doqum sonrası eşlerinizle araniz nasil:(

o sizin yaniniza gelmiyorsa siz onun yanina gitseniz
gece uyumuyormu bebek, sarilip uyuma falan yokmu ?
bilemedim valla simdi sizdeki durumu, herkes 1 çocukla sizin gibi olsaydi ( sogukluk girseydi ) insan oglunun soyu tukenirdi tek çocukda kalirdi millet..
Esim hazr deglmos bu yuke yni anladk el bbk gul bbk buyumus zor gelio kisacasi

korunurken hamile kalanları anlamıyorum bi gün başıma gelecek anlıcam :anneadayı:
şaka bir yana düzgün bir şekilde korunulduğunda hamile kalma riski nerdeyse yok gibi, siz nasıl korundunuz cidden merak ediyorum
2 yıldır evliyim, korunuyorum ve hala hamile kalmadım.. demek çocuğum olmuyo benim..

Böyle korunurken olabiliyor :) ben de yasmin hağla korunurken hamile kalmıştım üstelik düzenli de kullanıyordum.

Doqum yapali 2 ay oldu esimle aramiz buz qibi elinde tlf baska odada saatlerce. daha sonra yemek yiyip uyuyo sabah da ise qidiyo hafta sonuda uyuyo aramiz buz qibi evde iki yabanciyiz ...
Benden 41 gündür doğum Yaptım ama eşim ve herşey gayet normal benimlede ilgileniyor bitanecik kızımızlada . . .:KK68: Sorun senin eşinde. Telefona bir bak .

kv hem karşı dairemde diyorsunuz hem de kocam arayıp ,özledim sizi çok acı bişey dedi diyorsunuz..
anlamadım ki..
gerçi yazdıklarınız da anlaşılır değil zaten de...

benim anladigim,esi annesinin karsi dairesinde oturmak istemis,konu sahibi kabul etmemis buyuzden kvden uzakta oturuyorlar..sorun su ki adam anneye cok duskun ve anneyi aradigi zaman ayrilik cok zor diye yakiniyormus annesine..

sevgili konu sahibi,genceciksin,Allah bekletmemis melegini kucagina vermis.kuzucuk daha 2 aylik,sen kendini uzme ki o da uzulmesin stres olmasin.
Yavrun buyuyecek,biraz sabir ozaman esinle birbirinize biraz daha fazla zaman ayirabileceksiniz.
Esinin ilgi duydugu konular yok mu,onlarla ilgili konu ac..tlfla ugrastiginda komik bi video bul onu izletmek icin yanina cagir filan..hani sitem ederek yanina cagirdikca daha cok kacar..
bebegini kucagina al,baba temali sarkilar soyleyerek yanina gidin beraber,gozu agzi sana ne de cok benziyor diye alttan ver gazi..
araniz yumusadigi zamanda guzelce sor bakalim neden onun bunun profiline bakiyormus..
Sende lohusalik huznu var,esinde babalik depresyonu buyuk ihtimal,bu sureci nekadar hasarsiz atlatirsaniz ileride o kadar kolay toparlanirsiniz..

Bence beraber ilgilenmelisiniz bebeginizle siz bebekle ilgileniyorsunuz buyuk ihtimal oda te.le oynuyor. Biz esimle hep beraber yapiyoruz ben mama yapiyorsam oda yediriyor.

Bence beraber ilgilenmelisiniz bebeginizle siz bebekle ilgileniyorsunuz buyuk ihtimal oda te.le oynuyor. Biz esimle hep beraber yapiyoruz ben mama yapiyorsam oda yediriyor.
ya yapmak istemiyorsa kocası?

anasının rahminden hala çıkamamış bir erkek daha.. kordon bağı kesildiği için şimdi yaşam fonksiyonları durmuştur onun..
ne demek eski sevgililerine bakıyor facebooktan yaa.. sen de napıyorsun diye kızmıyor musun ? ayrıca şu korunma işini doğru düzgün becerin allah aşkına, biz de korunduk yıllarca, hiç de hamile kalmadık..

Evlenir evlenmez cocuk yapanlarin cogu bu durumda.. Babaliga hazir olanlari saymazsak.. İlk ay hamile kalinmis hic bisey anlamadan.. İstelik kadin 22 yasinda adam 30.. Nasil evlendiniz gorucu usulumu?

Sadece ilk mesajı okudum ona istinaden yorum yapıyorum. İlk kızımın doğumundan sonra bizde eşimle böyle bir dönem geçirdik.İlk birbuçuk ay gelen giden lohusalık vs derken sadece bebeğin etrafında döndü hayat. Eşimde ya oyun oynadı ya bebeğiyle ilgilendi. Sonra ben kızımı alıp İzmire tatile gittim eşim ilk hafta yanımızdaydı sonrada hafta içi istanbulda hafta sonu izmirde geçirdi. Ama tek iletişimiz bebek şeklinde. Ben bebeğimi alıp evime tekrar döndüm kendimi suçlu hissettim ihmal ettim diye. Bi baktım hiçte benim izmire gitmemden kaynaklanmıyormuş. Beyimiz sadece kızıyla ilgilenmesi gereken zamanlar ilgileniyor onun dışında benim farkımda bile değil ya oyun oynuyor ya tv izliyor. Zaten hamilelikte cinsellik yaşamamışız bide aradan geçmiş 3,5 ay adamda tık yok. Bi akşam oturdum aldım karşıma hayırdır dedim. Ben anne oldum sende beni sadece bu konumda mı görmeye başladın. Eğer böyle hissediyorsan anlayışla karşılarım gel bi uzmandan yardım alalım. Ha yok düzelmiyor senden soğudum diyorsanda ben seni böyle çekemem kardeş olalım diye evlenmedik neticede dedim. Evet sanki sen sadece annesin sana dokunmamam gerekiyor gibi hissediyorum dedi. Bende aşabiliriz dedim karşılıklı konuşarak önlemler alarak ilişkimizi düzelttik. ama bizim tek problemimiz eşimin baba olunca beni kutsal anne konumuna getirmesiydi. Aramızda herhangi bir sorun yoktu başka. Düzeltebildik çok şükür.

X