doqum sonrası eşlerinizle araniz nasil:(

Belki sende çok hassas bir dönemde olduğun her şey gözüne batıyordur.Geçici bir süreçtir.Önce sen huzurlu ve mutlu olmaya,anneliğin tadını çıkarmaya çalış.Mutlaka değişecektir,düzelecektir.Lütfen kaygılanma,aklına kötü şeyler getirme.Büyük olasılıkla yeni hayatınıza alışma sürecindeki sıkıntılardır.Birde bebekten önce nasıldır ilişkiniz,uyumlu bir çift miydiniz?

Ne kadar da ana kuzusu bir erkek. Niye evlenmiş onu anlamadım annesi turşusunu kursaymış. O çocuğu da sen tek başına yapmadın babalığa hazır değilse yapmasaymış, ha bir şekilde o çocuk olmuş artık alıp cami avlusuna bıraksın o zaman tövbe tövbe. Hamileliği doğum acısını kendi çekmiş gibi bi de hazır değilmiş

Cildiriyorum boyle konulara.
Cidden cildiriyorum.
Daha g yerine q kullanan 22 yasindaki cocuk sacma sapan bir evlilik yapiyor, ustune tatli niyetine cocugu ekliyor.
Yahu bir insan hic mi sonraki adimini dusunmez.
Kimsenin esi seninki gibi degil arkadasim, oyle olanlar da tekmeyi basip yoluna bakıyor.

benim anladigim,esi annesinin karsi dairesinde oturmak istemis,konu sahibi kabul etmemis buyuzden kvden uzakta oturuyorlar..sorun su ki adam anneye cok duskun ve anneyi aradigi zaman ayrilik cok zor diye yakiniyormus annesine..

sevgili konu sahibi,genceciksin,Allah bekletmemis melegini kucagina vermis.kuzucuk daha 2 aylik,sen kendini uzme ki o da uzulmesin stres olmasin.
Yavrun buyuyecek,biraz sabir ozaman esinle birbirinize biraz daha fazla zaman ayirabileceksiniz.
Esinin ilgi duydugu konular yok mu,onlarla ilgili konu ac..tlfla ugrastiginda komik bi video bul onu izletmek icin yanina cagir filan..hani sitem ederek yanina cagirdikca daha cok kacar..
bebegini kucagina al,baba temali sarkilar soyleyerek yanina gidin beraber,gozu agzi sana ne de cok benziyor diye alttan ver gazi..
araniz yumusadigi zamanda guzelce sor bakalim neden onun bunun profiline bakiyormus..
Sende lohusalik huznu var,esinde babalik depresyonu buyuk ihtimal,bu sureci nekadar hasarsiz atlatirsaniz ileride o kadar kolay toparlanirsiniz..
Cok dogru anlamissinz tesekkur ederim... Bebgim uyanikti yazamadim tam turkce olarak... Bide boyle deneyecegim ilginiz ve cevabiniz icin tesekkur ederim bebek bensiz susmuyor diye gece ayni yatmiyoruz bide o gelincede bebekle ilgilendgm icin daha zor kolik bi bebek sanirsam ki aksamlari cok agliyor devamli hoplatiyorum oda yanimdan ayriliyor...

Belki sende çok hassas bir dönemde olduğun her şey gözüne batıyordur.Geçici bir süreçtir.Önce sen huzurlu ve mutlu olmaya,anneliğin tadını çıkarmaya çalış.Mutlaka değişecektir,düzelecektir.Lütfen kaygılanma,aklına kötü şeyler getirme.Büyük olasılıkla yeni hayatınıza alışma sürecindeki sıkıntılardır.Birde bebekten önce nasıldır ilişkiniz,uyumlu bir çift miydiniz?
Gorucu usulu qibi biseydi evliliqimiz ama hep problemliydi buyuk problemler olmasa da esya alinirken problem gelinlik bakilirken problem gelin alisverisinde annesinin bayilmasi yemek takimi alirken annesinin arabanin onune atlamasi oglum evdn degil elden gitti diyerek problem cikarmasi kayin babanin pinti olusu esimin kendi capinca luksuyati... Evlilik sonrasi esimin benden onceki hayatindaki borclari ...

Cildiriyorum boyle konulara.
Cidden cildiriyorum.
Daha g yerine q kullanan 22 yasindaki cocuk sacma sapan bir evlilik yapiyor, ustune tatli niyetine cocugu ekliyor.
Yahu bir insan hic mi sonraki adimini dusunmez.
Kimsenin esi seninki gibi degil arkadasim, oyle olanlar da tekmeyi basip yoluna bakıyor.
G yerine q kullanmam nerenize batiyor

Ne kadar da ana kuzusu bir erkek. Niye evlenmiş onu anlamadım annesi turşusunu kursaymış. O çocuğu da sen tek başına yapmadın babalığa hazır değilse yapmasaymış, ha bir şekilde o çocuk olmuş artık alıp cami avlusuna bıraksın o zaman tövbe tövbe. Hamileliği doğum acısını kendi çekmiş gibi bi de hazır değilmiş
Gerckten yasim birazda ufak ... Benden buyuk biri hayati kavramistir diye baslamistim ama malesef...

Trip at nasıl ayrı odada saatlerce .. İşini hallet bu bebekle bn ilgilenrm de çık odadan. Uzn sürede konuşma. Tepkini anlasın. Nasıl içinz rahat ediyo başka odada telfnla uğraşırken :KK12:ben olsam içim içimi yer. Kesnlikle izn vermem
Eşim bna sen yukarı odana çık bn 10 dk dan geliyorum dese ona bile küsüyorum . İstemiyosan hç gelme diyorum . 10 dk geçmeden gelio :KK53:
Yanındada telfonla uğraşabilr bunun farkında mısn. Farklı oda oldğna göre Özel bşi yapmıyodur inşallah

Gerckten yasim birazda ufak ... Benden buyuk biri hayati kavramistir diye baslamistim ama malesef...
Yok yok yaşla olmuyo o işler. Sorumluluk duygusu kişilikle ilgili. Hayır yani o yaşta istemeden hamile kaldıysan senin psikolojinin bozulması gerek. Onun da sana destek olması gerek bunu atlatman için. Sen hamileyken hiç cinnet geçirip evi ona dar etmemişsin bence bu rahatlığı ondan.

Trip at nasıl ayrı odada saatlerce .. İşini hallet bu bebekle bn ilgilenrm de çık odadan. Uzn sürede konuşma. Tepkini anlasın. Nasıl içinz rahat ediyo başka odada telfnla uğraşırken :KK12:ben olsam içim içimi yer. Kesnlikle izn vermem
Eşim bna sen yukarı odana çık bn 10 dk dan geliyorum dese ona bile küsüyorum . İstemiyosan hç gelme diyorum . 10 dk geçmeden gelio :KK53:
Yanındada telfonla uğraşabilr bunun farkında mısn. Farklı oda oldğna göre Özel bşi yapmıyodur inşallah
Ozel bisey mi ne bilmiyorum ama su yazilanlari dusununce annesine gidemeyip ozleminden ve bu agir yukdn dolayi boyle galiba diye dusunmeden edemiyorum ailesinin yannda pohpohlu bi adam anne ile bag feci kuvvetli evlnip elektrk su odeyip bebek de gelince ailesini ozledi zaten annesi demisti sende calis o bu yuku kaldiramaz diye

Sen bu adamı seviyor musun? Bu adam seni seviyor mu? Bu çok önemli.Evliliğin ilk yılları ve nişanlılık dönemi zaten bir çok insanda zor geçer. Kayınvaliden anlaşılan manyak ama kimin ki değil ki?İnan bana ilk bir sene o kadından bahsederken elim kolum titrerdi,kendimi sürekli haksızlığa uğramış gibi hissederdim.Ama zamanla geçiyor.Biraz akıllı ol,ağlasa da zırlasa da kendini yerlere atsa da oğlu uçtu yuvadan :KK49:Evliliğin için ama en önemlisi kendi iç huzurun için mücadeleci ol.Çok umutsuz ve kabullenmişsin bir toparlan kendine gel.

Kor
Yok yok yaşla olmuyo o işler. Sorumluluk duygusu kişilikle ilgili. Hayır yani o yaşta istemeden hamile kaldıysan senin psikolojinin bozulması gerek. Onun da sana destek olması gerek bunu atlatman için. Sen hamileyken hiç cinnet geçirip evi ona dar etmemişsin bence bu rahatlığı ondan.
Rahatti hamileligim
Rahatti hamileligim hamilelik boyunca ve bebek masraflarini bile annem karsiladi... As ermedim bile . gayet relaksdi hamileligim

Ay şu erkek annelerini birtürlü anlayamıyorum!!Çocuğa sorumluluk verilsin erkek çocuğu bu ya kızı erkeği aynı gerçi ama..Kayınvalidem yemeği eşimin yatağına getirdi geçen sinirden fıttırdım anne napıyosun ben zorlanıyorum sonra dedim..Ben öyle dedikçe inadına daha fazla yapıyor:KK53:gıcık ediyor beni!!Al birtane daha pış pış vakası hanımlar!!çocuklarınıza bunu yapmayın sorumluluk verin ki hayatlarını kendi başlarına kurabilsinler!!

X