaneler göre çok uygun gerçekten, sen nasıl doğum yaptın canım normal mi? demet hanım bu konuda nasıl bazıları sezeryan yanlısı oluyor biliyorsun.

çok sevindim cevap verdiğine en azından olumlu bir cevap oldu elimde :)

Canım ben sezeryan doğum yaptım demet hanım normal doğum konusunda çok ısrar etmesine rağmen ben ve eşim sezeryan doğum istedik oldukça sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim suna isminde bir kızım oldu 3650 gr 51cm ilk gün bayağı ağrım oldu ama ertesi gün çok rahattım gerek hastane ekibi gerekse demet hanım benimli çok ilgilendiler saolsunlar başka aklına takılan bir soru olursa sor canım seni çok iyi anlıyorum

Canım ben sezeryan doğum yaptım demet hanım normal doğum konusunda çok ısrar etmesine rağmen ben ve eşim sezeryan doğum istedik oldukça sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim suna isminde bir kızım oldu 3650 gr 51cm ilk gün bayağı ağrım oldu ama ertesi gün çok rahattım gerek hastane ekibi gerekse demet hanım benimli çok ilgilendiler saolsunlar başka aklına takılan bir soru olursa sor canım seni çok iyi anlıyorum

tekrar sağol canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. sunacığı da Allah sizlere bağışlasın, herşeyin güzel geçmiş anladığım kadarıyla çok sevindim adına.

eşim şehir dışında istanbulun hali de malum bu aralar heryer kar, buz. eşim gelsin gideceğim dora.ya

kendine iyi bak canım. arada aklıma bişey gelirse sana danışacağım:34:

Back
X