- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- Konu Sahibi gamzesen93
Ben boyle adamlara cok uzuluyorum. Evliligin tadini cikaramadan kucuk yasta baba oluyorlar. Korunun kardesim milyon tane korunma yontemi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim yalniz 30 yasinda erken mi baba olmak icin ?
Korunmadgmizi netden biliosnzz krnmmza ragmn oldu
Korunmadgmizi netden biliosnzz krnmmza ragmn oldu
Prezarvatifle yaptik cnm dahada detayli anlatim mi
Nasl korndgnza bgli ben hp kullanmadm...korunurken hamile kalanları anlamıyorum bi gün başıma gelecek anlıcam
şaka bir yana düzgün bir şekilde korunulduğunda hamile kalma riski nerdeyse yok gibi, siz nasıl korundunuz cidden merak ediyorum
2 yıldır evliyim, korunuyorum ve hala hamile kalmadım.. demek çocuğum olmuyo benim..
Dha detaya da gireyim istersen canm konun farkli senin adapte oldugun konu farkliHem biliçsizce oldu diyorsun hem korunmamıza rağmen oldu diyorsun .. Bu ne çelişki?
Korunma dediğin geri çekilme ise O korunma yöntemi değil !!!
Anlat tabii canım..Demio
Prezarvatifle yaptik cnm dahada detayli anlatim mi
Dha detaya da gireyim istersen canm konun farkli senin adapte oldugun konu farkli
Bebek oldu kayinvalidemgildem geldik ve evde kendi evimizde basladi bu durumsizi çok incitici bir durum,ona en çok ihtiyacınız olduğu zamanlar bir de.tüm gün elinde telefon ne yapıyor ki? eşinizi bir şekilde kontrol edin ne olur ne olmaz...önceden nasıldı ilişkiniz ne zaman değiştiğini fark ettiniz.
Bimden de aldik baska yerden de zaman zamanBiz 3 senedir kondom kullanıyoruz bimden alınmıyosa sıkıntı yok bence
Nasl korndgnza bgli ben hp kullanmadm...