doqum sonrası eşlerinizle araniz nasil:(

İlk ay hamile kalmışsın adam hazır değildi demek ki alenen istemiyo çocuklu hayatı, belki sevgili yaptı yoksa niye saklasın telefonunu

Korunmadgmizi netden biliosnzz krnmmza ragmn oldu

korunurken hamile kalanları anlamıyorum bi gün başıma gelecek anlıcam :anneadayı:
şaka bir yana düzgün bir şekilde korunulduğunda hamile kalma riski nerdeyse yok gibi, siz nasıl korundunuz cidden merak ediyorum
2 yıldır evliyim, korunuyorum ve hala hamile kalmadım.. demek çocuğum olmuyo benim..

korunurken hamile kalanları anlamıyorum bi gün başıma gelecek anlıcam :anneadayı:
şaka bir yana düzgün bir şekilde korunulduğunda hamile kalma riski nerdeyse yok gibi, siz nasıl korundunuz cidden merak ediyorum
2 yıldır evliyim, korunuyorum ve hala hamile kalmadım.. demek çocuğum olmuyo benim..
Nasl korndgnza bgli ben hp kullanmadm...

Demio

Prezarvatifle yaptik cnm dahada detayli anlatim mi
Anlat tabii canım..
Biz de 2 sene prezarvatifle korunduk ama gebe kalmadım..
aaa neden acaba? prezarvatifsiz yapınca hamile kaldım.

ilişkinin sonunda taktınız ya da doğru kullanmadınız .

Benim demel istediğim eşinle bu soğukluğa sebep ilerde bebeği göstermeyin ikiniz de...
bebek ilgi ister. size muhtaç.
eşinin de sana yardım etmesi lazım. bebek ağlayınca kaçması değil.

sizi çok incitici bir durum,ona en çok ihtiyacınız olduğu zamanlar bir de.tüm gün elinde telefon ne yapıyor ki? eşinizi bir şekilde kontrol edin ne olur ne olmaz...önceden nasıldı ilişkiniz ne zaman değiştiğini fark ettiniz.

Hihi igne ile deldik sen bakion ya cocuga sana kastimiz vardi canm bn bebegmden pianm yazmadim hepmi bole oluo duzelirmiyiz dedim ama senin fikrin kotu o yuzden biisi diyemicem sana

sizi çok incitici bir durum,ona en çok ihtiyacınız olduğu zamanlar bir de.tüm gün elinde telefon ne yapıyor ki? eşinizi bir şekilde kontrol edin ne olur ne olmaz...önceden nasıldı ilişkiniz ne zaman değiştiğini fark ettiniz.
Bebek oldu kayinvalidemgildem geldik ve evde kendi evimizde basladi bu durum

Nasl korndgnza bgli ben hp kullanmadm...

ben de hap kullanmadım ve sizin gibi kondom kullandım
o zaman size tavsiyem bundan sonra kondomu lütfen bilinçli kullanın çünkü kondom en güvenilir korunma yöntemlerinden biridir
ilişki başından beri taktığınızda ve ilişkiden sonra delik vs olmuş mu diye kontrol ettiğinizde hamile kalmazsınız
bunu rencide amaçlı yazmıyorum çünkü aktif cinsel hayatınız var ve aynı şekilde kullanmaya devam ederseniz tekrar hamile kalabilirsiniz

konunuz ile ilgili de, kimi eşler çocuk konusunda çok hevesli olup her şeyiyle ilgileniyo kimisi de böyle içine kapanıyor
oturup güzelce konuşun, tamam anne babasınız ama aynı zamanda da sevgilisiniz..
sizin aranızdaki ilişki çocuğun yetişme ortamına da büyük katkı sağlar
kavga etmeden güzelce konuşun
bebeğiniz çok küçük ve eşinizle birbirinize zaman ayıramamanız normal.. bebek size bağımlı şu an
biraz büyüyünce daha rahat nefes alır ve eşinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

X